Gość: bleee IP: 195.85.209.* 22.02.05, 22:39 Brak słów... Nie mogę tego zrozumieć. Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf102 Re: W TORUNIEWIE znowu porysowali mi samochód :( 23.02.05, 00:21 Kiedys postwiłem auto na Chopina przy wydziale mat inf. Piękną miałem ryse na przedniej masce!!!Cóż w każdym mieście są jakieś świry!!! ps. moi sąsiedzi kupili sobie nową megankę i niestety zawistni sąsiedzi, dom obok, też im zarysowali. idiotów nie brakuje i w Toruniu i w Bydgoszczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgoszczanin Re: W TORUNIEWIE znowu porysowali mi samochód :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:10 takiego gnoja ,co niszczy komuś samochód to na drzewo!I mordę mu porysować kozikiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanak Re: W TORUNIEWIE znowu porysowali mi samochód :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:45 skąd wiadomo ze nie był od nas z Bydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: W TORUNIEWIE znowu porysowali mi samochód :( IP: *.brda.net 23.02.05, 17:50 jedno jest pewne....jerzy jestes bucem nad bucami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanak Re: W TORUNIEWIE znowu porysowali mi samochód :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:02 manku ,ale jestes poj..........echany! Mańku,kocham Cie do utraty zmyslów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka rysy IP: *.petrus.com.pl 23.02.05, 18:30 Nie wchodź na Rysy odwetu dla rysy. Ale takich i innych to po złapaniu zatrudniałabym w żarówiastych kamizelkach przy naprawianiu szkód z nawiązką;) wyrazy pocieszenia dla wszystkich poszkodowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Manka Oblepiac bydgoskie rejestracje g... IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 24.02.05, 08:28 Nalezy sie oczywiscie bydgoskim burakom kara za to ze zyja ale po co zaraz rysowac? Lepiej wylac z okna nocnik na taki samochod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do czarnej mańk Re: Oblepiac bydgoskie rejestracje g... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 08:30 mańka,jakaś ty głupia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydg Re: Oblepiac bydgoskie rejestracje g... IP: *.tvgawex.pl 24.02.05, 09:11 po prostu buraki torunskie z powiatu zazdroszcza nam-bydgoszczanom,z miasta wojewodzkiego wszytskiego....teraz ten debil,prezydent ich zaskarza marka brodowskiego z tvvb...no ja sie wcale nie dziwie,ze tvb nie chce filii na wsi...no kurcze...to i trzeba by bylo otworzyc we wloclawku,w przysieku,w lubiczu...na wszystkich wiochach!obiecuje,ze teraz bede rowniez kazde torunskie gowno rysowal.....zaraz ruszam w teren... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: Oblepiac bydgoskie rejestracje g... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:31 Zbierasz grzyby czy gałęzie bo nie ma w chacie czym palic,buraczku? Odpowiedz Link Zgłoś