Dodaj do ulubionych

W TORUNIEWIE znowu porysowali mi samochód :(

IP: 195.85.209.* 22.02.05, 22:39
Brak słów... Nie mogę tego zrozumieć. Ręce opadają.
Obserwuj wątek
    • geograf102 Re: W TORUNIEWIE znowu porysowali mi samochód :( 23.02.05, 00:21
      Kiedys postwiłem auto na Chopina przy wydziale mat inf. Piękną miałem ryse na
      przedniej masce!!!Cóż w każdym mieście są jakieś świry!!!
      ps. moi sąsiedzi kupili sobie nową megankę i niestety zawistni sąsiedzi, dom
      obok, też im zarysowali. idiotów nie brakuje i w Toruniu i w Bydgoszczy!!!
      • Gość: Bydgoszczanin Re: W TORUNIEWIE znowu porysowali mi samochód :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:10
        takiego gnoja ,co niszczy komuś samochód to na drzewo!I mordę mu porysować
        kozikiem!!!
        • Gość: ethanak Re: W TORUNIEWIE znowu porysowali mi samochód :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:45
          skąd wiadomo ze nie był od nas z Bydzi?
          • Gość: maniek Re: W TORUNIEWIE znowu porysowali mi samochód :( IP: *.brda.net 23.02.05, 17:50
            jedno jest pewne....jerzy jestes bucem nad bucami
            • Gość: ethanak Re: W TORUNIEWIE znowu porysowali mi samochód :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:02
              manku ,ale jestes poj..........echany!
              Mańku,kocham Cie do utraty zmyslów
        • Gość: torunianka rysy IP: *.petrus.com.pl 23.02.05, 18:30
          Nie wchodź na Rysy odwetu dla rysy.
          Ale takich i innych to po złapaniu zatrudniałabym w żarówiastych kamizelkach
          przy naprawianiu szkód z nawiązką;)

wyrazy pocieszenia dla wszystkich poszkodowanych
          • Gość: Czarna Manka Oblepiac bydgoskie rejestracje g... IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 24.02.05, 08:28
            Nalezy sie oczywiscie bydgoskim burakom kara za to ze zyja ale po co zaraz rysowac?
            Lepiej wylac z okna nocnik na taki samochod.
            • Gość: ja do czarnej mańk Re: Oblepiac bydgoskie rejestracje g... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 08:30
              mańka,jakaś ty głupia!!!
              • Gość: bydg Re: Oblepiac bydgoskie rejestracje g... IP: *.tvgawex.pl 24.02.05, 09:11
                po prostu buraki torunskie z powiatu zazdroszcza nam-bydgoszczanom,z miasta
                wojewodzkiego wszytskiego....teraz ten debil,prezydent ich zaskarza marka
                brodowskiego z tvvb...no ja sie wcale nie dziwie,ze tvb nie chce filii na
                wsi...no kurcze...to i trzeba by bylo otworzyc we wloclawku,w przysieku,w
                lubiczu...na wszystkich wiochach!obiecuje,ze teraz bede rowniez kazde torunskie
                gowno rysowal.....zaraz ruszam w teren...
                • Gość: Danka Re: Oblepiac bydgoskie rejestracje g... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:31
                  Zbierasz grzyby czy gałęzie bo nie ma w chacie czym palic,buraczku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka