Gość: Besii IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.02, 19:56 Co sie dzieje z wami prosze odezwijcie sie zwlaszcza roczniki urodzenia miedzy 67-69 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yaro Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 11:12 Witaj, chodziłem do 58. Mam na imię Jarek, a moja mama uczyła tam j. polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Besii Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie IP: *.dip.t-dialin.net 17.06.02, 15:27 Nareszcie sie ktos odezwal jak widze chodzilo tam malo ludzi albo nikt nie ma dostepu do internetu. Ciesze sie bardzo ze Ty sie odezwales mam nadzieje ze zostaniemy w kontakcie byloby fajnie :-) Na razie Besii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUTR Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie IP: 212.31.98.* 04.07.02, 14:16 hej,od czasu do czasu tu zagladam do SP.58 chodziłem a jakze,jestem rocznik 65,zawsze byłem w "b" klasach tj. lb,6b, 8b itd.Moją wychowawczynią była straszna p.Haus--od 20 lat mieszkam w W-wie,Zbyszek Kozłowski co u ciebie????? Nie widziałem nikogo od 23 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam wszystkich byłych z 58.Zostawiam maila gdyby ktos sie odnalazł i chciał dac znać.nara beret@robotnika.z.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Besii Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.02, 13:03 Czesc Artur! Ciebie nie moge sobie przypomniec ale jezeli chodzi o Kozlowskiego to wydaje mi sie ze bylo ich dwoch w naszej szkole .O ile sie nie myle mieszkali na Gdanskiej ( Dawna aleje 1 maja) w ich domu mieszkala tez rodzina Czerwinskich oni tez chodzili do 58 Na razie Besii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Besii DO ARTURA IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.02, 13:05 O ile sie nie myle powinienes znac tez Zbyszka i Mirka Rydziewskich z Cieszkowskiego ? Nara Besii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek S Re: DO ARTURA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 23:12 No to coraz cieplej! Chodzilem do klasy z Iwona Rydzewska, ich siostra. Na Gdanskiej (Alejach) mieszkali Piotr i Stasiu Kozlowscy. Ktorys z nich jest wzietym fot-kamerzysta, spotkalismy sie 2 lata temu na weselu :))))))))).A z Rydzewskimi chyba trzymali sie tez Wegenkowie , co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
nierozlaczka Re: DO ARTURA 23.03.03, 15:22 Gość portalu: Slawek S napisał(a): > No to coraz cieplej! > Chodzilem do klasy z Iwona Rydzewska, ich siostra. > Na Gdanskiej (Alejach) mieszkali Piotr i Stasiu Kozlowscy. > Ktorys z nich jest wzietym fot-kamerzysta, spotkalismy sie 2 lata temu na > weselu :))))))))).A z Rydzewskimi chyba trzymali sie tez Wegenkowie , co nie ? Znam wszystkie osoby jakie wymieniles mieszkalam niedaleko kozlowskich. Powinienes tez znac rodzine Czerwinskich mieszkaliw tym domu co kozlowscy Odpowiedz Link Zgłoś
nierozlaczka Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie 23.03.03, 15:24 Gość portalu: Yaro napisał(a): > Witaj, chodziłem do 58. > Mam na imię Jarek, a moja mama uczyła tam j. polskiego. Znam twoja mame od czasu do czasu uczyla mnie j polskiego jak naszej nauczycielki nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek S Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 23:15 Urodzilem sie w 1964, moze byc? chetnie pomailuje z absolwentami naszej szkoly:) sschmidt@poczta.onet.pl Pozdrowiska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Kuźmicka Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.03, 10:59 Hej!!! Cieszę się,że mogę powspominać !!!Chodziłam do szkoły nr58 , zawsze do klasy B, jestem z rocznika 1969, moją wychowawczynią była p.Raczyńska!Mieszkałam kiedyś na Gdańskiej, a naprzeciw mnie mieszkała Małgosia Czerwińska! Pozdrawiam wszystkich Marzena Lewandowska p.s.Mój adres: qmarz@interia.pl,jeśli ktoś się odezwie,będzie mi bardzo miło!!! Odpowiedz Link Zgłoś