Dodaj do ulubionych

SP 58 ludzie odezwijcie sie

IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.02, 19:56
Co sie dzieje z wami prosze odezwijcie sie zwlaszcza roczniki urodzenia miedzy
67-69
Obserwuj wątek
    • Gość: Yaro Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 11:12
      Witaj, chodziłem do 58.
      Mam na imię Jarek, a moja mama uczyła tam j. polskiego.
      • Gość: Besii Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie IP: *.dip.t-dialin.net 17.06.02, 15:27
        Nareszcie sie ktos odezwal jak widze chodzilo tam malo ludzi albo nikt nie ma
        dostepu do internetu. Ciesze sie bardzo ze Ty sie odezwales mam nadzieje ze
        zostaniemy w kontakcie byloby fajnie :-)
        Na razie Besii
        • Gość: ARTUTR Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie IP: 212.31.98.* 04.07.02, 14:16
          hej,od czasu do czasu tu zagladam do SP.58 chodziłem a jakze,jestem rocznik
          65,zawsze byłem w "b" klasach tj. lb,6b, 8b itd.Moją wychowawczynią była
          straszna p.Haus--od 20 lat mieszkam w W-wie,Zbyszek Kozłowski co u ciebie?????
          Nie widziałem nikogo od 23 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam wszystkich
          byłych z 58.Zostawiam maila gdyby ktos sie odnalazł i chciał dac znać.nara
          beret@robotnika.z.pl
          • Gość: Besii Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.02, 13:03
            Czesc Artur!

Ciebie nie moge sobie przypomniec ale jezeli chodzi o Kozlowskiego to wydaje mi
            sie ze bylo ich dwoch w naszej szkole .O ile sie nie myle mieszkali na
            Gdanskiej ( Dawna aleje 1 maja) w ich domu mieszkala tez rodzina Czerwinskich
            oni tez chodzili do 58

Na razie Besii
          • Gość: Besii DO ARTURA IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.02, 13:05
            O ile sie nie myle powinienes znac tez Zbyszka i Mirka Rydziewskich z
            Cieszkowskiego ?

Nara Besii
            • Gość: Slawek S Re: DO ARTURA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 23:12
              No to coraz cieplej!
              Chodzilem do klasy z Iwona Rydzewska, ich siostra.
              Na Gdanskiej (Alejach) mieszkali Piotr i Stasiu Kozlowscy.
              Ktorys z nich jest wzietym fot-kamerzysta, spotkalismy sie 2 lata temu na
              weselu :))))))))).A z Rydzewskimi chyba trzymali sie tez Wegenkowie , co nie ?
              • nierozlaczka Re: DO ARTURA 23.03.03, 15:22
                Gość portalu: Slawek S napisał(a):

> No to coraz cieplej!
                > Chodzilem do klasy z Iwona Rydzewska, ich siostra.
                > Na Gdanskiej (Alejach) mieszkali Piotr i Stasiu Kozlowscy.
                > Ktorys z nich jest wzietym fot-kamerzysta, spotkalismy sie 2 lata temu na
                > weselu :))))))))).A z Rydzewskimi chyba trzymali sie tez Wegenkowie , co
                nie ?

Znam wszystkie osoby jakie wymieniles mieszkalam niedaleko kozlowskich.
                Powinienes tez znac rodzine Czerwinskich mieszkaliw tym domu co kozlowscy
      • nierozlaczka Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie 23.03.03, 15:24
        Gość portalu: Yaro napisał(a):

> Witaj, chodziłem do 58.
        > Mam na imię Jarek, a moja mama uczyła tam j. polskiego.

Znam twoja mame od czasu do czasu uczyla mnie j polskiego jak naszej
        nauczycielki nie bylo
    • Gość: Slawek S Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 23:15
      Urodzilem sie w 1964, moze byc?
      chetnie pomailuje z absolwentami naszej szkoly:)
      sschmidt@poczta.onet.pl
      Pozdrowiska!
    • Gość: Marzena Kuźmicka Re: SP 58 ludzie odezwijcie sie IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.03, 10:59
      Hej!!!
      Cieszę się,że mogę powspominać !!!Chodziłam do szkoły nr58 , zawsze do klasy
      B, jestem z rocznika 1969, moją wychowawczynią była p.Raczyńska!Mieszkałam
      kiedyś na Gdańskiej, a naprzeciw mnie mieszkała Małgosia Czerwińska!
      Pozdrawiam wszystkich Marzena Lewandowska
      p.s.Mój adres: qmarz@interia.pl,jeśli ktoś się odezwie,będzie mi bardzo miło!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka