Dodaj do ulubionych

Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:43
wiadome jest,iz pan maciej poszedl siedziec, bo nagadal na niego profesor
kasprzak!i dlatego wypuscili profesora...
i taka sprawiedliwosc....
profesor byl lekarzem,a teraz jest konfidentem!!!
nieladnie...smrod kolo tylka to wkopuje innych...

tyle miei dowodow w sprawie i puscili tego chama...
Obserwuj wątek
    • Gość: waldek Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 16:06
      panie macieju jestem z panem tyle pan zrobil dla mojego syna.a to swinstwo to
      zrobil panu kasprzak na 100 tylko zupelnie bezpodstawnie ale dupe swoja musi
      ratowac jestem z panem glowa do gory.tego trzeba bylo sie spodziewac po
      kasprzaku.
      • radca Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga 23.03.05, 17:20
        no,no...

radca
        • radca telefon 328-13-00 apel policji 23.03.05, 17:36
          www.info.bydgoszcz.pl/wydarz.php?i=41585

" Kolejny lekarz podejrzany o przyjmowanie łapówek

Dzisiaj policjanci z Wydziału do walki z Korupcją KWP w Bydgoszczy kontynuując
          wątki z prowadzonego już śledztwa, na oddziale neurochirurgii Szpitala im
          Jurasza w Bydgoszczy zatrzymali 45letniego lekarza – Macieja Ś.

Na zdjęciu podejrzany na dziedzińcu KWP chwilę przed dowiezieniem do
          Prokuratury Okręgowej na przesłuchanie.

Podejrzanemu mężczyźnie zarzucamy kilkukrotne żądanie i przyjęcie od pacjentów
          korzyści majątkowych w wysokości od kilkuset do półtora tysiąca złotych, a
          także żądania i przyjęcia korzyści osobistych. Po przedstawieniu zarzutów
          podejrzany przyznał się częściowo do zarzucanych mu czynów. Po przesłuchaniu
          policjanci dowieźli podejrzanego do Prokuratury Okręgowej w Bydgoszczy z
          wnioskiem o zastosowanie środka zapobiegawczego w postaci poręczenia
          majątkowego i zakazu opuszczania kraju. Prokurator przychylił się do tego
          wniosku i zastosował takie środki zapobiegawcze.

Apelujemy do byłych pacjentów i innych osób, które spotkały się z tego typu
          przestępczymi zachowaniami na tym oddziale szpitalnym o zgłaszanie nam o tym. W
          tym celu w Wydziale do Walki z Korupcją KWP w godz. 7.30 – 15.30, pod nr
          telefonu 328-13-00 będzie dyżurował policjant przyjmujący zgłoszenia.

Wobec osób, które zdecydowałyby się powiadomić organa policji o podobnych
          przypadkach nie będą wyciągane żadne konsekwencje prawne.

Za popełnienie czynów zarzucanych podejrzanemu kodeks karny w art. 228
          przewiduje karę pozbawienia wolności od roku do lat 10.

kom. Jacek Krawczyk

Informacje dostarcza:

KWP Bydgoszcz "
          • radca Re: telefon 328-13-00 apel policji 23.03.05, 17:51
            www.neurochirurgia.org.pl/pracownicy.htm

" dr hab. Maciej Śniegocki
            specjalista neurochirurgii
            i neurotraumatologii "
            • Gość: Byly Pacjent Radca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:46
              Powiem Ci tylko tyle... zalosny jestes! Przez ludzi Twojego pokroju Polska
              traci najlepszych specow w swym fachu! Nie zycze nikomu zle, ale chcialbym by
              ktos z Twoich bliskich potrzebowal pomocy, ktorego z oskarzonych Lekarzy. Przez
              takich "gnoji" jak Ty, wiele ludzi bedzie cierpiec.
              • radca Radca... a związek przyczynowy 23.03.05, 21:10
                Gość portalu: Byly Pacjent napisał(a):

> Powiem Ci tylko tyle... zalosny jestes! Przez ludzi Twojego pokroju Polska
                > traci najlepszych specow w swym fachu!

- Polska traci takich " fachowców " z mojego powodu ?
                a jak to ma niby wygladać ? i co ja mam z tym wspólnego ?

a nie pomyślałeś,ze moze utrata tego zatrudnienia spowodowali sami
                " bohaterowie " ? Bo jakos nie widze tutaj zwiazku przyczynowego z moja osobą .

>Nie zycze nikomu zle, ale chcialbym by ktos z Twoich bliskich potrzebowal
                >pomocy, ktorego z oskarzonych Lekarzy.

- akurat tak sie składa,że MOJE DZIECKO potrzebowało pomocy ....i mial mój
                Śp syn ogromnego pecha,że trafił na GNOI , a nie lekarzy .Trafił na GNOJA
                W MUNDURZE OFICERA WOJSKA POLSKIEGO - W STOPNIU KAPITANA ORAZ TRAFIL NA
                DRUGIEGO GNOJA - KTORY ZATRUDNIONY JEST W SZPITALU DLA PLUCNO-CHORYCH.
                TRAFIŁ TEZ NA GNOJA PIELEGNIARZA - KTÓRY OKAZAŁ SIE ZŁODZIJEM SAMOCHODU
                ORAZ BANDYCKIM HULIGANEM.

TRAFIL TEZ NA GNOI W ZAKLADZIE MEDYCYNY SĄDOWEJ W PROSEKTORIUM .

Takich pseudo- lekarzy , ktorych tutaj wymieniasz to mozna tylko nazwac
                KATEM I SZUBRAWCEM - ktory zeruje na KRZYWDZIE ,NIESZCZESCIACH I CIERPIENIACH
                LUDZKICH - uzalezniajac wykonanie czynnosci medycznych od wreczenia ŁAPÓWKI

TO SĄ POPROSTU HIENY =========

>Przez takich "gnoji" jak Ty, wiele ludzi bedzie cierpiec.

- CIERPIAŁO WIELE OSÓB PRZEZ GNOI - BO NIE STAC BYŁO ICH NA WRECZENIE GNOJOWI
                ŁAPÓWKI

TO SĄ TE = GNOJE = JAK TY TO OKRESLASZ

GNOJE KTORZY POPERAJA ŁAPOWKI W PANSWTOWYCH SZPITALACH I WYKORZYSTUJA
                BEZSILNOSC CHORYCH I KALEK.

GNOJE, KTORZY NACIAGAJA SKARB PANSTWA I WSZELKIE KOSZTY LECZENIA - SAMIO ZAS
                KASUJA PIENIADZE KTORE IM SIE FAKTYCZNIE NIE NALEZĄ

TE PIENIADZE - TO BARDZO BRUDNE PIENIADZE , BO ZAGARNIETE W PODSTĘPNY SPOSÓB

a pretensje swe - NIE DO M,NIE KIERUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                =========================================================================

radca
                • Gość: magdalala Re: Radca... a związek przyczynowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:35
                  Rozumiem, że Pan Panie "Radco" ma za sobą traumatyczne przeżycia, ale w tym nie
                  pomoże opluwanie wszystkich wokół. To jest żałosne. Przykro mi, że w tych
                  trudnych dla Pana chwilach, nie ma Pan wokół siebie rodziny, przyjaciół, którzy
                  byliby wsparciem dla Pana. Może byli, ale potraktował Pan prawdopodobnie ich w
                  typowym dla siebie stylu. Jednakże Pańska sytuacja nie upoważnia Pana do
                  takiego zachowania, jakie można tu obserwować od paru miesięcy. Anonimowosc
                  internetu Pana za bardzo rozzuchwala, ale to jest typowe ... Jest Pan po prostu
                  słaby. Każdy nosi jakiś bagaż doświadczeń. Każdy! Jeden mniejszy, inny większy
                  nawet niż Pan sobie jest w stanie wyobrazić. Przechodzi Pan obok nas wszystkich
                  na ulicy. I niech Pan pomyśli, że inni też przeżywają swoje dramaty. I nie mają
                  tego napisanego na czole. I nie plują na każdego kto im się nawinie. Każdy
                  stara się życ nadal. Nie byle jak. Tylko godnie. To jest wielkość i siła tych
                  osób. Tego Panu brakuje. Szkoda, bo siłę, którą Pan w sobie nosi, mógłby Pan
                  pożytecznie wykorzystać. W imię swojego synka.
                  • Gość: mikimaus Re: Radca... a związek przyczynowy IP: 212.122.214.* 23.03.05, 23:05
                    Przepraszam, ale Pani wypowiedź jest nie do końca fair. Jakby Pani nie śledziła
                    tej dyskusji od początku.
                    Nie wiem, czy Pani chce w ten sposób usprawiedliwić obecny stan rzeczy? Nie
                    wynika to z treści, ale z kontekstu całego "forum" - niestety tak. Nie jeden
                    doktor, albo profesor, wysokiej klasy specjalista, pomógł za darmo nie jednej
                    osobie, a innym już za pieniądze. Jeszcze inni zaniedbują swoje obowiązki i
                    doprowadzają do czyjegoś kalectwa lub śmierci, będąc jednocześnie spokojnym o
                    to, że koledzy lekarze wybronią go z zaistniałej sytuacji. I to już niczego nie
                    usprawiedliwia. Takich należy wytępić, posadzić w więzieniu, choćby nie wiadomo
                    jakimi autorytetami byli. Na ich miejsce można zatrudnić kogoś innego - z
                    innego miasta, czy kraju.
                    Na drugi raz, nawet jeśli Pani wypowiedź będzie słuszna, proponuję przeczytać
                    całość i zdać sobie sprawę z tego jak tekst zostanie odebrany.
                    • Gość: m Re: Radca... a związek przyczynowy IP: *.cm.umk.pl 24.03.05, 08:22
                      Nie komentuję sytuacji - komentuję zachowania internauty. To tyle.
                • Gość: ??? Re: Radca... a związek przyczynowy IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.03.05, 00:09
                  opanuj sie człowieku!! bredzisz!
              • radca nie stac bylo na ŁAPÓWKĘ wiec ich nie przyjął 23.03.05, 21:16
                Gość portalu: Byly Pacjent napisał(a):

> Powiem Ci tylko tyle... zalosny jestes! Przez ludzi Twojego pokroju Polska
                > traci najlepszych specow w swym fachu! Nie zycze nikomu zle, ale chcialbym by
                > ktos z Twoich bliskich potrzebowal pomocy, ktorego z oskarzonych Lekarzy.
                Przez
                >
                > takich "gnoji" jak Ty, wiele ludzi bedzie cierpiec.

- cierpiec , to cierpia te osoby - które zostały odrzucone , PONIEWAZ NIE STAC
                ICH BYLO - BY DAC KATOWI = ŁAPÓWKĘ =
              • Gość: Bronx Re: Radca... IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.03.05, 21:39
                Tak tylko technicznie chciałem o coś spytać. Gdyby trzeba było na szybko
                zoperować tętniaka w naszym pięknym mieście, to gdzie i do kogo się teraz udać?
                • Gość: zdziwo Re: Radca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:55
                  Gość portalu: Bronx napisał(a):

> Tak tylko technicznie chciałem o coś spytać. Gdyby trzeba było na szybko
                  > zoperować tętniaka w naszym pięknym mieście, to gdzie i do kogo się teraz
                  udać?

Jak masz luźne 15 baniek, to Heliodor jest już na wolności
                  idź pogadać
                  bo na kasę chorych, to jak zawsze - do rejonu...
                  • Gość: taki Re: Radca... IP: *.cable.satra.pl 23.03.05, 22:11
                    Stata dobra hitlerowska zasada - żyjesz dopóki można od ciebie wydębić złoto,
                    i tylko z tym mi sie kojarzą tacy lekarze i ich misja.
                    Aresztowano paru gości i robione jest wielkie halo, podczas gdy korupcja
                    w szpitalach jest na każdym kroku. Wystarczy się hospitalizować, by się przekonać.
        • Gość: ??? Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: *.toya.net.pl 23.03.05, 20:05
          No, no ... do psychiatry!!!
    • Gość: trek Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:50
      Neurochirurg też lekarz, sam zostawiłem parę stówek na neurochirurgi w Łodzi.
      Opieka była wspaniała:)
      • radca Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga 23.03.05, 17:52
        Gość portalu: trek napisał(a):

> Neurochirurg też lekarz, sam zostawiłem parę stówek na neurochirurgi w Łodzi.
        > Opieka była wspaniała:)

- czy to tylko przypadek z tą ŁOZIĄ ?

radca
        • Gość: trek Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:58
          nie, to raczej normalka.
          Profesor nie bierze (przetestowane:)), ma za dużo do stracenia(moja teoria).
          Myślę, że zespół dzieli się z nim swoją dolą.
    • Gość: maciej Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 23.03.05, 18:30
      Oto słynny6 wunderteam!!!
      www.amb.bydgoszcz.pl/index.php?option=displaypage&Itemid=314&op=page
    • Gość: anty_Abu Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: 212.122.214.* 23.03.05, 20:03
      A był jeszcze kilka miesięcy temu niejaki Abu. Polecam go uwadze prokuratury.
      Wydalony z katedry, lecz niestety nie za łapownictwo. Podobno zachaczył się w Bizielu.
      Współczuję jego pacjentom.
      • Gość: Pacjentka Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:10
        Czy tu chodzi o tego Abu Nidala międzynarodowego ystę?To by była ładna
        rozróba,jeśli się zapuszkował w Klinice Neurochirurgii.A przecież Abu Nidal był
        poszukiwany przez Mossad na całym świecie.A tu patrzcie cicho i
        spokojnie ,neurochirurg.To ci jaja wielkanocne!
      • Gość: semeon Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:41
        ZAHACZYŁ. Od haka.
        • Gość: Stary Dochtur Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 24.03.05, 09:56
          Stazowalem przed wielu laty u tatusia tego Sniegockiego.
          Ponure to bylo bydle. Wlasnie wrocil ze Stolicy z doktoratem
          w kieszeni i o dziwo, postawil jakies szneki i kawke. Odmowilem
          udzialu w tej imprezie jego asystentce i kobitce od trzymania hakow.
          Powiedzialem ze wlasnie koncze me tam zeslanie i noga moja wiecej
          na tym oddziale nie postanie. No, chyba ze jako zrakowacialy pacjent
          - bo w tym to facet byl dobry.
          Mam nadzieje, ze szczep ze starego prochna
          ma wiecej humoru. Bedzie mu teraz potrzebny pod cela a pozniej, gdzies
          na wygnaniu pewnie w Wlk Brytanii tez- oni tam rowniez podobno ponurakow nie lubia.
          • Gość: Krysia Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: *.cm.umk.pl 24.03.05, 11:41
            Myli Pan osoby. Lekarz o którym Pan pisze nie jest ojcem oskarżonego
            neurochirurga.
            • Gość: Stary Dochtur Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 24.03.05, 12:09
              No to zwracam honor memu utalentowanemu w chirurgii i braniu
              wziatek Koledze. Nie kazdy by chcial miec za tatusia faceta
              co robil kiedys za Dyrektora Szpitala No 1 i w trakcie sprawowania
              owej funkcji biegal po oddzialach noca w skarpetkach aby przylapac
              pielegniarki na tym ze spia na dyrzurze!
              • Gość: Ja Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:29
                Zbieżność nazwisk obu panów Ś.Jeden chirurg - onkolog,drugi neurochirurg.A z
                tym chodzeniem po szpitalu w skarpetkach,to jeszcze chodziło o to z kim śpią!
                Fajne było też wąchanie niby od niechcenia ,szklanek z herbatą,czy nie pachną
                ew.spirytusem.Takie to były czasy,że doktory musiały spijać spirytus po
                catgutach.Ciężkie czasy Gomułki i Gierka.Pierwszy całe życie chodził w jednym
                płaszczu i zapędzał literatów do piór.A ten i cwaniak zadłużył Polskę na 3
                pokolenia."Pomożecie",no to pomogli!!!
                • Gość: Niedoszly pacjent Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.03.05, 22:35
                  Za Hel. K wstawilo sie kilku neurochirurgow. Wsdrod nich jegoi lodzki kolega -
                  A. Rad..,. tez kierownik kliniki. A spytajcioe ile on bierze. Jest w braniu
                  chyba lepszy, to znaczy, ze za 10 patoli nie latwo bylo sie dostac. Przecviez
                  to sa wybitni "chwytacze" mamony (kiedfys to musialy byc zielone.
                  • Gość: Rodzina Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 07:53
                    Prof.Radek z AM w Łodzi operował moją siostręi nie dam powiedzieć o Nim złego
                    słowa.Doskonały neurochirurg.Za ciężką operację guza mózgu otrzymał w
                    podziękowaniu kwiaty!!! Rzucać kalumnie to najlepiej na siebie i swoją głupotę!
                    Olek
      • Gość: ** Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.05, 19:28
        Tak, tak- Abu ma też kilka grzeszków łapownictwa na swoim sumieniu... Ale
        pracuje dzielnie w Szpitalu Biaziela. Czy tam też napastuje pacjentki?
        • Gość: Pacjent Re: Policja zatrzymała bydgoskiego neurochirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:33
          Skąd! Abu Nidal pracuje w Bizielu? No,chyba,że na czarno,co może być
          spowodowane kolorem skóry.Ale to są chyba nie sprawdzone wiadomości.Chociaż???
          • radca apel nastepny 30.06.05, 19:18
            " Policjanci z wydziału do walki z korupcją apelują do byłych i obecnych
            pacjentów, którzy spotkali się z tego typu przestępczymi sytuacjami o kontakt
            osobisty w KWP przy ul Powstańców Wielkopolskich 7, lub telefoniczny w godz.
            7.30-15.30 pod nr 328-13-00. "
            • Gość: EmPe Re: apel nastepny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:05
              Ja pierniczę,jak powiedział Ciastek.Skóra się na plecach marszczy na myśl o
              chorobie!
            • Gość: frojnd pomaga folksdojcer IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.05, 21:19
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka