Gość: tradycyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:34 CO SĄDZICIE O TRADYCJI DYNGUSA? CZY POLEWANIE NA ULICACH NIEZNANYCH OSÓB CAŁYMI WIADRAMI NIE JEST PRZESADĄ? JESTEM ZA TRADYCJĄ, ALE W PEWNYCH GRANICACH - A WY??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pipka Re: ŚMIGUS - DYNGUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 08:11 ja lubię jak mnie chłopaki polewają, najlepiej jak muszą nas gonić gdu uciekamy... a potem trochę wody. Nic nie szkodzi bo można się przebrac. To takie podniecające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy Re: ŚMIGUS - DYNGUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 14:19 a mnie nikt nie polał. Jakoś w tym roku było spokojniej - poza Stalową Wolą.... Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: ŚMIGUS - DYNGUS 29.03.05, 16:08 www.nauka-edukacja.p4u.pl/forum.php?page=&pg=1&cmd=show&id=154&category=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ŚMIGUS - DYNGUS IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.03.05, 20:25 jak ktoś chce kultywować TAKĄ tradycję, to niech wyprowadzi się na wieś i żyje XVIII wiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ŚMIGUS - DYNGUS IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.03.05, 20:25 jak ktoś chce kultywować TAKĄ tradycję, to niech wyprowadzi się na wieś i żyje XVIII wiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś