elodia 26.03.05, 20:14 Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kiełbasy święconej, dużo krzanu do niej, baby polukrzonej,kukielki pieconej, Zmartwychwstanio w dusy i Wiesny... po usy! Elodia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria Re: Radosnych, zdrowych Świąt życzę wszystkim... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 28.03.05, 03:21 Witaj Elodio : ) Tobie również życzę: spokoju w sercu, radości na twarzy, przyjaciół przy stole, długich spacerów i słońca na niebie, www.ewa.bicom.pl/zyczenia/wielkanoc/wn31.htm Pozdrawiam ***** "Koniec życia, lecz nie miłości." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: Radosnych, zdrowych Świąt życzę wszystkim... IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.05, 10:03 mElodio, Tobie rowniez wszystkiego najlepszego w Swieta Wielkanocne :-) (dobrze, ze Maria sie wpisala i podniosla watek, poniewaz ja pisuje na forum tak srednio raz w tygodniu i wiele rzeczy mi umyka, nie czytam tez forum regularnie i w zasadzie tylko 1. strone) Buziaczki dla Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Radosnych, zdrowych Świąt życzę wszystkim... 28.03.05, 12:01 i ode mnie-wzajemnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu ano... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 20:24 ...najlipsego w swiatycnym jesce nAstroju haj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: ano... IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.05, 20:48 Gość portalu: Déjà vu napisała: > ...najlipsego w swiatycnym jesce nAstroju > haj jakich "nas troju"?! ... heh, a ja zawsze myslalam, ze piszecie, Déjà vu, w pojedynke, a tu od ambasadorowania cos jezyk, ze tak powiem, tego... ;-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: ano... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 00:42 Gość portalu: €uro napisał(a): > Gość portalu: Déjà vu napisała: > > > ...najlipsego w swiatycnym jesce nAstroju > > haj > > jakich "nas troju"?! > ... heh, a ja zawsze myslalam, > ze piszecie, Déjà vu, w pojedynke, > a tu od ambasadorowania cos jezyk, > ze tak powiem, tego... > ;-PPPP no...taaaaak "A" mialo byc akcentem, a wyszlo ...co komu w duszy gra ;))) zawsze wiedzialam, ze mam rozszczepienie jazni i jest mnie przynajmniej dwie - a tu prosze od razu zrobil sie trojkacik osobowosciowy. ale jak mowia: od przybytku glowa nie boli. grunt to byc w doborowym towarzystwie. ha! mozna tez byc nA_stroju odswietynym czyli w gajerku z krawatem lub tez kreweta... uklony... zaplatane, Déjà vu - 3in1 Odpowiedz Link Zgłoś
beat Re: Radosnych, zdrowych Świąt życzę wszystkim... 28.03.05, 20:34 A zeknijcie ino-mokro belo dzisiej? Lali chopaki? hej Odpowiedz Link Zgłoś