Dodaj do ulubionych

Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW!

12.04.05, 17:58
co sie dzieje ze STARTEM, czy od ustalania skłądu jest trener czy ktos kto
nigdy w płce niczego nie osiągnął a za zasługi jet kierownikiem drużyny. mam
nadzieje że zarząd to przemyśli bo w nastepnym sezonie będiemy jeździć na
mecze do Bytonia i Topólki
Obserwuj wątek
    • fut Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 12.04.05, 19:02
      fakt słabo im idzie. potrzeba jakiejś odnowy,ale...
      • adik_25 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 12.04.05, 19:08
        wystarczy wszystko dobrze poukładać i troche dyscypliny. zawodnicy są od grania
        trener od składu a prezes ma kombinowac kase. za duzo doradców a za mało
        konkretów. przeciez w tej drużynie są zawodnicy którzy z powodzeniem grali w IV
        lidze. ale to trener powinien poznac zawodników i odpowiednio ich ustawic na
        boisku...
        • l3 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 12.04.05, 20:20
          Burdel sie w tym Starcie zrobil ;/
          • adik_25 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 14.04.05, 14:37
            no i stało się!!! wczoraj Start rał mecz w Pucharze Polski z Rolnikami z
            jakiegoś Brzyskobrzystewka (czy jakoś tak:-0) i zmoczyli kolejny mecz!!!! to
            chyba jest już dno. prowadzić 2:0 i przegrać z A-klasową drużyną. trudno w to
            uwierzyć ale po co nam taki trener...
    • l3 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 15.04.05, 08:30
      Pamietacie nigdys te tlumy na stadionie? Starsi i mlodsi.... Eh..szkoda slow.
      • adik_25 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 15.04.05, 16:51
        ...pamiętam dobrze ten klimat, ten luz... tamte czasy nie powrócą nigdy już:-(
        • patol91 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 17.12.05, 22:26
          takze pamietam te czasy pelno kibicow z szalikami I TYLKO START SIE LICZYL
          WSZYSTKI JEZDZILI PAMIETAM WIECH PESTE WYJABANIE GRAL chce by taki klimacik
          wrocil ;( bo mi smutno tak malo ludzi zero dopingu dla naszej druzyny
          bbuuuuu ...... na tym zakoncze
    • ukash69 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 15.04.05, 20:05
      Wszystko mogło by być ok ale ten trener nie wie o co biega w tym sporcie!!! Co
      ktoś mu powie to robi a kase bierze;P Czas na nowego trenera i kilku piłkarzy z
      ambicjami bo aktualni traktuja gre niepowaznie...
      • l3 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 16.04.05, 00:07
        Zdecydowanie popieram.
        • nowak4 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 17.04.05, 12:16
          Co tak wszyscy na tego trenera, kto nim jest?, a może był mało przytulany w
          dzieciństwie przez rodziców? A może to nie jest wina trenera i zarządu, może
          ten cały klub jest chwilowo nie potrzebny - rozwiązać poczekać na lepsze czasy,
          gdy ludzie zaczną odczuwać potrzebę takiej rozrywki i tłumnie zwalą się na
          całkiem niezły stadion za nie wielką odpłatnością, a i o pieniądze nikt nie
          musiałby się skamłać coby na siłę utrzymywać to ustrojstwo , wprowadzić zdrowe
          zasady ekonomii, nie dotować, bo to i tak nic nie da wyrzucanie pieniędzy w
          błoto, albo na czyjeś uciechy.
          • adik_25 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 18.04.05, 16:17
            nowak4 ty chyba nie jesteś do końca pewnien ci napisałeś. jak rozwiązać klub
            jakie lepsze czasy...? ale nieważne,co do trenera to faktycznie ten facet to
            może i miał pomyśł na gre ale jakieś 15 lat temu. zarząd ma związane ręce bo
            nikt nie che się tego podjąć a jest kilka nazwis w Radziejowie które by się
            nadawały ale... myśle że można by spróbować ten trener i tak nic juz nie
            osiągnie (może w środę jego ostatni mecz) chyba że spadek, a radziejowskim
            trenerom może udałoby sie to jeszcze poukładać, przecież w tej drużunie grają
            zawodnicy z IV ligi więc coś potrafią tylko trzeba ich dobrze pouustawiać na
            boisku. więc Gulcz albo Gawinecki na trenera a może nie spadniemy...

• ukash69 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 19.04.05, 20:19
              Gawinecki niech zostanie z Juniorami z którymi sobie dobrze radzi:D
            • radziejow5 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 07.06.05, 09:05
              Proponuje wrócic do Jarzynki
              • patol91 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 17.12.05, 22:29
                ej a wspomnijcie zawsze o trampkarzach co :P j tam gram i mamy 1 miejsce po
                rundzie jesiennej przychodzcie do nas na mecze i do juniorow iiii stawiac na
                mlodziez trza wziac chlopakow kilku z junioro i jakis z mechana co dobrze graja
                i bedzie zesol jak kiedys :D:D:D
    • nowak4 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 23.04.05, 01:43
      Jeżeli Klub Start nie jest w stanie utrzymać się z własnej działalności, to nie
      pozastaje nic innego jak ogłosić upadłość i powołać nową spólkę, która będzie
      miała nowe, świeże pomysły jak zarobić na utrzymanie klubu, posiadając
      wspaniały stadion utrzymywany za nasze pieniądze i nie muszą to być tylko mecze
      i tylko naszego klubu i w tym klubie nie muszą grać tylko ludzie za czyjąś
      protekcją, można powołać ligę wybierając z całego powiatu najlepszych
      zintegrować ich, a reszta potoczy się jak powinno, albo robić to co do tej pory
      i płakać, że coś nie wychodzi , bo wyjścć nie może. Może warto to przemyśleć. A
      tak naprawdę czy ten klub musi isnieć w takim wydaniu, a może za dużo chcą na
      nim zarobić, a może ten klub przekazać poprostu w ręce naszych biznesmenów, Oni
      potrafią z niczego ciekawego dla prostych ludzi uczynić dobry interes i to
      jest chyba najlepszym pomysłem . Bardzo jestem ciekawy czy mi kiedyś podziękują
      za to ?. poczekam .
      • adik_25 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 24.04.05, 18:18
        sorry nowak ale nadal uważam ze nie wiesz o czym piszesz. kto chce zarobic na
        ty klubie???? mi chodzi tylko o to zeby nie spadł niżej. a ten pomysł żeby
        grali najlepsi w powiecie tez nie wypali bo taki Piotrków (Zjednoczeni) za
        cieniasa z Aklasy chce kilka tysięcy i sie nigdy nie dogadają, zespół mamy
        dobry i można powalczyć ale musi to prowadzic ktoś z jajami. zgadza sie że
        Gawinecki radzi sobie z juniorami ale może to znak żeby objął seniorów i zaczął
        wprowadzać juniorów do drużuny. to jest koncepcja na przyszłość a nie jacyś
        biznesmeni... oni już byli i właśnie do tego doprowadzili... pozdrowienia dla
        prawdziwych kibiców Startu
        • kibicstartu Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 27.04.05, 09:55
          WITAM WAS.
          SPODOBALA MI SIE TA STRONKA I WASZE WYPOWIEDZI DOTYCZACE NASZEGO
          KLUBU ,,START" DOBRZE ZE W KONCU GDZIES PUBLICZNIE O TYM SIE ZACZELO
          MOWI...DOBRZE POZNO NIZ WCALE .
          KLUB W TEJ CHWILI JEST W ROZPADZIE I BARDZO ZLE ZARZADZANY.ZAWODNICY NIE SA
          TRENOWANI.A FORMA CZWARTOLIGOWCOW POZOSTALA W LESIE A NIE NA STADIONIE.
          W WASZYCH WYPOWIEDZIACH POJAWILO SIE STWIERDZENIE ZE SA LUDZIE W RADZIEJOWIE
          KOTRZY MOGLIBY ZARZADZAC TYM KLUBEM ...
          BARDZO PROSZE PODAJCIE NAZWISKA KTO TO EWENTUALNIE MOGLBY BYC....
          CO TO ZA NAZWISKA ?
          ,MOZESZ SZYBKO PO NIE TRZEBA BY BYLO SIEGNAC..
          TAK DALEJ BYC Z TYM KLUBEM BYC NIE MOZE ..
          ZAREAGUJMY NA TYM FORMU ...
          POZDRAWIAM
          • adik_25 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 28.04.05, 06:48
            czesc kibic. co do zarządzania to jeśli nie przyjdzie ktoś z kasą to cudu nie
            będzie i prezes tu nie jest winny jeśli chodzi o finanse. zawodnicy wiedza ze
            graja za friko i sie na to zgodzili wiec to nie jest tłumaczenie ze jak "nie ma
            sianka to nie ma granka", jesli ktos nie chce grac to niech sobie odpuści.
            problem polega na tym ze tam kazdy chce rzadzic i z tego wychodzi kicha. skoro
            trener nie wie kto na jakiej pozycji ma grac na boisku to co on tu robi. mysle
            że za taka kase w Radziejowie tez znalazłby sie ktoś to by poprowadził Start.
            wystarczy troche poprzestawiac na boisku i moze nie bedzie tak źle, pokazała to
            pierwsza poowa z LTP Lubaniem, ale niestety druga znowu dno i to trzeba
            zmienic...
            • kibicstartu2 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 28.04.05, 09:38
              ADIK TO CO SIE DZIEJE NA BOISKU TO JA I TY I WSZYSCY WIDZIMY BO NA MECZE
              CHODZIMY.
              MOWISZ POUSTAWIAC NA BOISKU ..POWINIEN ZROBIC TO TRENER ...TRENERA POWOLAL
              PREZES I ZARZAD ...A W TYM PRZYPADKU ZARZAD NIE ROBI NIC ZEBY TO
              ZROBIC....NAWET NA OSTATNIM MECZU NIE BYLO NIKOGO Z ZRZADU DO SPRZEDAZY
              BILETOW ...CZYZBY MIELI ZA DUZO KASY ??? CZY W TYM ZARZADZIE BRAK JEST
              JAKIEJKOLWIEK ORGANIZACJI I PODZIALU ZADAN DLA ZARZADU ....JEST POCAJMERSKU
              CZYLI DO DU...PY .... I JA TU SIE DOPATRUJE PRZYCZYN TAK CIENKIEGO GRANIA .
              BRAKUJE ZAPLECZA DLA DRUZYN MLODZIEZOWYCH A TO JET PRZECIEZ NARYBEK DLA
              POZNIEJSZEJ DRUZYNY SENIORA ..
              • patol91 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 17.12.05, 22:38
                brawo kibic startu :D stawiac na mlodziez TAK
                • patol91 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 20.12.05, 09:21
                  bylem wczoraj czyli 19 grudnia 0 17 na zebraniu startu i wszyscy klocili sie o
                  kase a nie o granie, a seniorzy sie dziwia jak im nie plaxca, jak przychodzi od
                  7 do 9 zawodnikow na trrening a reszta z łaski na mecz i do tego polowa druzyny
                  pali papierosy jakn ie wiecej ni z polowa, a ludzie sie potem dziwia ze tak
                  seniorzy graja, gbraja tak bo nie wiedza co to dyscyplina i pilka \nozna
                  zostawic paru reszte wyj..... i z juniorow wziac i do mechana i do gleby i
                  licka isc i pogadac z chlopakami ktorzy dobrze graja............ i na ttym
                  zakoncze
        • patol91 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 17.12.05, 22:35
          ale nawiozujac do meczy trampkarzy to czaasem mi sie wydaje ze wiecej kibicow
          przychodzi na te mecze niz na senoiorow pozdro dla Nich Kochani :D
    • ona70 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 07.05.05, 18:35
      a jaki jest wynik dzisiejszego meczu?
      • adik_25 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 07.05.05, 19:14
        no i znowu dupa. przeyjeżdza przecietniak z Inowrocławia i musimy się męczyć
        żeby zremisować (Adamkiewicz w końcówce). wynik 1:1:-( wydaje mi się że ten
        trener jest z innej bajki. czy on ma jakięs paiery na to.... skończyło się
        dobrze ale on zawsze jest chyba na innym meczu niz kibice. ale nie ma sensu
        pisać o trenerze bo on nie ma internetu... ale za to internet ma prezes i moze
        czasami tu zagląda, więc prosze panie prezesie o reakcje. ten trener zapewni
        nam niestety A klasę a trgo chyba byśmy nie chcieli. jak mam ochote oglądać A
        klase to jade do Dobrego albo Bytonia w Radziejowie chciałbym mieć hcociaż 5
        Lige. pozdrawiam.
        • kibicstartu2 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 07.05.05, 19:54
          ADIK
          TO NIE TRENER JEST TU EINNY JA WINUJE TYLKO I WYLACZNIE PREZESA I CALY TEN DO
          DUPY ZARZAD KLUBU ...PORZADNY ZARZAD DAWNO BY TAKIEGO TRENERA NA DRZEWO
          WYPIWPRZYL.
          A JA WIDZE CELOWE DZIALANIE PSEUDO ZARZADU KTORZY DAZA DO ROZWALENIA TEGO
          KLUBU I LIKWIDACJI PILKI NOZNEJ W RADZIEJOWIE..CO ZA KAŁ ??????
          KIEDY TO SIE SKONCZY ???
          • adik_25 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 09.05.05, 20:11
            Kibic zgadza się zarząd jest do dupy ale co mają zrobić jak burmistrz nie chce
            dać kasy. prezes się boi że jak ten trener odejdzie to nie będzie nikogo kto by
            chciał się w to bawić. swoją drogą to niektórzy zawodnicy też grają jakby
            dopiero zaczynali. skoro nie chce sie grać niech graja juniorzy... czarno to
            widze...
            • nowak4 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 12.05.05, 14:21
              Jeżeli zarząd jest do dupy i zawodnicy nie mają ochoty grać to nie ma się co
              dziwić, że właściciele miasta nie chcą niepotrzebnie topić pieniędzy ciężko
              zarobionych przez podatników, skoro bardziej ważnych potrzeb w tym miasteczku
              czeka. W myśl regół ekonomi co niema racji bytu powinno zniknąć i to w porę
              szybko coby nie narobić zaległości finansowych. Możliwe po kilku latach jak
              mieszkańcy zatęsknią i poczują potrzebę mania klubu sportowego na miarę sił to
              zarząd, zawodnicy dobry trener i sponsorzy napewno znajdą się i trochę łez nie
              zaszkodzi, a oderwanie od korytka też może czegoś dobrego nauczyć.
              • adik_25 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 18.05.05, 21:55
                no widzisz Nowak że to nie jest tak do końca. Ci którzy chcą grac nie mogą bo
                trener ich nie chce. ale juz dosyć o tym. od dzisiaj mamy nowego trenera. czy
                będzie lepszy trudno powiedziec. on zdegradował LEcha Dobre do A klasy. za jego
                kadencji słabiej zaczął grać Sadownik... dzisiaj wygrał i to wysoko (5:1) ale
                nie poprowadził nawet jednego treningu. chcielismy zmiany trenera to ją mamy,
                ale nie wiem czy to dobry pomysł z tym konkretnym trenerem. obym nie miał racji
                i Start pokazał dobrą piłkę w derbach z Ziemowitem. do soboty:-)...
                • wow12 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 18.05.05, 22:44
                  adik chyba coś ci sie pomylilo on chyba niezdegradował dobrego nawet dobrze mu
                  szło bardzo duży by był z niego pozytek jak on by jeszcze grał był bardzo
                  dobrym zawodnikiem
                • anonimowany Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 19.05.05, 09:17
                  adik_25 jesteś beznadziejny potrafisz tylko narzekać jak jesteś taki mądry to
                  może ty byś został trenerem chłopie nic ci się nie podoba nie dziwię się że u
                  nas w radziejowie nic nie wychodzi jak mieszkają tacy kudzie jak ty weź się do
                  pracy a może nam mieszkańcom bedzie się lepiej żyło
                  • bruccee_llee Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 20.05.05, 00:10
                    Start w A kalsie!!!!
    • adik_25 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 22.05.05, 17:33
      w końcu niezły mecz ale bez bramek. słaba skuteczna napastników i nadal nie ma
      środka pomocy. może nie spadniemy:-)
      p.s. do anonimowego: człowieku nie pisz na forum jak się nie znasz. jestem
      kibicem i mam prawo do wypowiedzi. jesli nie chcesz nie czytaj. nikogo nie
      obrażam baranie. jakbyś chciał wiedzieć to pracuję i płacę podatki m.in. na
      takich kretynów jak ty. pozdrawiam wszystkich na forum i kibiców Startu. szkoda
      że nas tak mało było w Osięcinach, ale to już nie te czasy....:-)
      • anonimowany Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 23.05.05, 21:28
        dlaczego wykasowano poprzedni mój post adik mnie obraża ijest ok i tak twierdzę
        że zrobił go baran
        • barbla02 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 24.05.05, 10:43
          ale na siebie najeżdzacie aż niemiło posłuchać
          jak zarząd jest do dupy to go wywalcie i sami tam zasiądzcie- może będzie
          lepiej :)
          adik napinasz się jak diabli a i tak z tego nic nie wynika ,zamiast tyle gadać
          może zostaniesz trenerem (anonimowy dobry to pomysł)z tego co tu wypisujesz
          wynika że bardzo dobrze się na tym znasz :)
          napiszcie ile osób teraz przychodzi na mecze
          pozdrawiam
          • adik_25 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 25.05.05, 11:10
            skoro niektórzy ze sie napinam to ich sprawa i ich zdanie. trzeba to uszanowac:-
            ) jestem kibicem i mam prawo pisać co uważam (jeśli nikogo nie obrazam)
            prowadziliśmy sobie spokojne forum i było OK. ale coż...
            kibiców jest mało ale nic na to nikt nie poradzi, a fakt jest taki że Start gra
            słabo i niestety dlatego że zajmowali (zajmują) się nieodpowiedni ludzie.
            chętnie pogadam na forum ale z ludźmi którzy mają coś do powiedzenia a nie z
            takimi którzy nie wiedzą o co chodzi i obrażąja innych. ale tacy też muszą
            być. jeśli administrator uważa że powinien mnie wywalić to proszę... pozdrawiam
            • anonimowany Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 25.05.05, 14:47
              adik ja za swoje słowa cię przepraszam ale to ty zacząłeś jechać po mnie i
              nazywać mnie baranem ale naprawdę nic ci się nie podoba
              • l3 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 25.05.05, 16:14
                A co moze sie podobac teraz w starcie ? Kiedys mozna bylo isc i popatrzec na
                dobra (jak na IV lige) gre jak jeszcze kilka lat temu jak druzyna utrzymywala
                sie przy gorze tabeli... Trzeba znalesc przyczyne zlej kondycji klubu.. Zmiany w
                kadrach?
                • anonimowany Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 26.05.05, 09:24
                  tak pamiętam te czasy ale to było jak była kasa i grali zawodnicy z innych
                  miejscowości kasa sie skończyła i mamy to co mamy identyczna sytuacja była w
                  lechu dobre jak mieli kasę to nawet walczyli o 4 ligę jak kasy brakło to teraz
                  walczą o utrzymanie w 6 lidze
                  • adik_25 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 29.05.05, 22:09
                    zgadza sie co do kondycji startu. kiedyś grali zawodnicy z włocławka i
                    bydgoszczy a nie robiono nic z naszymi juniorami którzy nieźle radzili sobie w
                    makroregionie,ale nie było dla nich miejsca w Starcie. teraz nie można wymagac
                    żeby to oni wzięli ciężar gry na siebie chociaz Ci niechciani radzą sobei teraz
                    całkiem OK. (mam na myśli Tomka Brochockiego i Roberta Kapelińskigo) oni tułali
                    się po Aklasowych drużynach a teraz decyduja o obliczu Startu. szkoda że
                    zawodzą zawodnicy którzy mieli apiracje grania nawet w Elanie Toruń (prawdziwi
                    fani wiedzą o kogo chodzi)
                    p.s do anonimowego. piszmy a Starcie a nie na swój temat możemy mieć różne
                    zdanie ale trzeba mieć szacunek, zapraszam na browarka i będzie OK. pozdrawiam
                    p.s2 cięzko wymęczone ale zasłużone zwycięstwo na Kuajwiakiem Kowal. niech
                    młodzi popatrza jak gra skreślany już kilka razy "Siamek" bez niego nie ma w
                    tej chwili środka pomocy...
      • radziejow5 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 13.06.05, 17:28
        No to po meczu z Łabiszynem zostało juz nam tylko wrócic do meczyków z
        Zjednoczonymi Meksyk - może troszkę więcej kibiców będzie wtedy.
        Pozdrawiam
        • kibicstartu2 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 14.06.05, 10:34
          WIDZE DRODZY ( NIBY KIBICE ) JEDYNIE JESTESCI DO TEGO ABY TYLKO I WYLACZNIE
          PSIOCZYC , KRYTYKOWAC, WYMADRZAC SIE , OCENIAC WSZYSTKICH , A ZASTANOWCIE SIE
          CO WY JAKO KOBICE ZROBILISCIE DLA TEGO KLUBU ...
          BYLISCIE NA ZEBRANIU KIEDYKOLWIEK DECYDOWALISCIE O TYM KTO TYM KLUBEM MA
          KIEROWAC ?
          TRZEBA WZIAC SIE W GARSC I COS ROBIC A NIE TYLKO NA OKRAGLO PIEPRZYC O DUPIE
          MARYNIE.
          CZY NIE NALEZALOBY ZWROCIC SIE DO LUDZI KTORZY KIDYS KIEROWALI STARTEM ...KIEDY
          BYLISMY W IV LIDZE ....ZESPOL NASZ BYL NA PIERWSZYM MIEJSCU PRAWIE PRZEZ CALA
          RUNDE.MOWILO SIE NAWET O AWANSIE DO III LIGI ..HMMMMMMMMMM TO BYLY MECZE I
          STADION PELEN KIBICOW . GDZIE TE CZASY ?
          WESMY SIE ZROBMY COS ABY BYLO TAK PONOWNIE .....
    • tabula-rasa1 Nie ma jak Eksih i Bulls 31.05.05, 22:08
      Siamek to może sobie zrobić "koguta" jak Staniek - zgrane płyty , które nigdy
      nic nie wniosły do radziejowskiego futbolu i beeeeeee i meeeeeee. Trudno nic
      nie poradzę... Zresztą jak Bullsy, Eksibi, Laicy i Nieudacznicy/czytaj ci tam
      wieki siedzą/ - to starcik wiecznie biędę będzie klepał - a prezes martwił się
      z Bullsem jak kasę wyrwać. Zresztą poprzednio mechanik samochodowy tez tylko
      martwił się o swoje apanaże, a w dupie miał Start jak obecny układ - niech
      wreście facet /zresztą przez Bullsa zatrudniony ds. afer/od afer weźmie się za
      start tam przecież do tej poiry dzielili się kasę wystarczy spojrzeć na układ
      trener - prezes, a czesiu rozpacza,bo nie ma nic z tego tylko nowy układ
      korzysta. facio od afer w magistracie/ myślę , że tylko od tego został
      zatrudnionu, by rozliczyc np. dzisiejszego przewodniczacego komiski sportu,
      poprzedniego prezesa klubu,faceta od turniejów piłki plkażowej i faxetów-
      szkoda ze teraz turniejów nie ma trudno zorganizować gdy tylko można liczyć na
      wpisowe. No ale gdy Bulls tylko umilował pojedynki, to już na start tylko
      jest...
      • adik_25 Re: Nie ma jak Eksih i Bulls 31.05.05, 23:26
        tabula to napisałes ma stan faktyczny ale nic nie można z tym zrobic bo nikt
        się nie chce tego podjąc. ale jesli zawodnicy godzą się grać za darmoche to
        niech graja, jeśli nie to na poczatku niech to powiedzą. bo pod koniec sezonu
        nie ma sensu mówić że: "nie ma sianka, nie ma granka". pozdrowienia
        • barbla02 "nie ma sianka, nie ma granka". 01.06.05, 11:52
          a co to jakieś gwiazdy są
          niech się cieszą że ktoś ich chce oglądać
          można powiedzieć też inaczej
          "nie ma granka, nie ma sianka"
          pozdrawiam
    • serek1211 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 02.06.05, 14:56
      trener jest zły
    • serek1211 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 02.06.05, 14:58
      koksal molestuje graczy
      • l3 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 02.06.05, 19:35
        Mozesz Nam powiedziec o tym cos wiecej d:-> ?
    • temperatura1 Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 23.06.05, 15:49
      Start Radziejów to klub prowincjonalny.Wielka kicha.A kibice to ...szkoda
      słów.Lech Poznań
    • anonimowany Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 27.07.05, 22:43
      i co taka cisza start chyba się rozleci zna ktoś powód odwołanioa meczu z
      lechem dobre w sobotę a taka była drużyna aż miło bylo jechać do was na mecz a
      teraz co lipa oj szkoda szkoda naprawdę, wychodzi to samo co z naszą drużyną
      kibic z dobrego
      • irciak Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 28.07.05, 09:16
        o kaczor!
        • gwinter Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 20.12.05, 10:45
          kurna jakoś nic sie nie dzieje! może 2006 bedzie lepszy bo do tej pory to nie
          idzie chłopakom za bardzo. Z okazji Nowego Roku o BN życze wszystkim moim
          ulubionym piłkarzom Startu wszelkiej pomyślności przy kopaniu piłeczki. Gwinter
    • radziejowiak Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 16.03.06, 12:54
      wszystko jest ok nawqet wygralismy ostatnio 3-o
      • radziejowiak Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 28.03.06, 11:59
        no wlasnie co sie dzieje ze Startem ?
        • radziejowiak Re: Co się dzieje ze STARTEM RADZIEJÓW! 04.04.06, 08:56
          juz teraz wiem wgralismy 2 -1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka