Gość: obywatel IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.05, 23:44 Proponuje Pana Radce na senatora RP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Radca senatorem RP 13.04.05, 23:49 Gość portalu: obywatel napisał(a): > Proponuje Pana Radce na senatora RP - o Boże... proszę Cie bardzo, nie żartuj sobie..... już dosyc mnie wyzywają :))) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Radca senatorem RP IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.05, 23:53 kto i jak wyzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radca senatorem RP 13.04.05, 23:57 Gość portalu: obywatel napisał(a): > kto i jak wyzywa? - a tak poza tym .....to ja sie nie nadaję radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Radca senatorem RP IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.05, 00:01 Polsce potrzeba silnych osobowosci, ludzi odwaznych, takich , ktorzy nie maja ukladow i maja czyste sumienie. Wiem, ze oglaszal Pan liste kandydacka. Czytalem kiedys, ze szukal Pan poparcia. Z mojej strony to poparcie jest gwarantowane. Pozdrawiam Obywatel Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radca senatorem RP 14.04.05, 00:11 Gość portalu: obywatel napisał(a): > Polsce potrzeba silnych osobowosci, - mysle jednak,ze nie jestem taka silna osobowoscia > ludzi odwaznych, takich , ktorzy > nie maja ukladow i maja czyste sumienie. - odwazny to jestem - i to napewno ( spod znaku Barana :) , ale...... ukladow to moze i nie mam , ale sumienie czyste ? napewno żaluję za wiele spraw .... > Wiem, ze oglaszal Pan liste kandydacka. > Czytalem kiedys, ze szukal Pan poparcia. > Z mojej strony to poparcie jest gwarantowane. - to bylo kiedys i dawno temu, teraz juz jest to napewno nieaktualne naprawde ja sie nie nadaje na to > Pozdrawiam > Obywatel - dzieki i rowniez pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś