mozilla.org 15.04.05, 19:44 nasze dziewczyny wygrały dzisiaj po raz trzeci z Naftą Piła i awansowały do ścisłego finału ligi!!! brawo!!!! są duże szanse na mistrzostwo Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ethanak Re: Pałac Bydgoszcz w wielkim finale ligi !!! 15.04.05, 19:46 Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: Pałac Bydgoszcz w wielkim finale ligi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:49 Cikawe z kim ten final. To wielki sukces! ale Kuziemski w tej relacji ostro przesadzil z tymi 1500-1700 osobami na trybunach. Na moje wejdzie tam 500 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p głupiś - jak chcesz to policz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:46 ja WIEM ze nie bylo mniej niz 1000. i to jest najuczciwszy z klubów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: szacuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:51 Skojarzyłem tylko sobie że kazda z trybun na Luczniczce ma okolo 1500 miejsc, a jak porownalem sobie jedna trybune z Łuczniczki do Astorii to zaczalem miec powazne watpliwosci. Ale najwazniejsze: final Pałac- Calisia (Centrostal- Winiary) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaames a dlaczego nie w Łuczniczce IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 15.04.05, 20:59 powiedzcie mi dlaczego nasze super siatkarki nie grają w Łuczniczce ? Może chociaż finał... a co z pucharami ? czyżby też na Astorii ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: a dlaczego nie w Łuczniczce IP: *.brda.net 15.04.05, 21:17 tez wymysliles... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: a dlaczego nie w Łuczniczce IP: *.brda.net 16.04.05, 20:54 Chcialbys rozgrywac mecze tam, gdzie nie mozesz trenowac? Przecież, gdyby mecze byly na Łuczniczce, to tak samo, jakby kazdy mecz byl na wyjezdzie!!!! Chcialbys tak? A poza tym na Łuczniczce nie zobaczyl bys nawet numeru na koszulce, a w Astorii widzisz przynajmniej wydepilowane bikini :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Pałac Bydgoszcz w wielkim finale ligi !!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.04.05, 23:46 O ile pamietam w Astorii jest 800 miejsc siedzących. Odpowiedz Link Zgłoś