mozilla.org 21.04.05, 17:08 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 391 389 ZA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozilla.org Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 17:08 PRZED CHWILĄ ODBYŁO SIĘ GŁOSOWANIE!!!! NA 391 ODDANYCH GŁOSÓW 389 BYŁO ZA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 17:09 Conratulations and celebrations!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 17:12 to już naprawdę koniec batalii! senat + olek = małe piwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org reakcja standardowa 21.04.05, 17:15 standard - od razu są podbijane wątki w stylu "nie lubię B...." Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: reakcja standardowa 21.04.05, 17:17 To ja podbiłem bo akurat całkiem ciekawa dyskusja...Chyba zaczynamy popadać w paranoję ale to normalne na tym forum...Ja już straciłem rozeznanie...:)Jeszcze raz gratulacje dla Bydgoszczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: reakcja standardowa 21.04.05, 17:20 ethanak napisał: > To ja podbiłem bo akurat całkiem ciekawa dyskusja... w takim razie przepraszam kolege! :) zbyt podejrzliwy bywam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Gratulacje!:)))))))))) IP: *.petrus.com.pl 21.04.05, 17:30 taki krzyk się podniósł, że od razu się zorientowałam, że to o to chodzi. GRATULUJĘ!!!! Warto się starać, mimo trudności i rzucanych kłód pod nogi;) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
michutor Re: Gratulacje!:)))))))))) 21.04.05, 17:31 Gość portalu: torunianka napisał(a): > taki krzyk się podniósł, że od razu się zorientowałam, że to o to chodzi. > > GRATULUJĘ!!!! > Warto się starać, mimo trudności i rzucanych kłód pod nogi;) > > Powodzenia jakie klody:p spelnili wymogi to maja uni Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Gratulacje!:)))))))))) 21.04.05, 17:32 Bydgoszczy gratulujemy uniwersytetu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 17:32 To chyba była transakcja wiązana. Oddajcie Akademię Medyczną to dostaniecie Uniwersytet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komer Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.firma / 217.96.13.* 21.04.05, 17:33 suuuuuuuuuupeeeeeeeeeer!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:40 cieszę się bardzo ..... gratulacje..... bardzo dobrze ....cudownie ..... moze strzelić sobie piwko????wieczorkiem ..... taka okazja ... chyba trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 17:41 Gość portalu: mark napisał(a): > cieszę się bardzo ..... gratulacje..... bardzo dobrze ....cudownie ..... moze > strzelić sobie piwko????wieczorkiem ..... taka okazja ... chyba trzeba po co czekać do wieczora? jak ktoś ma mały magazynek pod reka to...juz może zacząć hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:45 no tak zaraz otworzę .... zdrówko... a ta wogóle to w sobotę sa urodziny ... tez trzeba o jakiejś flaszecce pomysleść hihihih. Cieszmy się naprawdę, tyle lat to miasto się starało. Już przed I wojną światową, budowano obiekty z mysla o uniwerku np obecny mechanik na r.Grunwaldzkim. ,.. tyle lat .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.petrus.com.pl 21.04.05, 17:59 chyba wszyscy poszli na piwo, bo tak mało głosów radości tutaj;) wniosek z tego jeden nigdy nie należy się poddawać bo "chcieć to móc"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.146.225.* 21.04.05, 18:15 Studenci ostatniego roku niech częściej chodzą na piwo, a dostaną dyplomy z logo UKW;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.petrus.com.pl 21.04.05, 18:44 dla ostatniego roku to chyba jedyne rozwiązanie;) wszystkim rządzi przypadek;) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 18:55 Odpowiadasz na : Gość portalu: torunianka napisał(a): > dla ostatniego roku to chyba jedyne rozwiązanie;) > wszystkim rządzi przypadek;) pamiętam ten serial:lokatorzy.przypadek ma na imię jacek i jest kucharzem.;-) tvp1. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.05, 18:48 > po co czekać do wieczora? chyba skoczę na statek... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: JEST UNIWERSYTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 02:24 a_weirdo napisał: > > > po co czekać do wieczora? > > chyba skoczę na statek... :-) z władkiem dzisiaj. niestety musiałem skoczyc do Glorii... ;) a_weirdo wie o co chodzi hehe Odpowiedz Link Zgłoś