Gość: RR IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.04.05, 00:03 przeczytałem post MAMY UNIWERSYTET rozmowa Twoja z michoturem wskazuje na prawidłowośc przysłowia "z wrogami sobie poradzimi broń nas od fałszywych przyjaciół" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianka Re: Do torunianki IP: *.petrus.com.pl 24.04.05, 00:10 nie rozumiem. ale rozumiem, że to mój problem, że nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Do torunianki IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.04.05, 00:13 Takiej odpowiedzi sie spodziewałej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Do torunianki IP: *.petrus.com.pl 24.04.05, 00:14 > Takiej odpowiedzi sie spodziewałej. a ja innej Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: Do torunianki 24.04.05, 00:15 Komus podpadlas :) trzymaj sie :) --------------------------------- www.dwumiasto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Do torunianki IP: *.petrus.com.pl 24.04.05, 00:20 > Komus podpadlas :) tyle rozumiem > trzymaj sie :) dziękuję za uśmiech. odpowiem tak trochę może niestosownie "prawdziwa cnota krytyk się nie boi";) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Do torunianki IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.04.05, 00:23 Wiesz dlaczego PiS ma najwjeksze notowania ,bo od lat głoszą co należy zmienić.Po prostu nie zmieniają swojego punktu widzenia./uproszczenie/ Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: Do torunianki 24.04.05, 00:25 Gość portalu: RR napisał(a): > Wiesz dlaczego PiS ma najwjeksze notowania ,bo od lat głoszą co należy zmienić. > Po prostu nie zmieniają swojego punktu widzenia./uproszczenie/ Ja sie wycofuje, nie lubie kalamburow:) Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: Do torunianki 24.04.05, 00:32 a ja wlasnie zabralam w tej sprawie zdanie bo wedlug mnie to nie kalambury jednak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwumiasto Re: Do torunianki 24.04.05, 00:35 kati1973 napisała: > a ja wlasnie zabralam w tej sprawie zdanie bo wedlug mnie to nie kalambury > jednak :)) Nazwalem to kalamburem z wrodzonej uprzejmosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Do torunianki IP: *.petrus.com.pl 24.04.05, 00:34 > Wiesz dlaczego PiS ma najwjeksze notowania ,bo od lat głoszą co należy zmienić. > Po prostu nie zmieniają swojego punktu widzenia./uproszczenie/ co ma piernik do wiatraka? notowania bywają zmienne PiS - duże uproszczenie, zgadza się Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: Do torunianki 24.04.05, 00:30 Nie czytalam postu mamy uniwersytet wiec pewnie nie powinnam zabierac glosu poniewaz zawsze robie wszytsko na przekor to :) na przykladzie ( nie dotyczy watki ale jaest bardzo obrazowy) latwo powiedziesz ze ktos jest glupi ale trudniej to udowodnic (co niektorych) tak wiec chciales kogos obrazic czy cos uzasadnic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Do torunianki IP: *.petrus.com.pl 24.04.05, 00:38 > latwo powiedziesz ze ktos jest glupi ale trudniej to udowodnic (co niektorych) > tak wiec chciales kogos obrazic czy cos uzasadnic? :) pewnie jedno i drugie. to teraz dywagujcie sobie na mój temat jak sobie życzycie ja się wycofuję, aby nie przeszkadzać zajrzę jutro, tzn. jak się wyśpię i sprawdzę do czego doszliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Do torunianki IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.04.05, 00:42 Ngdy nie mówiłem ,że jesteś ? skąd to wzięłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: Do torunianki 24.04.05, 00:45 ja czekam na argumenty kolegi gdyz latwo jest rzucac slowa na wiatr gorzej je udawadniac i przekonac do swojej argumentacji ciekawe co kolega ma do zaproponowania ....?:) spokojnych snow kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Do torunianki IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.04.05, 00:49 Kasiu idż spać bo dobranocka dawno już się skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: Do torunianki 24.04.05, 00:51 jak sie boisz to nie strasz mnie dobranocka :) spalam dzisiaj w dzien i cierpie na bezsoennosc wiec dalej czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: Do torunianki 25.04.05, 12:43 poniedzialek ps nie dales sie sprowokowac do dyskusji! zawiedziona :( ps co do dobranocek mialam nadzieje na brygade RR :) Odpowiedz Link Zgłoś