Dodaj do ulubionych

Szczegoly o VII LO

IP: 212.122.214.* 28.04.05, 19:49
czesc.czy mozecie mi podac jakies ciekawe informacje o siodemce.chciala bym
sie tam dostac na biol-med.ciezka jest chemia i fizyka?nie jestem za dobra z
tych pzredmiotow.jakie macie jezyki?pozdrawiam i z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Momo Re: Szczegoly o VII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:01
      Gość portalu: Kama napisał(a):

> czesc.czy mozecie mi podac jakies ciekawe informacje o siodemce.chciala bym
      > sie tam dostac na biol-med.ciezka jest chemia i fizyka?nie jestem za dobra z
      > tych pzredmiotow.jakie macie jezyki?pozdrawiam i z gory dzieki

Obecnie jetem w klasie I, wlasnie na profilu biol-med i wiem jedno to najlepsza
      moja decyzja jaką podjelam w zyciu by isc do 7LO. Jest bardzo cięzko,
      praktycznie nia ma przedmiotu z ktorego by nas regularnie nie pytali. Ciagle
      trzeba byc przygotowanym i w dodatku srednia wazona. Nie przejmuj się jesli
      przedmioty sciesle nie ida Ci teraz najlepiel, wszystko nadrabia sie w pierwszej
      klasie. Nauczyciele są wspaniali, wyrozumiali,wymagajacy. Siodemka ma gorsza
      opinie od 6 czy 1 LO, ale z tego co slysze od ludzi,ktorzy sie tam ucza w 7LO
      jest wyzszy poziom ze wzgledu na srednia wazana i wymagania(przynajmiaj tak jest
      w mojej klasie). Szczerze polecam Ci tą szkole i profil medyczny! Nie pozalujesz
      a mature zdasz spiewająco :)
    • Gość: momo Re: Szczegoly o VII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:05
      Co do językow to jedna grupa ma angielski i rosyjski a druga francuski i
      angielski,ale to sie zmienia. Najlepiej to dowiedziec sie w sekretariacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka