asz70 29.04.05, 22:36 Napiszmy o naszych stomatologach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Viola Re: Stomatolog - Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:40 To może Ty zacznij.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boje sie zawsze Boje sie zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 00:41 ale polecam moja Pania doktor Katarzyne Skrzyńska Szczepaniak z ul. Chodkiewicza. U niej na fotelu czuje sie super i słucham TRÓJKI www.medent.of.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Boje sie zawsze IP: *.net / *.net 30.04.05, 21:17 ja polecam doktora Piotra Hantke-super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząb Re: Stomatolog - Bydgoszcz IP: *.tvgawex.pl 01.05.05, 13:32 W moim 60-letnim życiu korzystałem z wiedzy i fachowości wielu stomatologów / zawsze byli dentysci/, ale od kilkunatu lat leczony jestem u Pani Jolanty Kurowiak w Fordonie w gabinecie na ul. Sielskiej. U Niej zaznałem wręcz ukojenia a nie stresu jaki zawsze wiązał się z wizytą u dentysty. Kiedy pierwszy raz byłem w Jej gabinecie i wyczuła moje obawy o ból, powiedziała: Niech się pan nie obawia. Ja jestem po to, by pomagać a nie zadawać ból. Nigdy nie zaznałem tego przykrego uczucia. Poza tym zawsze przystępnie wytłumaczy co robi i dlaczego z leczonym zębem. Odpowiedz Link Zgłoś
pampa3 Re: Stomatolog - Bydgoszcz 01.05.05, 23:47 Jakie macie wymaganiaco do stomatologa..? Nie trafilam jeszcze w B. na stomatologa doskonalego, ja wiem ze nie ma takich, jestem realistka. Mam bardzo chore zeby, leczylam sie u kilku poleconych, zawsze z gornej polki cenowej (niestety), za kazdym razem po kilku wizytach rezygnowalam... Zawsze z powodu jakosci lecenia i skutkow.. Jesli ktos zna w B. stomatologa ktory : - przed i po leczeniu zeba oglada zdjecia RTG (nieproszony...) - znieczula bez bolu, najlepiej WANDem - zapisuje i przyjmuje o godzinie na ktora zapisal (mniej wiecej..) - nie leczy 5 zebow na raz (moja szczeka tego nie chce wytrzymac :) - potrafi sam sobie ustalic plan leczenia - jest uwazny, dokladny, cierpliwy niech da znac, bardzo prosze.. Czy ktos widzial w B. gabinet majacy do dyspozycji laser ? Czy ktos widzial w B. dentyste robiacego plomby porcelanowe ? Pozdrawiam wszystkich tych co nie wiedza co znaczy miec naprawde chore zeby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząb Re: Stomatolog - Bydgoszcz IP: *.tvgawex.pl 02.05.05, 18:18 Do niezłej ruiny doprowadziłaś swoje ząbki. Teraz narzekasz na lekarzy? Jest wielu dobrych i bardzo dobrych. O jednej z nich pisałem w swojej wypowiedzi. Twoja wypowiedź i wymagania sugerują, że szukasz lekarza po to, by kolejny raz ponarzekać, "zwalić" winę na leczącego i w ten sposób wytłumaczyć stan swego uzębienia. A jeśli chodzi o ceny, to często mijają się one z jakością usługi. Dotyczy to niestety nie tylko lekarzy. I w tej sprawie zgadzam się z Tobą całkowicie! Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś