Dodaj do ulubionych

Królestwo Niebieskie

08.05.05, 15:36
jestem pod wrażeniem.....zwłaszcza muzyki. i wszystko na ten temat ;)
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: Królestwo Niebieskie 10.05.05, 13:27
      cosik mało aby zachęcić lub odwrotnie :P

Ps. a Blooma vel. Bonda (sic!) nie za dużo?
      • madziara_pl Re: Królestwo Niebieskie 10.05.05, 15:57
        bo wlasciwie jestem w kropce. film jak film, mozna obejrzec. Blooma duzo.
        przystojniak owszem :) tak samo jak Jeremy Irons czy Liam Neesen :) kwestia
        gustu.....

mnie natomiast ruszyla oprawa muzyczna. a rzadko kiedy tak mam. cd juz prawie
        zdarty bo kreci sie non stop :)

dla muzy warto isc. dla filmu......nie wypowiem sie. ja na pewno nie zaluje
        tych 13 zł.

ps gdzies przeczytalam fajna opinie ze mimika twarzy Nortona przekazywala
        wiecej niz Blooma...... cos w tym jest.
      • Gość: mil Re: Królestwo Niebieskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:20
        nie no, bloom taki slodki, ze mozna patrzec na niego zawsze

;P
        • krotoss Re: Królestwo Niebieskie 11.05.05, 11:47
          hmm co do mimiki twarzy Bloom vs. Norton to nawet bez oglądania powiem, iż ten ktoś miał racje. Edward jest dużo lepszym aktorem :) Wspaniale kreował juz bardzo różnorodne role.

Muzyka super, dużo Blooma (in minus), 13zł + parking;] (in minus) lubie historię i batalistykę.. hmm caly czas mam dylemat :P Gazeta.pl dała tylko 3 gwiazdki..
          • madziara_pl Re: Królestwo Niebieskie 11.05.05, 16:58
            moja propozycja: idz!

ps nie wiem czy wiesz ale Norton w filmie nosi maske....a propos tej mimiki ;)
            • krotoss Re: Królestwo Niebieskie 12.05.05, 11:15
              a to nie wiedziałem HE HE :D No ale nie bardzo miałem jak, bo fimu nie widziałem ;) A nie lubie przed seansem sie zagłęiać kto jak wyląda co gra, co ma sie wydarzyć itp. Trailer i tak dużo psuje czasem i potem przez pewien czas z filmu wieje nudą. W tym aspekcie te przytyk do Blooma jeszcze bardziej mi sie podoba ;D

Ps. no zlikwidowali płatny parking w Multi, to może..
              • madziara_pl Re: Królestwo Niebieskie 12.05.05, 11:35
                krotoss napisał:

> Ps. no zlikwidowali płatny parking w Multi, to może..
                >

serio??? dobrze wiedziec! za tydzien na Star Wars ide :)
                • Gość: Yaraz Re: Królestwo Niebieskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:51
                  Ogólnie mnie się podobał filmik ale moja dziewczyna zasnęła:)
                  • Gość: wojt Re: Królestwo Niebieskie IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 01.06.05, 22:58
                    a moja narzeczona też przysypiała , hmm dziwne przecież były tam wątki
                    romantyczne - film ogólnie ok , lepszy z całą pewnością od Aleksandra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka