Dodaj do ulubionych

Koniec Tomka G.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:33
Ten "wielki" bydgoski sportowiec konczy sie!
Panie Tomku czy nie lepiej dac sobie spokój z jezdzeniem?Wstyd.
Może zając się czym innym np. hodowla.......albo biznesem(kosmetyki pod pachy)
Moja rada .Wracac do Bydgoszczy i robić cos porzadnego , a nie gasnąc w
cieniu Rickiego i Crumpa.
Obserwuj wątek
    • Gość: fankabydgoszczanka Re: Koniec Tomka G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:26
      Ciebie chyba pojeb... , co ty pieprzysz. Tomek byl i będzie najlepszym Polskim
      żużlowcem. Jak był dobry to mu w d... w chodziliście , a jak mu słabiej idzie
      zaraz się czepiacie. Swoje zrobił , a wiek tez robi swoje. Wskaż mi jednego
      chociaż żużlowca Polskiego , który był lub jest oprócz Tomka w światowej
      czołóce nieprzerwanie od 10 lat , nie ma takiego. Czy to się komus podoba czy
      nie jest najlepszym Polskim zużlowcem w historii. I pewnie długo takiego nie
      będzie. Wystąpił w 67 finałach Grand Prix , w których jeżdzi od 10 lat. Zdobyl
      w nich 903 pkt. W finałach wystąpił 27 razy , na najwyższym stopniu podium 9
      razy. Jest wicemistrzem 99 ', ma również 3 brązowe medale. Kiedy Polacy
      jeżdzili całe okrążenia za obcokrajowcami , on jedyny był w stanie z nimi
      powalczyć , przebojem wdarł się do światowej czołówki. Jest jednym z
      najlepszych zawodników w historii SGP. Najlepiej jeżdzący technicznie co
      potwierdzają jego rywale. Niestety nie ma dobrego sprzętu co jest największym
      mankamentem. Niestety to jego wina, bo trochę kombinuje, no cóż trudno. Faktem
      jednak jest to ,że jest wielki i nikt tego niepodważy . Tak więc takie uwagi są
      nie na miejscu. Jeśli Tomek skończy karierę ,to już może nie mieć następcy.
      Cała nadzieja w Jarku Hampelu i to w nim widzę szansę Polskiego żużla na
      światowe sukcesy. A Tomek zawsze i wszędzie najlepszy będzie ! I nie jestem
      fanatykiem jego ,ale nie lubię chamstwa ,a prawda jest taka ,że on jest
      najlepszym żużlowcem jakiego Polska kiedykolwiek miała. I szkoda ,że nie został
      nigdy IMŚ bo zaszłużył na to w 100 %.
      • Gość: gosia osiągnij chociaż 1%tego co Tomek a potem sie wypow IP: *.tvgawex.pl 15.05.05, 13:45
        natalia,jestes pewnie 18-tka piszczaca za tym dresem pepe albo nowym nabytkiem
        polonii-jonssonem...
        zazdroscisz tomkowi sukcesow...
        słuchaj...fakzt-iz jezdzi w GP jest czegos dowodem...twoj ukochany dresiarz
        niestety nie zalapal sie do GP, bo on jest cienki...
        Tak jak spodnie sie wytra, tak jak firma zbankrutuje, tak jak mysdlo
        sie "zmydli" ,taj jak czlowiek sie zestarzeje tak TOMEK GOLLOb "wygasnie"...nie
        jest to cos nazdzwyczajnego czy tez zlego...
        wydaje mi sie,ze juz osiagnal wystarczajaco...
        bez watpienia jest naj zuzlowcem w polkim zuzlu( jak i w historii)...nie bylo,
        nie ma i nie bedzie takiego zawodnika...
        jak jezdzil w polonii, to zapewne droga natalio wisialas na plocie piszczac za
        nim...kiedy odszedl-nagle stal sie tym slabym...
        podziekuj panu sawarskiemu, ktory zrujnuje polonie...
        mam nadzieje,ze w koncu pewne sprawy zwiazane z ta osoba-ujrza swiatlo
        dziennne....
        TOMEKM JEST WSPANIALYM SPORTOWCEM, ktoremu nalezy sie szacunek...
        gdybys dziecko wziela sie do pracy, a nie wypisywala takie bzdury- kto
        wie...moze i zostalabys "kims"...
        a teraz pozostalo tobie obgryzanie pazurow ze zlosci,ze ten ma to, a ty nie...
      • Gość: maciej Re: Koniec Tomka G. IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 15.05.05, 13:50
        Niestety to jest tak jak oszczedza sie. Tomkowi potrzebne sa lepsze motocykle,
        bo te jego to obraz nedzy i rozpaczy!
        • Gość: natalia Re: Koniec Tomka G.!!!!!!!! (Pewne) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:20
          Post I.

Ciebie chyba pojeb... , co ty pieprzysz.

Wiem co mówię! Sam sie przekonasz.

"I nie jestem fanatykiem jego " :))))

Zdecyduj sie najpierw jakiej jestes płci ,a pozniej spróbuj sie skoncentrowac.

Post II

natalia,jestes pewnie 18-tka piszczaca za tym dresem pepe albo nowym nabytkiem
          polonii-jonssonem...
          zazdroscisz tomkowi sukcesow...
          słuchaj...fakzt-iz jezdzi w GP jest czegos dowodem...twoj ukochany dresiarz
          niestety nie zalapal sie do GP, bo on jest cienki...
          Tak jak spodnie sie wytra, tak jak firma zbankrutuje, tak jak mysdlo
          sie "zmydli" ,taj jak czlowiek sie zestarzeje tak TOMEK GOLLOb "wygasnie"...nie
          jest to cos nazdzwyczajnego czy tez zlego...
          wydaje mi sie,ze juz osiagnal wystarczajaco...
          bez watpienia jest naj zuzlowcem w polkim zuzlu( jak i w historii)...nie bylo,
          nie ma i nie bedzie takiego zawodnika...
          jak jezdzil w polonii, to zapewne droga natalio wisialas na plocie piszczac za
          nim...kiedy odszedl-nagle stal sie tym slabym...
          podziekuj panu sawarskiemu, ktory zrujnuje polonie...
          mam nadzieje,ze w koncu pewne sprawy zwiazane z ta osoba-ujrza swiatlo
          dziennne....
          TOMEKM JEST WSPANIALYM SPORTOWCEM, ktoremu nalezy sie szacunek...
          gdybys dziecko wziela sie do pracy, a nie wypisywala takie bzdury- kto
          wie...moze i zostalabys "kims"...
          a teraz pozostalo tobie obgryzanie pazurow ze zlosci,ze ten ma to, a ty nie...

Chyba nie odpowiem,kompletny brak logiki.

Wracając do rzeczy.

Juz od zeszłego roku z moim chłopakiem doszliśmy do wniosku ze Tomek schodzi na
          psy.Tyle kasy które brał w Bydzi na co szły? Proszę mi powiedziec ile dostał od
          Unii?
          Niech nikt nie pisze ,ze ma kłopoty z motocyklami bo nie ma kasy.A co wszystko
          wydał na koks?
          Tomek i Jacek koncza sie i to widac jakna dłoni.Boje się ze w koncu ich prezes
          rafinerii wurzuci na pysk za ich mizerne wyniki.
          Jednym słowem.
          Koncz pan wstydu oszczedz!Poszukaj sobioe dobrej roboty w Szwecji ,Anglii czy
          gdzies.....na zużel juz sie nie nadajesz!

PS. A co do Pepe,to był jest i jeszcze długo bedzie najlepszy OBECNIE zuzlowiec
          w Polonii.Golloby mogą go ....
          • Gość: gosia Re: Natalia ty PUSTAKU! IP: *.tvgawex.pl 15.05.05, 14:38
            moj poziom intelektualny nie pozwala na jakakolwiek konwersacje z toba prosty..
            co ciebie interesuja sprawy finansowe GOLLOBOW...
            zal tobie ...sciska,ze ich stac na koks,a ciebie to jedynie na amfe...skoro juz
            kogos chcesz tepaku oczernic, to sie dowiedz na co wydaja pieniadze...Tomka
            zguba jest hazard,a nie koks tumanie...
            skoro pepe wg ciebie jest taki dobry-Golloby moga mu soczyc, to prosze o
            argumenty...w ktorym momencie pokazal,ze jest lepszy bynajmniej od TOmka...
            przykro mi,ze klepiesz biede i zagladasz w porfel innym...moze wez sie czyms
            zajmij,co?
            a twoj pepe to zwykla dziwka, ktora sprzedala sie do torunia...
            • Gość: gosia Re: Natalia ty PUSTAKU! IP: *.tvgawex.pl 15.05.05, 14:40
              tak podkreslasz istnienie chlopaka...
              ciesze sie,ze masz jakiegos przydupasa...ale on spadl na psy, ze zadal sie z
              toba...
            • Gość: natalia Re: Natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 15:10
              moj poziom intelektualny nie pozwala na jakakolwiek konwersacje z toba prosty..

Nie pozwala? To dlaczego sie tak "kulturalnie " wyrażasz?

co ciebie interesuja sprawy finansowe GOLLOBOW...

gdzieś to napisałam?

> zal tobie ...sciska,ze ich stac na koks,a ciebie to jedynie na amfe...skoro
              juz
              Jesli chodzi o golloba .Nie żal bo to nie moje pieniądze.
              Jesli chodzi o mnie to nie uzywam.
              Tomka
              > zguba jest hazard,a nie koks tumanie...

Wszyscy wiedza jak ten "wielki" żuzlowiec siedzi pod pantoflem Brydzi,ale ze to
              tepak hazardzista to nie wiedziałam.W takim razie cienki z niego Bolek.

<a twoj pepe to zwykla dziwka, ktora sprzedala sie do torunia...>

Pepe nie jest moj,z tego co wiem jezdzi on w tym sezonie w Polonii.Cała
              Bydgoszcz go oklaskuje.A wiesz dlaczego chłopczyku? Bo jest najlepszy w naszej
              druzynie.(W Toruniu tez był najlepszy)
              Zazdroscisz,że jest lepszy od Tomka?
              Ze ma normalny dom ,rodzinę?
              Ze nie pije,nie kosuje?
              ZE NIE JEST HAZARDZISTĄ?
              Pepe to normalny ,fajny chłopak,który jest uwodzicielski nie tylko na stadione.
              Gollob może mu Daytonki czyscic!
    • Gość: fankabydgoszczanka Re: Koniec Tomka G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:59
      Nie muszę się decydować jakiej jestem płci jestem dziewczyną , a słowo fanatyk
      się nie odmienia trzeba się było uczyć , a nie w szkołę kamieniami rzucać. Nie
      ma słowa "fanatyczka".
      • Gość: nata Re: Koniec Tomka G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 15:12
        Nie ma słowa fanatyczką?Ale gdzie? Wsród narodów Burundii?Czy australijskich
        pigmejów?
        • Gość: fankabydgoszczanka Re: Koniec Tomka G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 16:30
          No dobra może jest taka forma ,ale głupio brzmi. Zresztą co z różnica. Poza tym
          to nie jest wątek o formach wyrazów. I skończmy ten temat.
          • Gość: GOSIA natalio tepy tumanie-idz do lekarza... IP: *.tvgawex.pl 15.05.05, 19:45
            słuchaj nie chciałaby ujawniac pewnych szczegolow dotyczacych twojego
            niespelnionego idola...uwazasz,ze on jest taki super? dobrze wiem,ze tomek nie
            cpa, czego niestety nie moge powiedziec o prąciesiewiczu...skoro tak sie
            interesujesz czyims zyciem, to rob to dokladnie i zanim otworzysz swoj pysk, to
            zastanow sie co chesz napisac...nic nie wspomnialas o szerokich kontaktach
            panieneczki z lewatywa...i taki on porzadny?
            nie wspomnialas nic o rzekomej wyzszosci prąciesiewicza nad GOLLOBEM...nie masz
            zadnego argumentu,aby podac...
            a co to takiego,ze prąciesiewicz ma rodzine?a TOMEK nie ma?
            TOMEK jest przynajmniej wierny PANI BRYGIDZIE (jak dla ciebie)...a
            prąciesiewicz...znany jest z kurestwa....a i znam 3 dziewczyny, z ktorymi sie
            spotykal i byly jego "jednymi z wielu"...
            moze popracujesz nad soba i sloneczko sie do ciebie usmiechnie....
    • Gość: kjj będzie brał udział w "Kwadransowych grubasach"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 19:48
      może będzie brał udział w "Kwadransowych grubasach"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka