janyk 23.05.05, 08:09 Koleś nick - "anonimowany" przekracza kanony tego forum i powoduje ze dyskusja schodzi na poziom całkowicie menelski. Proszę o reakcje ostrzeżenie, wywalenie posta (temat o kondycji klubu Start)lub wywalenie kolesia. Cześć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supergoth Re: DO ADMINA 24.08.05, 09:16 Sprzeciwiam się! Precz z preczem! Bana dla Bana! Niech w końcu będzie tzw. "wolność dyskusji" a nie imanie się komunistycznych metod; "kto nieprawomyślny ten... itd". Odpowiedz Link Zgłoś
goth2 Re: DO ADMINA 25.08.05, 17:24 zgadzam się z przedmówca czyli Supergothem aby panowała wolność słowa precz z banami i cenzurą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: DO ADMINA 14.03.06, 19:54 goth2 napisał: > zgadzam się z przedmówca czyli Supergothem aby panowała wolność słowa precz z > banami i cenzurą!!!! Co do cenzury jestem zgodny ale agresja i wulgaryzmy w złym tonie chyba nie są na miejscu a trzynasty śpi, ktoś powinień reagować. To forum należy traktować raczej na wesoło i informacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior18 Re: DO ADMINA 14.03.06, 20:44 A gdzie ten niegrzeczny gość tak się wypowiada??? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: DO ADMINA 14.03.06, 20:51 kalafior18 napisał: > A gdzie ten niegrzeczny gość tak się wypowiada??? A no tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25516&w=38210736&a=38489031 i wypadałoby jego zapiski usunąć wprowadza niesmak i zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior18 Re: DO ADMINA 14.03.06, 21:38 jestem za wprowadzeniem pewnego poziomu wypowiedzi. Bo wolność słowa nie polega na bluzganiu,itp. Wolność to nie robienie co mi sie podoba. To moje zdanie. Wolność musi też szanować drugiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: DO ADMINA 14.03.06, 22:35 Jak to kalafior Ty jesteś?, to już jest wprowadzone i tak jak w ostatnim zdaniu, tylko kto to jest ten drugi człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
big-cock-tajl Re: DO ADMINA 15.03.06, 11:44 Z tym się zgadzam, żeby za bardzo nie bluzgać. Można przecież zacytować albo dla jaj jakiegoś "ch..." cz "k...." wsadzić ale bez przesady. Macie rację - chamstwa nie należy tolerowac nigdzie a tym samym na naszym kochanym forum. Jak ktoś chce sobie powyzywać to niech szuka innego miejsca. Jest takich miejsc multum. I to w realu! Odpowiedz Link Zgłoś
snapdog Re: DO ADMINA 15.03.06, 11:57 kalafior jeżeli mówisz tu o szanowaniu drugiego czlowieka to sory ale niestety popatrz jak się tu wypowiadają np. gwinter co pisze o ludzich i jak się wypowiada mnie osobiscie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
snapdog Re: DO ADMINA 15.03.06, 12:01 ale np. kłamstwa i pomowienia waszym zdaniem monażna pisać na tym forum na ludzi tak? jak to robi Pan gwinter Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: DO ADMINA 15.03.06, 12:28 snapdog napisał: > ale np. kłamstwa i pomowienia waszym zdaniem monażna pisać na tym forum na > ludzi tak? jak to robi Pan gwinter Stary nie ma co się sadzić to był tylko taki eksperyment jak łatwo ludzi odciągnąć od bardzo istotnych spraw, rzucając jakiś drobiazg pod rozwagę by zawrócić w pustych łbach, Bardzo dobrze że mu doje..łeś jak się osobiście czepiał ciebie a to napewneo nie jest prawdą, Myślę że będzie ku temu okazja u Myka będziesz mógł z Gwinterem przy piwku sobie pewne sprawy wyjaśnić. Ale pamiętaj też jak ktoś krzyknie że na rynku nasrałeś to i tak nawet jak nikt nie widział i nie jest to prawdą to nie jesteś tego wstanie udowodnić ze to nie porawda (>>>>>>>) Odpowiedz Link Zgłoś
gwinter Re: DO ADMINA 15.03.06, 13:55 Jak kogoś obraziłem to przepraszam. Nie było to nigdy moim zamiarem. Jeżeli mnie tu nie chceta to przeniosę się na forum Osięcin, Wąbrzeźna albo założę forum Piotrkowa Kujawskiego bo to me miasto rodzinne. Ale najchętniej to bym się zajął bezprzedmiotowymi rzeczami ulotnymi takimi jak choćby picie dobrego piwa w zncznych ilościach bo to jest moje hobby. Jakby kto chciał się ze mną napić to znajdzie mnie dziś u Myka bo lubie chłopa i wybieram sie do jego knajpy. Pozdro Ziomale! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: DO ADMINA 15.03.06, 14:58 gwinter napisał: > Jak kogoś obraziłem to przepraszam. Nie było to nigdy moim zamiarem. Jeżeli > mnie tu nie chceta to przeniosę się na forum Osięcin, Wąbrzeźna albo założę > forum Piotrkowa Kujawskiego bo to me miasto rodzinne. Ale najchętniej to bym > się zajął bezprzedmiotowymi rzeczami ulotnymi takimi jak choćby picie dobrego > piwa w zncznych ilościach bo to jest moje hobby. Jakby kto chciał się ze mną > napić to znajdzie mnie dziś u Myka bo lubie chłopa i wybieram sie do jego > knajpy. Pozdro Ziomale! Gwinter nie przesadzaj nie uciekaj tu jesteś zawsze mile widziany bez Ciebie to nasze forum straciłoby na pikanterii, nie bież wszystkiego do serca co inni piszą. wyrwał się nerwowy koleś jak filip z konopi a ty się drobiazgiem przejmujesz, takie treści doskonale pasowały by do nie jednej postaci, to nasze forum służy dobrej rozrywce i informacji i chyba o to chodzi Pisz Stary, wróc do tego tematu inni też coś dołożą. Odpowiedz Link Zgłoś
l3 Re: DO ADMINA 15.03.06, 19:04 Nie jestem "radziejowskim policjantem" zeby karcic ludzi za przeklenstwa. Jezeli ktos nie potrafi inaczej sie wyrazac - to chyba tylko o nim zle swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: DO ADMINA 15.03.06, 19:43 l3 napisał: > Nie jestem "radziejowskim policjantem" zeby karcic ludzi za przeklenstwa. Jezel > i > ktos nie potrafi inaczej sie wyrazac - to chyba tylko o nim zle swiadczy. Ale po co tak ostro, wystarczy być stróżem moralności, a regulamin forum? Odpowiedz Link Zgłoś
l3 Re: DO ADMINA 15.03.06, 19:54 Jak sie "zrobie" i pokasuje polowe postow to zeby nie bylo :> Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: DO ADMINA 15.03.06, 20:10 l3 napisał: > Jak sie "zrobie" i pokasuje polowe postow to zeby nie bylo :> Bez przesady ja tylko żartowałem, ale niektóre można by było te najbardziej wulgarne, a nie te politycznie nie pasujące i brońboże ruszać ziutkowy temat no ten co bije na łeb wszystkie pozostałe w rangingu naszego forum albo nic nie robić niech leci tak też jest dobrze i oryginalnie, newet tak demokratycznie, ale kto nie bluźni, no chyba Ci z przedszkola? Jestem za tym niech tak zostanie nie ma co statystyk psuć i liczę na wyrozumiałośc piszących i z czasem żadnej kur.y ani chu.a tu już nie uświadczymy, dajmy ludziskom szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
l3 Re: DO ADMINA 15.03.06, 20:22 Kasuje posty tylko te , ktore niczemu nie sluza Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: DO ADMINA 15.03.06, 21:14 l3 napisał: > Kasuje posty tylko te , ktore niczemu nie sluza I bardzo dobrze, no bo i po co one jak nie służą niczemu. Odpowiedz Link Zgłoś
snapdog Re: DO ADMINA 16.03.06, 11:24 wiec możemy się spotkać na tym piwku jak chcesz Gwinter i sprawe omówić kiedy otwierają tą "nore" PIWNICE? Odpowiedz Link Zgłoś
manson3 Re: DO ADMINA 17.03.06, 13:59 snopdog chyba wiem kim jestes lub z jakiej paczki hmmmm... jeteś jedym z tych co pewnie w Asie piwka nie chca podać, i żal ci dupę ściska Odpowiedz Link Zgłoś