Dodaj do ulubionych

O co chodzi???

IP: *.zapid.com 10.09.01, 09:41
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić w prostych, żołnierskich słowach O CO CHODZI z tymi usuniętymi
wątkami. Skąd ta zadyma???
Obserwuj wątek
    • atomski Re: O co chodzi??? 10.09.01, 22:43
      Czy już jasne ??????????
      • Gość: Osielsko Re: O co chodzi??? IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 22:44
        Nie!!!!!
      • krotoss Re: O co chodzi???(Do Atomskiego) 10.09.01, 22:49
        Przemoklem jeszcze i jutro dopadnie mnie pewnie ten Twoj wirus z opuznionym
        zaplonem ;))) ale walcze domowymi sposobami-cytrynka amol miodzik.Mam nadzieje ze
        dam rade bo tydzien zapowiada sie nieskory do takich stanow jakie mi groza...

Pozdrawiam i zycze Tobie oraz coreczce powrotu do zdrowia a sobie jego nie
        utraty :)

KroTosS

Ps.Sorry wszystkich za taka prywate ale nie samymi problemami czlowiek zyje a
        tych ostatnio sporo...
        • Gość: Osielsko Tylko zdrowieć szybko...... IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 22:52
          A jak będziecie chorować : to po tyłku od każdego forumowicza dostaniecie, oki?
    • Gość: zoe Re: O co chodzi??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 22:59
      tego nie wie nikt!tZN. ZROBIŁA SIE ZADYMA W KTÓREJ WZIEŁAM NIEŚWIADOMIE UDZIAŁ;
      KILKU KOLEGÓW SIĘ WKURZYŁO.POTEM WYJAŚNIŁO I MYŚLĘ, ŻE NIE MA DO CZEGO WRACAĆ.
      • Gość: Sin Re: O co chodzi??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 23:02
        Nauczymy się na przykładzie rozpoznawać "duchy". I czuć potrzebę
        przeciwstawiania się gdy ktoś znowu zacznie nas traktować przedmiotowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka