Gość: demio IP: *.zapid.com 10.09.01, 09:41 Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić w prostych, żołnierskich słowach O CO CHODZI z tymi usuniętymi wątkami. Skąd ta zadyma??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Osielsko Re: O co chodzi??? IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 22:44 Nie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: O co chodzi???(Do Atomskiego) 10.09.01, 22:49 Przemoklem jeszcze i jutro dopadnie mnie pewnie ten Twoj wirus z opuznionym zaplonem ;))) ale walcze domowymi sposobami-cytrynka amol miodzik.Mam nadzieje ze dam rade bo tydzien zapowiada sie nieskory do takich stanow jakie mi groza... Pozdrawiam i zycze Tobie oraz coreczce powrotu do zdrowia a sobie jego nie utraty :) KroTosS Ps.Sorry wszystkich za taka prywate ale nie samymi problemami czlowiek zyje a tych ostatnio sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osielsko Tylko zdrowieć szybko...... IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 22:52 A jak będziecie chorować : to po tyłku od każdego forumowicza dostaniecie, oki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: O co chodzi??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 22:59 tego nie wie nikt!tZN. ZROBIŁA SIE ZADYMA W KTÓREJ WZIEŁAM NIEŚWIADOMIE UDZIAŁ; KILKU KOLEGÓW SIĘ WKURZYŁO.POTEM WYJAŚNIŁO I MYŚLĘ, ŻE NIE MA DO CZEGO WRACAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: O co chodzi??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 23:02 Nauczymy się na przykładzie rozpoznawać "duchy". I czuć potrzebę przeciwstawiania się gdy ktoś znowu zacznie nas traktować przedmiotowo. Odpowiedz Link Zgłoś