Dodaj do ulubionych

najlepsze liceum

IP: *.elknet.pl / 212.244.162.* 27.05.05, 18:48
Cześć. Chciałabym się dowiedzieć jakie liceum w Bydgoszczy jest najlepsze.
Obecnie mieszkam w Ełku, jednak za rok, gdy skończę gimnazjum, przeprowadzam
się do Bydgoszczy. Byłabym wdzięczna gdby ktoś podał mi adres internetowy
jakiejś dobrej bydgoskiej szkoły :) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bart Re: najlepsze liceum IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.05, 18:50
      1 LO im. C.K. Norwida przy Placu Wolnosci!!!!!!!! Nie sluchaj innych,
      zapewniam, z tego lo najwiecej dostalo sie nas na studia!
    • krzysyoo Re: najlepsze liceum 28.05.05, 02:58
      zdecydowanie das erste!!
      • Gość: szwederowiak Re: najlepsze liceum IP: 83.238.70.* 28.05.05, 09:50
        ranking 2004

www.liceum.pl/rankingi/2004-kujawsko.phtml
        • Gość: Kasia Re: najlepsze liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 10:12
          Jedynka???ktos pomylil pojecia chyba..wlasnie skonczylam te szkole i jest to
          typowo szkolka pelna snobow(normalni ludzie tez oczywiscie sa nei przezylabym
          inaczej tych 3 lat),synkow/coreczek tatusia na wysokim stanowisku itp..a
          nauczyciele..duza czesc nas olala po prostu,czesc tez nie umie uczyc-ucza np od
          30 lat <co nie przeszkadza im sie ciagle mylic w faktach np w historii>
          zapominajac ze system nauczania sie zmienil i trzeba to zmeinic..
          najlepsza wedlug mnie jest czworka-jak sluchalam przez te 3 lata co oni robia a
          co my to nei wierzylam ze zdam w ogole mature..
    • Gość: ... Re: najlepsze liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 13:13
      Zdecydowanie odradzam jedynke i szóstke. Polecam dwójkę...tu naprawdę człowiek
      się uczy, a i atmosfera jest spoko.
      • natalya20 Re: najlepsze liceum 28.05.05, 19:47
        ja bym powiedziala ze teraz we wszytkich szolach jest wlasciwie rowno, co roku
        przychodzi nowa mloda kadra, jedni w ciekawy sposob prowadza zajecia a inni
        nie, poprostu zalezny na jakiego nauczyciela natrafisz, a tu moze byc roznie,
        jeden z tego samego przedmiotu moze wymagac dwa razy wiecej niz drugi i to
        wcale nie zalezy od szkoly bo program wszedzie jest taki sam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka