czwarty.wymiar 29.05.05, 19:14 Całkiem sympatyczna i dobrze zorganizowana impreza. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Willman Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:46 To skandal, że takie imprezy organizuje sie w czertwonej i prostackiej Bydgoszczy. Musimy coś zrobić , żeby przenieść go do Torunia - Kulturalnej Stolicy Regionu. Piszcie petycje. Zjednoczcie się. Zabieraja nam najlepsze pomysły. www.torun-bydgoszcz.pl tam przeczytacie jak nas okradają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Nieźle potłuczony jesteś (bt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:51 sa jeszcze w swieciu wolne izolatki? raaaaaany, co za palant!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruzejder WYLUZUJCIE- TEN KOLEŚ JUŻ TO PISAŁ WCZEŚNIEJ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:56 Pomysłów mu na posty nie starcza to się powtarza wafel jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
wilman Re: WYLUZUJCIE- TEN KOLEŚ JUŻ TO PISAŁ WCZEŚNIEJ. 30.05.05, 10:42 Pisze zawsze jako zalogowany, to nie mój post. Moze moje poglady tak bardzo przeszkadzaja jątrzącemu leszkowi, że podszywając sie probuje mnie udawac :-) Niestety nieudolnie - nie mam nic przeciw muzyce klubowej w B-czy. A wiecej o jątrzącym leszku, udającym wielu forumowiczów znajdziecie tu: torun-bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=403 Koles nienawidzi Torunia i uwielbia wszczynać wojny bydgosko-torunskie, czuje się wręcz Napoleonem na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.postdata.pl / 212.122.214.* 30.05.05, 08:36 Bierz sobie ten festiwal, najlepiej zróbcie go na rynku, to po starówce zostaną wam tylko wspomienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruzejder I wiesz co 4wymiar.. Będę popierał Twój post! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:00 Bo dość wszystkim, którzy najfajniejsze bydgoskie impry chcą utopić w bydgoskim bagienku - lepiej nic nie robić, nie?? i tłamsić się w tej beznadziei kolejny rok, błeeeee OCE - chcemy jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Nocne dudnienie IP: *.postdata.pl / 212.122.214.* 30.05.05, 08:34 Skoro jest to muzyka klubowa, to niech sobie dudni w klubie,a nie naświezym powietrzu. Przez dwie noce nie mozna było spokojnie wypocząć bo w okolicy pary kilometrów słychać było głośne dudnienie. Wiadomo,że niskie tony rozchodzą się bardziej. Skoro u mnie w odległości 4 kilometrów od Myślęcinka hałas był taki jakby to sąsiad zrobił imprezę, to nie wiem jak głośno było na miejscu. A zwierzęta w zoo to pewnie skakały z radości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: Nocne dudnienie IP: 212.244.154.* 30.05.05, 10:24 Popieram, właśnie namierzam idiotę który wydał pozwolenie na tą imprezę. Prze dwie noce nie mogły spać Myślęcinek, połowa Leśnego, Niemcz i Osielsko, tylko po to żeby jakieś małoambitne radio i tacy sami jego słuchacze mogli się bawić. Proponuję pójść w moje ślady i sprawę zgłosić do Sądu Grodzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 10:35 Powinniescie sie cieszyc, ze mlodzi dobrze sie bawia! A ni ciagle utyskiwania i narzekania!!! Czym sa dwie noce w porownaniu do calego roku? Mamy fajny festiwal, kolejny element promocji miasta. Moi znajomi z Krakowa byli zachwyceni klimatem imprezy i samym miastem. Dzieki takim wydarzeniom Bydzia stanie sie lepiej rozpoznawalna. Chcemy wiecej!!! Mam nadzieje, ze ta impreza wejdzie na stele do kalendarza bydoskiego! Moj Front Walki z tymi co dzwonia na policje jak mucha pierdnie dziala!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: 212.244.154.* 30.05.05, 10:47 Poczekam, jak będziesz miał małe dzieci. Przyjadę pod Twój dom i tylko przez dwa dni w roku będę dudnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:31 mieszkam w srodmiesciu, pod moim oknem kursuje 8 linii dziennych. jakos daje rade i nie narzekam. a propos mam malego brata i on doskonale funkjonuje... o imprezie wszczscy byli uprzedzeni. to tylko dwie noce w roku!!! mozna bylo pojechac z dziecmi do babci... wyjscie zawsze sie znajdzie. eh, juz nie chce mi sie po raz wtroy pisac na ten sam temat. przez takich skapcialych domownikow miasto moze stracic swietna szanse na rozpoznawalonosc. poza tym, kiedy twoje dzieci dorosna, a festiwal wyniesie sie z bydzi przez takich jak ty, pewnie beda mialy do ciebie sporo pretensji. na koniec zpomnial wol jak cieleciem byl!!! ty sie nigdy nie bawiles?!! eh, szkoda z wami gadac... Front Walki ze skapcialymi domownikami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: 212.244.154.* 30.05.05, 12:15 Nie mam dzieci jeszcze, i jestem w miarę młody. Zrozum, nie chcę walczyć z tym żeby Bydzia zaściankiem, ale u nas nie było słychać muzyki jak na Różopolu, tylko dudnienie basów. To na prawdę nie jest przyjemne. I jeszcze te zwierzęta obok w ZOO. Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend 30.05.05, 12:24 Gość portalu: Kiwi napisał(a): > [..] nie chcę walczyć z tym > żeby Bydzia zaściankiem, [...] Może i nie chcesz, ale dokładnie w tym kierunku zmierzasz. Tak to już jest, że zawsze coś komuś będzie przeszkadzało: a to hałas, a to korki spowodowane przez przyjezdnych , a to zbyt kolorowy wystrój itd. itp. Grunt to rozważyć co jest lepsze: część niezadowolonych przez pare dni w roku mieszkańców czy promocja miasta i zabawa dla wielu? Odpowiedź jest chyba oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: 212.244.154.* 30.05.05, 12:58 Masz racje, ważniejsza jest zabawa dla zaćpanych podskakujących małp. Dlatego cieszę się że za 2 godziny mam samolot i przez 2 tygodnie mnie tu nie będzie. Powodzenia życzę w dalszej promocii miasta z Dombrowiczem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend 30.05.05, 13:04 Gość portalu: Kiwi napisał(a): > Masz racje, ważniejsza jest zabawa dla zaćpanych podskakujących małp Dlaczego obrażasz ludzi? Byłeś, widziałeś? Ćwok z ciebie straszny. >Dlatego cieszę się że za 2 godziny mam samolot i przez 2 tygodnie mnie tu nie będzie. Też się cieszę, że zaraz cię tu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
carton Do marudzących 30.05.05, 11:30 Na Starym Rynku ma być cisza, w innych punktach centrum również. Jak widać na obrzeżach też nic nie ma się dziać. Zróbmy z Bydgoszczy smutną, zabitą dechami dziurę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do marudzących IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.05.05, 19:01 nie trzeba, prowincjonalizm wychodzi przy tak zorganizowanych imprezach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Www Re: Do marudzących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 19:52 Spierniczaj Toruniaku. Prowincjonalizm heheh ładnie napisane ale chyba to własnie o takich zafajdanych miasteczkach jak T mmozna to napisać raczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr_Martens Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: 83.71.55.* 31.05.05, 00:35 Ale czy wkoncu ktos mi napisze jak tam było?Ile ludzi klimat i wogole nie byłem a bardzo chcialem wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:11 w poniedziałkowiej audycji DJ gra w Radiu BIS Novika wspomniala iz jest pod wrazeniem imprezy i ze zazdrosci Bydgoszczanom Myslencinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seiko Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 31.05.05, 10:14 faktycznie nie robmy zascianka z tej Bydgoszczy!!!! 2 noce mozna wytrzymac ja mieszkam w bloku i tu imprezy sa bardzo czesto i tez slychac dudnienie za sciana wiec z mila checia zamienilbym sie ztym panem co mieszka w Niemczu na moje mieszkanie w bloku Myslecinek jest w sam raz na takie imprezy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 12:12 Nie po to człowiek kupuje za grube pieniądze domy w Niemczu czy Osielsku zeby przez dwie noce długiego wekendu miał dudnienie basów jakiejś beznadziejnej muzyki. Chcecie mieć koncerty, prosze bardzo Bory Tucholskie stoją otworem... Odpowiedz Link Zgłoś