Dodaj do ulubionych

Młodzi ludzie przetańczyli weekend

29.05.05, 19:14
Całkiem sympatyczna i dobrze zorganizowana impreza. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Willman Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:46
      To skandal, że takie imprezy organizuje sie w czertwonej i prostackiej
      Bydgoszczy. Musimy coś zrobić , żeby przenieść go do Torunia - Kulturalnej
      Stolicy Regionu. Piszcie petycje. Zjednoczcie się. Zabieraja nam najlepsze
      pomysły.

www.torun-bydgoszcz.pl tam przeczytacie jak nas okradają.
      • czwarty.wymiar Nieźle potłuczony jesteś (bt) 29.05.05, 20:48
        • Gość: bart Re: Nieźle potłuczony jesteś (bt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:51
          sa jeszcze w swieciu wolne izolatki? raaaaaany, co za palant!!!!
          • Gość: kruzejder WYLUZUJCIE- TEN KOLEŚ JUŻ TO PISAŁ WCZEŚNIEJ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:56
            Pomysłów mu na posty nie starcza to się powtarza wafel jeden.
            • wilman Re: WYLUZUJCIE- TEN KOLEŚ JUŻ TO PISAŁ WCZEŚNIEJ. 30.05.05, 10:42
              Pisze zawsze jako zalogowany, to nie mój post.
              Moze moje poglady tak bardzo przeszkadzaja jątrzącemu leszkowi, że podszywając
              sie probuje mnie udawac :-)
              Niestety nieudolnie - nie mam nic przeciw muzyce klubowej w B-czy.

A wiecej o jątrzącym leszku, udającym wielu forumowiczów znajdziecie tu:
              torun-bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=403
              Koles nienawidzi Torunia i uwielbia wszczynać wojny bydgosko-torunskie, czuje
              się wręcz Napoleonem na tym forum.
      • Gość: John Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.postdata.pl / 212.122.214.* 30.05.05, 08:36
        Bierz sobie ten festiwal, najlepiej zróbcie go na rynku, to po starówce zostaną
        wam tylko wspomienia.
    • Gość: kruzejder I wiesz co 4wymiar.. Będę popierał Twój post! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:00
      Bo dość wszystkim, którzy najfajniejsze bydgoskie impry chcą utopić w bydgoskim
      bagienku - lepiej nic nie robić, nie?? i tłamsić się w tej beznadziei kolejny
      rok, błeeeee
      OCE - chcemy jeszcze!
    • Gość: John Nocne dudnienie IP: *.postdata.pl / 212.122.214.* 30.05.05, 08:34
      Skoro jest to muzyka klubowa, to niech sobie dudni w klubie,a nie naświezym
      powietrzu. Przez dwie noce nie mozna było spokojnie wypocząć bo w okolicy pary
      kilometrów słychać było głośne dudnienie. Wiadomo,że niskie tony rozchodzą się
      bardziej. Skoro u mnie w odległości 4 kilometrów od Myślęcinka hałas był taki
      jakby to sąsiad zrobił imprezę, to nie wiem jak głośno było na miejscu.
      A zwierzęta w zoo to pewnie skakały z radości
      • Gość: Kiwi Re: Nocne dudnienie IP: 212.244.154.* 30.05.05, 10:24
        Popieram, właśnie namierzam idiotę który wydał pozwolenie na tą imprezę. Prze
        dwie noce nie mogły spać Myślęcinek, połowa Leśnego, Niemcz i Osielsko, tylko
        po to żeby jakieś małoambitne radio i tacy sami jego słuchacze mogli się bawić.
        Proponuję pójść w moje ślady i sprawę zgłosić do Sądu Grodzkiego.
    • Gość: bart Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 10:35
      Powinniescie sie cieszyc, ze mlodzi dobrze sie bawia! A ni ciagle utyskiwania i
      narzekania!!! Czym sa dwie noce w porownaniu do calego roku? Mamy fajny
      festiwal, kolejny element promocji miasta. Moi znajomi z Krakowa byli
      zachwyceni klimatem imprezy i samym miastem. Dzieki takim wydarzeniom Bydzia
      stanie sie lepiej rozpoznawalna. Chcemy wiecej!!! Mam nadzieje, ze ta impreza
      wejdzie na stele do kalendarza bydoskiego!
      Moj Front Walki z tymi co dzwonia na policje jak mucha pierdnie dziala!!!!
      • Gość: Kiwi Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: 212.244.154.* 30.05.05, 10:47
        Poczekam, jak będziesz miał małe dzieci. Przyjadę pod Twój dom i tylko przez
        dwa dni w roku będę dudnił.
        • Gość: bart Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:31
          mieszkam w srodmiesciu, pod moim oknem kursuje 8 linii dziennych. jakos daje
          rade i nie narzekam. a propos mam malego brata i on doskonale funkjonuje... o
          imprezie wszczscy byli uprzedzeni. to tylko dwie noce w roku!!! mozna bylo
          pojechac z dziecmi do babci... wyjscie zawsze sie znajdzie. eh, juz nie chce mi
          sie po raz wtroy pisac na ten sam temat. przez takich skapcialych domownikow
          miasto moze stracic swietna szanse na rozpoznawalonosc. poza tym, kiedy twoje
          dzieci dorosna, a festiwal wyniesie sie z bydzi przez takich jak ty, pewnie
          beda mialy do ciebie sporo pretensji. na koniec zpomnial wol jak cieleciem
          byl!!! ty sie nigdy nie bawiles?!! eh, szkoda z wami gadac...
          Front Walki ze skapcialymi domownikami!!!!
          • Gość: Kiwi Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: 212.244.154.* 30.05.05, 12:15
            Nie mam dzieci jeszcze, i jestem w miarę młody. Zrozum, nie chcę walczyć z tym
            żeby Bydzia zaściankiem, ale u nas nie było słychać muzyki jak na Różopolu,
            tylko dudnienie basów. To na prawdę nie jest przyjemne. I jeszcze te zwierzęta
            obok w ZOO.
            • carton Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend 30.05.05, 12:24
              Gość portalu: Kiwi napisał(a):

> [..] nie chcę walczyć z tym
              > żeby Bydzia zaściankiem, [...]

Może i nie chcesz, ale dokładnie w tym kierunku zmierzasz. Tak to już jest, że
              zawsze coś komuś będzie przeszkadzało: a to hałas, a to korki spowodowane przez
              przyjezdnych , a to zbyt kolorowy wystrój itd. itp. Grunt to rozważyć co jest
              lepsze: część niezadowolonych przez pare dni w roku mieszkańców czy promocja
              miasta i zabawa dla wielu? Odpowiedź jest chyba oczywista.
              • Gość: Kiwi Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: 212.244.154.* 30.05.05, 12:58
                Masz racje, ważniejsza jest zabawa dla zaćpanych podskakujących małp. Dlatego
                cieszę się że za 2 godziny mam samolot i przez 2 tygodnie mnie tu nie będzie.
                Powodzenia życzę w dalszej promocii miasta z Dombrowiczem na czele.
                • carton Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend 30.05.05, 13:04
                  Gość portalu: Kiwi napisał(a):

> Masz racje, ważniejsza jest zabawa dla zaćpanych podskakujących małp

Dlaczego obrażasz ludzi? Byłeś, widziałeś? Ćwok z ciebie straszny.

>Dlatego cieszę się że za 2 godziny mam samolot i przez 2 tygodnie mnie tu nie
                  będzie.

Też się cieszę, że zaraz cię tu nie będzie.
    • carton Do marudzących 30.05.05, 11:30
      Na Starym Rynku ma być cisza, w innych punktach centrum również. Jak widać na
      obrzeżach też nic nie ma się dziać. Zróbmy z Bydgoszczy smutną, zabitą dechami
      dziurę?!
      • Gość: xxx Re: Do marudzących IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.05.05, 19:01
        nie trzeba, prowincjonalizm wychodzi przy tak zorganizowanych imprezach!
        • Gość: Www Re: Do marudzących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 19:52
          Spierniczaj Toruniaku. Prowincjonalizm heheh ładnie napisane ale chyba to
          własnie o takich zafajdanych miasteczkach jak T mmozna to napisać raczej
    • Gość: Dr_Martens Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: 83.71.55.* 31.05.05, 00:35
      Ale czy wkoncu ktos mi napisze jak tam było?Ile ludzi klimat i wogole
      nie byłem a bardzo chcialem wiec?
    • Gość: iv Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:11
      w poniedziałkowiej audycji DJ gra w Radiu BIS Novika wspomniala iz jest pod wrazeniem imprezy i ze zazdrosci Bydgoszczanom Myslencinka
      • Gość: seiko Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 31.05.05, 10:14
        faktycznie nie robmy zascianka z tej Bydgoszczy!!!! 2 noce mozna wytrzymac ja
        mieszkam w bloku i tu imprezy sa bardzo czesto i tez slychac dudnienie za
        sciana wiec z mila checia zamienilbym sie ztym panem co mieszka w Niemczu na
        moje mieszkanie w bloku Myslecinek jest w sam raz na takie imprezy!!!!
        • Gość: P. Re: Młodzi ludzie przetańczyli weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 12:12
          Nie po to człowiek kupuje za grube pieniądze domy w Niemczu czy Osielsku zeby
          przez dwie noce długiego wekendu miał dudnienie basów jakiejś beznadziejnej
          muzyki. Chcecie mieć koncerty, prosze bardzo Bory Tucholskie stoją otworem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka