Dodaj do ulubionych

Telewizji potrzebna jest rewolucja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:09
a co ty buraku mozesz chciec?
Obserwuj wątek
    • Gość: kop [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:42
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: wtm Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:55
        nie szczekaj mamejo, bo na slowka i tak przegrasz
    • Gość: Marc Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja IP: *.tvp.pl 02.06.05, 13:09
      Gazeta znow mija sie z prawda. Zarzadowi zostały przedstawione nie 2 a 3 osoby
      w tym 1 kobieta.
    • Gość: Adam Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja IP: *.tvp.pl 02.06.05, 13:11
      raz juz Michnik przepraszal Brodowskiego, czy ktos wreszcie wywali z roboty
      tego redaktorzyne, ktory bez wzgledu na fakty pisze bzdury!
    • Gość: zet Grzeskowiak to układowiec czystej krwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:12
      Grzeskowiak to układowiec czystej krwi. Promował piosenkarzy ze swej rodziny,
      promowal areztowanego Gąsiorka od Mercedesa - nie bedzie lepiej po jego wyborze.
      • Gość: bart Re: Grzeskowiak to układowiec czystej krwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:12
        Nigdy Grzeskowiak!! Ludzie poszaleliscie? TV potrzebuje zmian, a nie starych
        ukladzikow
    • Gość: student Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja IP: *.host.ab.edu.pl 02.06.05, 13:27
      ja natomiast zyczę sobie Panie Kowalski lepszego dodatku wyborczej, w której to
      pisze sie ciekawe artykuły, felietony, a nie goni się za tanimi hitami w stylu
      lewatywy, stajszczaków i róznych chorych rankingów. Dodatek bydgoski wyborczej
      jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. To Pan między innymi tworzy takiego
      brukowca!
    • wielokrotny_recydywista Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja 02.06.05, 13:57
      Marzy mi się "Gazeta Wyborcza - Bydgoszcz" inna niż ta pod rządami Józefa
      Herolda. Mam dość nudnych jak flaki z olejem artykułów i komentarzy
      dyletanckich dziennikarzy:Herolda,Kowalskiego,Aładowicza,Bujakiewicz.
      Toleruję Piórek.Chcę "Gazety" dużo ciekawszej niż dzisiaj, pełnej ekskluzywnych
      materiałów profesjonalnych dziennikarzy.
      Chcę pasjonujących debat z politykami, czyli przeciwieństwa tego, co proponuje
      obecnie Józef Herold. Chcę nowych twarzy, nowych pomysłów i nowej energii, a
      nie szczotek,pierścionków,kompotów i skorumpowanych kupli Herolda, tak chętnie
      zamieszczanych w "Gazecie", kiedy nie ma czym zapisać stron,a przewaznie nie ma
      czym.Życzę Józefowi Heroldowi powodzenia i umiejętności podejmowania trudnych
      decyzji. Bez nich "Gazetę"Bydgoszcz czekają kolejne lata bezbarwności,
      amatorszczyzny,prywaty i dewocji.
      Pozdrowienia dla Michnika,czytam go od zawsze.
    • Gość: radca Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:57
      Bójcie się Boga.Ani Grześkowiak no a juz napewno nie Marcysiak.Ta TVBydgoszcz
      jest denna.Infantylny Lewandowski.świszcząca ta w tych okularach ze zbliżen,no
      i Rogatty.A to prosie od sportu?Nie nie chce się wymieniać.Marna kadra i
      tyle.Ale czemu oni wszyscy tak modulują te głosy i przeciagają?????A najlepsze
      są newsy albo ich brak i ta gadanina wtedy na czas przeciągana!
      • Gość: Piotr W Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:16
        Telewizja Bydgoszcz siegnela dna!!Tyle ze to dno zawsze moze odpasc...i tego
        sie wlasnie obawiam.Kilka lat temu oddano do dyspozycji TVP Bydgoszcz nowa
        siedzibe-mowiono wtedy ze "teraz bedziemy mogli produkowac programy z
        prawdziwego zdarzenia".Plakac mi sie chce patrzac jak z profesjonalizmu robi
        sie amatorszczyzna.Jeszcze kilka lat temu TVBydgoszcz miala jedna z najwyzszych
        ogladalnosci w regionie.gdzie podziali sie slynni "Piraci" Rafala Rykowskiego,
        Winda, Nic Ariadny i masa innych wspanialych programow ktorych pozazdroscic
        mogly nam ogolnoposkie stacje?TVB byla kiedys wizytowka i duma Bydgoszczy!Gdzie
        mlode twarze, energia, nowe pomysly, profesjonalizm w kazdym calu?Zamiast tego
        obecna ekipa TVB proponuje nam 15minutowe rozmowki z dzialaczkami kola gospodyn
        wiejskich z Nowej Wsi lub debate na temat problemu lysienia w wieku
        poemerytanym!!Kto to oglada??!!!Quo Vadis TVB?!!!!
        • Gość: greg Telewizji Bydgoskiej potrzebna jest myśl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:51
          której tu brakuje, dyletanctwo, beznadziejne programy- brak jakiejkolwiek
          audycji z charakterm/interesującej/wciągającej- jedynie co widzę to miernota,
          nuda i nikogo nie interesujące pseudoprogramy -
          Kto w ogóle ogląda tą chałę ???
          • Gość: bierut Re: Telewizji Bydgoskiej potrzebna jest myśl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:01
            Pewnie ty ją namiętnie oglądasz, skoro tak dogłębne przemyślenia na temat
            zawartości programu tu wypociłeś.
            • Gość: greg Re: Telewizji Bydgoskiej potrzebna jest myśl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:17
              wypacam toksyny na miarę tej telewizji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka