Gość: wtm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:09 a co ty buraku mozesz chciec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kop [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtm Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:55 nie szczekaj mamejo, bo na slowka i tak przegrasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marc Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja IP: *.tvp.pl 02.06.05, 13:09 Gazeta znow mija sie z prawda. Zarzadowi zostały przedstawione nie 2 a 3 osoby w tym 1 kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja IP: *.tvp.pl 02.06.05, 13:11 raz juz Michnik przepraszal Brodowskiego, czy ktos wreszcie wywali z roboty tego redaktorzyne, ktory bez wzgledu na fakty pisze bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Grzeskowiak to układowiec czystej krwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:12 Grzeskowiak to układowiec czystej krwi. Promował piosenkarzy ze swej rodziny, promowal areztowanego Gąsiorka od Mercedesa - nie bedzie lepiej po jego wyborze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Grzeskowiak to układowiec czystej krwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:12 Nigdy Grzeskowiak!! Ludzie poszaleliscie? TV potrzebuje zmian, a nie starych ukladzikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja IP: *.host.ab.edu.pl 02.06.05, 13:27 ja natomiast zyczę sobie Panie Kowalski lepszego dodatku wyborczej, w której to pisze sie ciekawe artykuły, felietony, a nie goni się za tanimi hitami w stylu lewatywy, stajszczaków i róznych chorych rankingów. Dodatek bydgoski wyborczej jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. To Pan między innymi tworzy takiego brukowca! Odpowiedz Link Zgłoś
wielokrotny_recydywista Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja 02.06.05, 13:57 Marzy mi się "Gazeta Wyborcza - Bydgoszcz" inna niż ta pod rządami Józefa Herolda. Mam dość nudnych jak flaki z olejem artykułów i komentarzy dyletanckich dziennikarzy:Herolda,Kowalskiego,Aładowicza,Bujakiewicz. Toleruję Piórek.Chcę "Gazety" dużo ciekawszej niż dzisiaj, pełnej ekskluzywnych materiałów profesjonalnych dziennikarzy. Chcę pasjonujących debat z politykami, czyli przeciwieństwa tego, co proponuje obecnie Józef Herold. Chcę nowych twarzy, nowych pomysłów i nowej energii, a nie szczotek,pierścionków,kompotów i skorumpowanych kupli Herolda, tak chętnie zamieszczanych w "Gazecie", kiedy nie ma czym zapisać stron,a przewaznie nie ma czym.Życzę Józefowi Heroldowi powodzenia i umiejętności podejmowania trudnych decyzji. Bez nich "Gazetę"Bydgoszcz czekają kolejne lata bezbarwności, amatorszczyzny,prywaty i dewocji. Pozdrowienia dla Michnika,czytam go od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:57 Bójcie się Boga.Ani Grześkowiak no a juz napewno nie Marcysiak.Ta TVBydgoszcz jest denna.Infantylny Lewandowski.świszcząca ta w tych okularach ze zbliżen,no i Rogatty.A to prosie od sportu?Nie nie chce się wymieniać.Marna kadra i tyle.Ale czemu oni wszyscy tak modulują te głosy i przeciagają?????A najlepsze są newsy albo ich brak i ta gadanina wtedy na czas przeciągana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr W Re: Telewizji potrzebna jest rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:16 Telewizja Bydgoszcz siegnela dna!!Tyle ze to dno zawsze moze odpasc...i tego sie wlasnie obawiam.Kilka lat temu oddano do dyspozycji TVP Bydgoszcz nowa siedzibe-mowiono wtedy ze "teraz bedziemy mogli produkowac programy z prawdziwego zdarzenia".Plakac mi sie chce patrzac jak z profesjonalizmu robi sie amatorszczyzna.Jeszcze kilka lat temu TVBydgoszcz miala jedna z najwyzszych ogladalnosci w regionie.gdzie podziali sie slynni "Piraci" Rafala Rykowskiego, Winda, Nic Ariadny i masa innych wspanialych programow ktorych pozazdroscic mogly nam ogolnoposkie stacje?TVB byla kiedys wizytowka i duma Bydgoszczy!Gdzie mlode twarze, energia, nowe pomysly, profesjonalizm w kazdym calu?Zamiast tego obecna ekipa TVB proponuje nam 15minutowe rozmowki z dzialaczkami kola gospodyn wiejskich z Nowej Wsi lub debate na temat problemu lysienia w wieku poemerytanym!!Kto to oglada??!!!Quo Vadis TVB?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Telewizji Bydgoskiej potrzebna jest myśl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:51 której tu brakuje, dyletanctwo, beznadziejne programy- brak jakiejkolwiek audycji z charakterm/interesującej/wciągającej- jedynie co widzę to miernota, nuda i nikogo nie interesujące pseudoprogramy - Kto w ogóle ogląda tą chałę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bierut Re: Telewizji Bydgoskiej potrzebna jest myśl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:01 Pewnie ty ją namiętnie oglądasz, skoro tak dogłębne przemyślenia na temat zawartości programu tu wypociłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Telewizji Bydgoskiej potrzebna jest myśl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:17 wypacam toksyny na miarę tej telewizji Odpowiedz Link Zgłoś