Gość: Mariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:38 Wg mnie nick: bydgosc - 10/10 pkt, stonowane przemyślane wypowiedzi zawsze na temat. Oby więcej takich osób na forum T i B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bydgosc Re: Ranking forumowiczów !!! 06.06.05, 18:41 uuu - dzieki, Mam nadzieje, ze to nie satyra na mnie. Tak czy inaczej czasem mam chcec byc sarkastycznym ale to nie jest wyjscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:49 To nie satyra oczywiście. Jest jeszcze jedna osoba na forum . To torunianka - też bardzo konkretna osoba. Oby więcej takich ludzi na forum a dyskusja o stosunkach Bydzia- Toruń nabierze sensu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: Ranking forumowiczów !!! 06.06.05, 18:50 i ja pozdrawiam... jak jestes z bydzi to musimy sie spotkac kiedys i powiesz to mojej zonie ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.petrus.com.pl 06.06.05, 23:58 dziękuję za wyróżnienie, Mariuszu, ale nie robiłabym takich rankingów. Wielu jest sympatycznych forumowiczów i rzeczowych, ale każdy ma swoje sympatie. Ja nie podjęłabym się uszeregowania nicków, tak jak nie byłabym w stanie grać w grę np. "najsłabsze ogniwo", gdzie eliminuje się rywali. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.net 07.06.05, 00:06 Moją największą sympatią jestem ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:34 hmm Nie wiem czy to był dobry pomysł ale widze że jest garstka fajnych ludzi na forum z którymi można rozmawiać. Dlatego na swój sposób chciałem takich ludzi pochwalić :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: Ranking forumowiczów !!! 06.06.05, 18:45 teraz nie przemyslalem... SOrry - nie mialem zamiaru Cie oskarzac o sakrazm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:50 Hehe np. Nie poczułem się urażony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala towarzystwo wzajemnej adoracji! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 07.06.05, 17:51 jeeeny, przestańcie już! blee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn No prosze - mozna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:59 No prosze - mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semeon Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 01:30 Żeby prowadzić jakiś ranking trzeba podać najpierw kryteria według których będzie organizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Oto przykład kryteriów, na forumowicza roku 07.06.05, 17:25 Konkurs odbył się pod koniec roku 2003. Zwycięzyła Europejka, za kulture słowa i sympatyczność ogólną. Jesli ktos ma trochę czasu, moze poczytac. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9757370&s=0 Moze warto pobawic sie jeszcze raz..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Oto przykład kryteriów, na forumowicza roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:36 ech, gdyby ta torunianka nie byla tylko torunianka.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielokrotny_recydywista Re: Ranking forumowiczów !!! 07.06.05, 21:56 radca,daję mu 20 pkt.na 10 możliwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:18 przepraszam, ja tu tylko sprzatam- a dobrowicz to kto za przeproszeniem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:25 Szanowny prezes KonDom rzecz jasna nie jest brany pod uwagę w tym rankingu. Kto by śmiał stawiać prezesa w równym rzędzie z forumowiczami? Odpowiedz Link Zgłoś