Dodaj do ulubionych

Ranking forumowiczów !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:38
Wg mnie nick: bydgosc - 10/10 pkt, stonowane przemyślane wypowiedzi zawsze na
temat. Oby więcej takich osób na forum T i B.
Obserwuj wątek
    • bydgosc Re: Ranking forumowiczów !!! 06.06.05, 18:41
      uuu - dzieki,
      Mam nadzieje, ze to nie satyra na mnie. Tak czy inaczej czasem mam chcec byc sarkastycznym ale to
      nie jest wyjscie.
      • Gość: Mariusz Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:49
        To nie satyra oczywiście. Jest jeszcze jedna osoba na forum . To torunianka -
        też bardzo konkretna osoba. Oby więcej takich ludzi na forum a dyskusja o
        stosunkach Bydzia- Toruń nabierze sensu.
        Pozdrawiam
        • bydgosc Re: Ranking forumowiczów !!! 06.06.05, 18:50
          i ja pozdrawiam... jak jestes z bydzi to musimy sie spotkac kiedys i powiesz to mojej zonie ... ;-)
        • Gość: torunianka Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.petrus.com.pl 06.06.05, 23:58
          dziękuję za wyróżnienie, Mariuszu, ale nie robiłabym takich rankingów.
          Wielu jest sympatycznych forumowiczów i rzeczowych, ale każdy ma swoje
          sympatie. Ja nie podjęłabym się uszeregowania nicków, tak jak nie byłabym w
          stanie grać w grę np. "najsłabsze ogniwo", gdzie eliminuje się rywali.
          pozdrawiam
          • Gość: ewa Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.net 07.06.05, 00:06
            Moją największą sympatią jestem ja.
          • Gość: Mariusz Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:34
            hmm Nie wiem czy to był dobry pomysł ale widze że jest garstka fajnych ludzi na
            forum z którymi można rozmawiać. Dlatego na swój sposób chciałem takich ludzi
            pochwalić :)
            Pozdrawiam
    • bydgosc Re: Ranking forumowiczów !!! 06.06.05, 18:45
      teraz nie przemyslalem...

SOrry - nie mialem zamiaru Cie oskarzac o sakrazm...
      • Gość: Mariusz Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:50
        Hehe np. Nie poczułem się urażony :)
        • Gość: ala towarzystwo wzajemnej adoracji! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 07.06.05, 17:51
          jeeeny, przestańcie już! blee.
    • Gość: mzonka Zenek IP: 128.39.141.* 06.06.05, 20:12
      9/9
      • Gość: nn No prosze - mozna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:59
        No prosze - mozna!
    • Gość: semeon Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 01:30
      Żeby prowadzić jakiś ranking trzeba podać najpierw kryteria według których
      będzie organizowany.
      • zinekk Oto przykład kryteriów, na forumowicza roku 07.06.05, 17:25

Konkurs odbył się pod koniec roku 2003. Zwycięzyła Europejka, za kulture słowa
        i sympatyczność ogólną.

Jesli ktos ma trochę czasu, moze poczytac.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9757370&s=0

Moze warto pobawic sie jeszcze raz..?
        • Gość: jaaa Re: Oto przykład kryteriów, na forumowicza roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:36
          ech, gdyby ta torunianka nie byla tylko torunianka.. :)
    • wielokrotny_recydywista Re: Ranking forumowiczów !!! 07.06.05, 21:56
      radca,daję mu 20 pkt.na 10 możliwych
    • Gość: pyt Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:18
      przepraszam, ja tu tylko sprzatam- a dobrowicz to kto za przeproszeniem?!
      • Gość: Mariusz Re: Ranking forumowiczów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:25
        Szanowny prezes KonDom rzecz jasna nie jest brany pod uwagę w tym rankingu.
        Kto by śmiał stawiać prezesa w równym rzędzie z forumowiczami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka