Dodaj do ulubionych

WYŻSZA SZKOŁA GOSPODARKI

17.06.05, 11:01
chce złożyć dokumenty na kierunek kulturoznawstwo ale słyszałam różne zdania
na temat tej instytucji. jesli tam studiujesz to proszę napisz swoją opinię -
czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: aneta Słabiutka szkołeczka, która dzieki ukladom w TVB.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:52
      Słabiutka szkołeczka, która dzieki ukladom w TVB ciagle sie reklamuje. W
      rzeczywisytosci kiepscy nauczyciele, czesto ze szkol srednich. Kiedys uczyli
      tylko turystyki i to bylo OK, ale teraz maja ambicje, ktore ich przerastaja.
      • Gość: maja Re: Słabiutka szkołeczka, która dzieki ukladom w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:53
        Potwierdzam. Studiowalam rok i przeralam, nie al mi bylo nawet zainwestowanych
        pieniedzy. Wybierz sobie porzadna uczelnie - ale to poza B-cza.
      • Gość: marek Re: Słabiutka szkołeczka, która dzieki ukladom w IP: 82.146.225.* 17.06.05, 21:27
        > Słabiutka szkołeczka, która dzieki ukladom w TVB ciagle sie reklamuje.
        Reklamuje się bo płaci. Każdy może. Wyższa Kujawsko-Pomorska Szkoła też chyba
        się reklamuje i inne też

> W rzeczywisytosci kiepscy nauczyciele, czesto ze szkol srednich. Kiedys uczyli
        > tylko turystyki i to bylo OK, ale teraz maja ambicje, ktore ich przerastaja.
        Ale wykładowcy z turystyki chyba nie uczą tam informatyki, czy czegoś tam.
        Od przedmiotów nie związanych z turystyką są nowi nauczyciele... chyba.
        Nie chce mi się wierzyć, że ci sami.
    • Gość: enya Re: WYŻSZA SZKOŁA GOSPODARKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:31
      kończę I rok socjologii, przenoszę się na zaoczne bo dostałam pracę jako
      ankieterka wygrywając w konkursie z absolwentami umku (!!!)

to o czymś świadczy

mam swoje uwagi do uczelni, ale ogólnie jest fajnie

przekonaj się sama - możesz przyjść, kilkaa rzeczy robi wrażenie

do zobaczyska na uczelni
      • trendy4 Moja zona to skonczyla -odradzam calkiem. Slabe, m 17.06.05, 17:07
        Moja zona to skonczyla -odradzam calkiem. Slabe, mierne, raczej trudno zdobyc
        prace. W koncu znalazla, ale jej dyplomu nawet nie chcieli kserowac do akt.
        • Gość: mikollaj Polecam Wyższą Szkołe Bankową w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 19:33
          dojerzdzam z byd. jest dobra i ma wysoki poziom.
          • Gość: torunianka Re: Polecam Wyższą Szkołe Bankową w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 17.06.05, 20:13
            Gość portalu: mikollaj napisał(a):

> dojerzdzam z byd. jest dobra i ma wysoki poziom.

wysoki poziom ortografii;)
            • Gość: mikollaj Re: Polecam Wyższą Szkołe Bankową w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:37
              każdy się może pomulić
              • Gość: torunianka nic nie polecam;) IP: *.petrus.com.pl 17.06.05, 21:42
                szczególnie jak ktoś lubi muł/y;)
                • Gość: mikollaj muły o czym ty piszesz torunanko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:49
    • ethanak Toruń ci to odradza... 18.06.05, 10:47
      Nie pytaj się na tym forum bo usłyszysz odpowiedzi zawsze czujnych torunian
      reklamujących swoje uczelnie.Popytaj w realu osób które faktycznie tam studiują
      bądź coś kończyły.A studiowanie w Toruniu odradzam - bydgoszczanie mimo ,że w
      przewadze są na toruńskich uczelniach traktowani jak zło konieczne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka