Gość: Pontus IP: *.swipnet.se 24.07.02, 16:08 Dotychczas forum bydgoskie korzystnie wyrózniało się na tle innych. Obecnie coarz więcej nas nim bezsensu i bełkotu. Ciekawe dlaczego? Wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fiodor Re: Forum dziczeje IP: 10.10.70.* 24.07.02, 16:13 masz racje Pontusie, dziwne rzeczy sie tu dzieją, az szkoda czasu na pojawiajace sie tu brednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Forum dziczeje IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.07.02, 16:15 Gość portalu: Pontus napisał(a): > Dotychczas forum bydgoskie korzystnie wyrózniało się na tle innych. Obecnie > coarz więcej nas nim bezsensu i bełkotu. Jakos nie zauważyłem, żeby ilosć bełkotu wzrosła. Chyba przesadzasz. Za to jest coraz mniej do czytania. Ale to dlatego, że ostatnio wyjątkowo mało tu ludzi. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszl Re: Forum dziczeje 24.07.02, 16:34 to ogolna tendencja, sam zagladam coraz rzadziej gdziekolwiek. pozdrawiam lukaszl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Forum dziczeje IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 22:49 ...a wiecie (wy co w Bydgosczy wiecie ) ,że znika ucho Branowskiego (bodajże ) na Kamiennej . Zburzono już szopę,wycięto krzaczory i na jesień ma być już prosto. Wszystko to ponoć sobista zasługa negocjacyjnych zdolności naszego prezydenta miasta . Kurcze ,może jednak dobry z niego chłop ???? ...a wiecie ,ze IKEA ani mysli stawiać IKEE ?? Poczekamy Mam nadzieję ,ze powyższe zajawki dają do myslenia ,prowokują do dyskusji i nie zostaną uznane za bezsensowne i bełkotliwe . W związku z powyższym mam nadzieję ,ze będzie Wam się chciało pisać ,a nastepni beda mieli co czytać . I tak nastąpi naturalny odwrót zdziczenia forum :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Forum dziczeje IP: 213.77.40.* 24.07.02, 23:53 Gość portalu: atomski napisał(a): > ...a wiecie ,ze IKEA ani mysli stawiać IKEE ?? Co Ty opowiadasz, przecież podpisali już umowę i chyba muszą się z niej wywiązać, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymek Re: Forum dziczeje IP: 213.146.61.* 25.07.02, 07:30 W Toruniu Carrefour tez podpisał umowę, ale wolał płacić 10 tys kary miesięcznie i buduje market z półtora rocznym opóxnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś