Dodaj do ulubionych

ANGIELSKI- Wrocław

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.03, 16:22
Magister anglistyki, Studia Podyplomowe Przekładu+college w Anglii prowadzi
lekcje angielskiego we Wrocławiu.
-wszystkie poziomy zaawansowania (specjalizacja-dorośli i młodzież)
-świetne materiały dydaktyczne
-konsultacje przez Internet
-ang. ogólny, Business, konwersacje, przygotowanie do matury

margoblue@NOSPAM.gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • niania8 Re: ANGIELSKI- Wrocław 03.09.03, 17:47
      Jestem na 3 roku studiów ale nigdy nie uczyłam się angielskiego , w ogólniaku
      miałam niemiecki i francuski. Z jakich książek najlepiej korzystać aby jak
      najszybciej nauczyć się angielskiego? ile kosztują prywatne korepetycje od
      podstaw?
      • Gość: margoblue Re: ANGIELSKI- Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.03, 14:44
        niania8 napisała:

> Jestem na 3 roku studiów ale nigdy nie uczyłam się angielskiego , w ogólniaku
        > miałam niemiecki i francuski. Z jakich książek najlepiej korzystać aby jak
        > najszybciej nauczyć się angielskiego? ile kosztują prywatne korepetycje od
        > podstaw?

Wybór jeśli chodzi o podręczniki jest olbrzymi. Dotyczy to zarówno wydawnictwa,
        jak i preferencji (np. angielski codzienny, w pracy, do wykorzystania na kursie
        lub samodzielnie, itd). Dla poziomu początkującego np. "Language To Go"
        Longmana albo "Lifelines" OUP. Ceny korepetycji- różnie w zależności od miasta
        i kwalifikacji prowadzącego.
        pozdr.
    • Gość: brak Re: ANGIELSKI- Wrocław IP: *.crowley.pl 02.10.03, 17:10
      Szukam konkretnego lektora do solidnej powtórki gramatyki, nauki dobrej
      wymowy, konwersacji , który pomógłby mi w pół roku opanować dobrze ten język
      za nieduże pieniądze ponieważ jeszcze nie pracuje, tylko studiuję. Proszę więc
      o informacje wzg odpłatności, dojazdów, itp. Z góry serdecznie dziękuję.
      dary@interia.pl
      • Gość: brak Re: ANGIELSKI- Wrocław IP: 2.4.STABLE* / *.crowley.pl 03.10.03, 09:44
        Proszę jeszcze raz odpowiedzieć mailem bo przypadkowo skasowałam ostatnie
        wiadomości z outlook'a.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka