Dodaj do ulubionych

bydgosc do U6

18.06.05, 14:37
Narzekasz na wszystko... nawet na to, ze niewielu Cie slucha, a jak juz slucha
i ma inne zdanie to tez jest zle. Piszesz tez, ze robisz wszystko co mozesz,
co jestes w stanie itp... napisz wiec co robisz.... dobrego, dla siebie i
otaczajacych Cie osob. Napisz jakie sukcesy osiagnales a jakie jeszcze
chcialbys, ale system Ci nie pozwala. Napisz ile i gdzie ofert swojej osoby
zlozyles, zeby poprawic byt sobie a spoleczenstwo nauczyc tego czego sie
nauczyles na UCSD. Przedstawa wszystkie argumenty a nie tlyko negatywne - ze
system do dupy.

Widze, ze tylko deltalima i ja jeszcze mamy jakas cierpliwosc do tego co
ppiszesz, ale i ta sie kiedys skonczy jak bedziesz ciagle tak czarno widzial.
Potem bedzie czas rzeby ochlonac... i pewnie znow zaczne z Toba pisac, chocby
dlatego ze w wielu miejscach masz racje. Niestety tylko racje, bo odnosze
wrazenie, ze nie chcesz nad soba dalej pracowac a to co masz z UCSD jest dla
Ciebie wystarczajace. A Twoja niechec do dalszej pracy nad soma wynika jak dla
mnie (tylko sie nie obraz) z zasady NA ZLOSC BABCI ODMROZE SOBIE UCZY A CZAPKI
NIE ZALOZE.

Pozdrawiam zyczac sukcesow i optimizmu
Obserwuj wątek
    • deltalima Re: bydgosc do U6 18.06.05, 14:42
      próbowałem dzisiaj porozmawiać z nim o zwykłych ludzkich sprawach; o piwku,
      znajomych, kibicowaniu, relaksie itp. wydaje mi się jednak, że zwykłe ludzkie
      radości są mu obce; wręcz zaryzykowałbym twierdzenie, że u6 znajduje jakąś
      masochistyczną przyjemność w delektowaniu się własną alienacją.
      • bydgosc Re: bydgosc do U6 18.06.05, 14:50
        tak, czytalem Twoje wypowiedzi. DO niego nie dociera, ze ludzi to moze draznic,
        co widac z wypowiedzi na jego watkach. Nie chce sie chwalic, ze cos osiagnal a
        lubi mowi ze cos mu sie nie udalo dzieki systemowi. Wspolczuje mu bo tez bym
        sie wnerwil jakby mojego dyplomu nie uznali, ale to mozna zalatwic - mozna
        nostryfikowac, a nie walczyc z systemem. Tak jak pisalem, zycie jest za ktrotkie
        i ostatnimi czasy nielicznym udalo sie cos w systemie zwalczyc lub pokazac sie
        ogolowi (Walesa i Lepper). Wiec mamy 2-ch na 30-kilka milonow w Polsce. Walka z
        systemem i jego krytyka jest potrezbna, ale nalezy stac na ziemi obiema nogami.
        Zeby walczyc, trzeba wiedziec z czym i jak, np. NOSTRYFIKOWAC DYPLOM, OPISAC
        CALA SYTUACJE JAKA MIALAL MIEJSCE, ZNALEZC PRACE W SZKOLE PO NOSTRYFIKACJI A
        SWOJA HISTORIE OPUBLIKOWAC (CHOCIAZBY W INTERNECIE, JESLI NIE W JAKIEJS PRASIE).
        Takie dzialania moglyby dac cos nie tylko jemu ale tez ogolowi, moze znalazlby
        sie jakis rozsadny polityk, ktory zajalby sie sprawa powaznie. Kto wie.

P.S. Jak na dzialce? Ja tu mam teraz upal jak cholera, chyba z 30 C... zimne
        iwko by sie przydalo, ale w pracy to nie bardzo...
        • deltalima Re: bydgosc do U6 18.06.05, 14:59
          znośnie, choć trochę mnie kac męczy - zbyt intensywnie się wczoraj bratałem ze
          znajomymi ;-)) do bydgoszczy zjadę za tydzień odwiedzić rodzinkę i stare kąty.
          żałuję, że nie mogę tego zrobić jutro (polonia - unia tarnów!).

pozdrawiam.
          • bydgosc Re: bydgosc do U6 18.06.05, 15:05
            ooo - to szkoda ze kac, musisz bardziej uwazac.... ;-)

Ja dzis sie chyba wybiore - drinki z palemka, opalone dziewczyny, wszedzie
            kwiaty dookola, muzyka a la HAWAI, deska, woda, zyc nie umierac... w niedziele w
            gory (jeszcze widac snieg) i beda niezle fotki...

W Bydzi wyladuje chyba z 2 tygodnie dopiero
            • deltalima Re: bydgosc do U6 18.06.05, 15:08
              powodzenia, przyjemności i uważaj na palemki (punkt 11) ;-)

Być facetem to jest proste... ale być prawdziwym facetem, to już wymaga
              trzymania się pewnych zasad....

1. Każdy facet, który przynosi kamerę na wieczór kawalerski może zostać
              legalnie ubity, a jego ścierwo ma zostać zjedzone przez współimprezowiczów.

2. Pod żadnym pozorem dwóch facetów nie może iść pod jednym parasolem.

3. Facet ma prawo płakać tylko w niżej wymienionych sytuacjach:
              - w chwili gdy Angelina Jolie zaczyna rozpinać bluzkę
              - po skasowaniu Ferrari swojego szefa
              - kiedy twoja randka używa zębów

4. Facet musi wpłacić kaucję za swojego kumpla minimum w ciągu 12 godzin,
              chyba, że ów kumpel załatwił kogoś z jego rodziny

5. Jeżeli znasz innego faceta dłużej niz 24 godziny, jego siostra jest dla
              ciebie - NIEOSIĄGALNA. No... chyba, że się z nią później ożenisz.

6. Minimalny okres czasu przez jaki musisz czekać na innego faceta, który się
              spóźnia wynosi 5 minut. Maksymalny czas wynosi 6 minut.

7. Narzekanie na temat marki piwa jakie (ZA DARMO!!!) daje ci twój kumpel jest
              całkowicie zakazane. No chyba, że browar ma temperaturę pokojową, albo kumpel
              daje ci Karmi.

8. Żaden mężczyzna nigdy nie będzie kupował prezentu urodzinowego dla innego
              mężczyzny (de facto... nawet fakt pamiętania o samych urodzinach jest tylko
              opcjonalny).

9. Podczas oglądania meczu z innymi facetami dozwolone jest zapytanie o wynik,
              ale nigdy o to kto gra z kim.

10. Facet może "opaść" tylko i wyłącznie po doprowadzeniu kobiety do orgazmu.
              Jeżeli pozwalasz sobie na "opadnięcie" przy niej z innego powodu, to znaczy, że
              ta babka jest twoją żoną.

11. Drink "z palemką" (+ różne słomki... owocki... etc...) facet może wypić
              tylko na tropikalnej plaży... o ile poda mu go supermodelka w toplesie... i
              kiedy ów drink jest za darmo.

12. Facet nigdy nie zakłada stringów. Ani tych męskich ani... żadnych! NIGDY!!!
              Temat zamknięty!!!

13. Jeżeli facet ma rozpięty rozporek to jest to tylko i wyłącznie jego
              problem. Ty łosiu nic nie widziałeś! Nic!!!

14. Kobiety, które twierdzą, że "uwielbiają oglądać sport" powinny być
              traktowane jako szpiedzy, dopóki nie wykażą się doskonałą znajomością tematu
              oraz nie zjedzą co najmniej 1/4 kubełka KFC

15. Facet musi publicznie i z głębi serca wyrazić kondolencje z faktu
              tragicznej śmierci kota jego dziewczyny, nawet jeżeli to on sam polał kota
              benzyną i rzucił zapałkę.

16. Jeżeli komplementujesz "sześciopak" innego faceta... to obyś mówił o jego
              zdolności doboru piwa.

17. Zdania, które nie będą wymawiane podczas podnoszenia ciężarów w siłowni w
              obecności innego faceta:
              - Tak dziecinko! Pchaj mocniej!
              - No dalej! Zrób to jeszcze raz!
              - Jeszcze jedna seria i lecimy pod przysznic!
              - Niezły tyłek! Jesteś Koziorożcem?
              • bydgosc Re: bydgosc do U6 18.06.05, 15:15
                Hi hi - niezle.
                Ad. 11 - drinki juz zaplacone (nie ja placilem - wole piwko, a marzy mi sie
                Zywiec, ale tu nie ma), plaza moze nie tropikalna ale nie jest zle (30 C dzis),
                dziewczyny w topless.... hm.... czemu nie, ale wole jak ma co nieco zakryte (do
                czasu)
                • deltalima Re: bydgosc do U6 18.06.05, 15:23
                  jest ci czego zazdrościć! uważaj tylko bo kobiety są jak tropikalny huragan-
                  przychodzą ciepłe i wilgotne a odchodzą z domem i samochodem ;-))
                  • wielokrotny_recydywista całkowita abstynencja to nieszczęście 18.06.05, 15:30
                    u6 po piwku jest całkiem normalny,poczytajcie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=20196838&a=20196838
                    • deltalima Re: całkowita abstynencja to nieszczęście 18.06.05, 15:32
                      dużo musiało być tego piwka skoro nawet datę 31 kwietnia stworzył :-))
                      • bydgosc Re: całkowita abstynencja to nieszczęście 18.06.05, 15:37
                        Zaczalem tego posta w dobrej wierze (jak zwykle) a U6 nawet nie raczyl tu nic
                        napisac..... WIec jeszcze raz potwarzam - U6 MAM COS DLA CIEBIE:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=24916765&a=24916765

... i jak mi odpowiedziano z Buira Uznawalnosci WYksztalcenia:
                        "University of California (San Diego) jest uznaną w USA szkołą wyższą."

A U6 albo nie widzial tego watku, albo nie chcial widziec, albo nie o to mu w
                        zyciu chodzi (o podziekowaniach nie wsponme, bo mnie to nic nie kosztowalo).
                        • wielokrotny_recydywista jak u6 sobie wypije to całkiem fajny facet jest 18.06.05, 15:43
                          c.d.
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=20221036&a=20221036
                          • bydgosc Re: jak u6 sobie wypije to całkiem fajny facet je 18.06.05, 15:47
                            ja go zawsze mialem za bystrego ale widze, ze potrafi sie tez zrelaksowac....
                            • wielokrotny_recydywista Re: jak u6 sobie wypije to całkiem fajny facet je 18.06.05, 15:50
                              po tej lekturze o u6 uspokoiłem się,że wszystko jest w porząsiu i teraz sobie
                              strzelę dwa żywce
                              • bydgosc Re: jak u6 sobie wypije to całkiem fajny facet je 18.06.05, 15:55
                                no Ty masz dobrze ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka