Gość: wi0sna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 13:41 W toruniu lat0 ;-), upał, słońce, pogoda (równiez ducha!)! A co w całym regionie? Pozdrawiamy wszystkich pogodnych M i SDB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Lat0 28.07.02, 16:40 W piatek wieczor niespodzianie, zajasniała w oczach mi Wcześniej niż oczekiwałem, przyszły te cieplejsze dni, zdjeła swoj zbyt ciepły sweter, ja usiadłem vis a vis Zapachniało, zajaśniało wi0sna, ach to Ty Wi0sna, wi0sna, wi0sna, ach to Ty Dni miją coraz dłużej, coraz cieplej u mnie jest... {(reszta to fantastyka ;oPP)} Coraz lżejsze miała suknie, lekko płynął wi0sny strumień Wreszcie nocy raz sierpniowej zobaczyłem ją jak śpi. KroTosS Ps.Tak to u mnie jest w regionie, niby lat0 ale w sercu Wi0sna! płonie ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi0sna Re: Lat0 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 17:09 Grechuta na letnie, niedzielne, upalne popołudnie? Czemu nie? Ale żeby tak od razu płonąć, Krotosiku? Proponuję chłodne piwko, spacer i rozmowy o niczym! Poezja (śpiewana) jest lepsza na wieczór! ;-) M Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Wi0sna! :o)) 29.07.02, 02:27 Ano Pan Grechuta-musialem go jak widac troche oszpecic moimi wstawkami-tak zeby pasowaly do opisywanej sytuacji ;oPP Co do serca i jego ploniecia hi hi to mi sie tak rymowalo ladnie, moze troszke za mocno na razie, ale kto wie... ;o>> Co do propozycji to ja bardzo chetnie, jezeli mialo by to byc w wi0sennym towarzystwie :o)) Tylko pora roku zmieni sie w Bydgoszczy czy Toruniu? Ale to mniej wazne ;oPP KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Wi0sna! :o)) 31.07.02, 00:10 Pozdrowienia Wiosenko-Jaskółeczko! P.S> Wysłałam maila do mojej firmy w sprawie o której rozmawiałyśmy. Pożyjemy - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś