Dodaj do ulubionych

BOYS BOYS BOYS

IP: *.acn.waw.pl 08.03.02, 22:04
poszukuje na gwalt autora slynnej megafestyniarskiej piosenki "boys boys
boys..i am looking for a goodtime..." czy ktos wspomoze mnie
imieniem/nazwiskiem/pseudonimem wokalistki, a najlepiej calym tekstem tego
zapomnianego hiciora???!!!
Obserwuj wątek
    • kasiulek Re: BOYS BOYS BOYS 08.03.02, 22:06
      Samantha Fox czy Sabrina???
      • Gość: Anka Re: BOYS BOYS BOYS IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 08.03.02, 22:08
        Sabrinasmile)
        • Gość: sunday Re: BOYS BOYS BOYS IP: *.acn.waw.pl 08.03.02, 22:15
          JESTESCIE WSPANIALI! JAK TO MILO POJSC ZROBIC SOBIE HERBATKE I ZASTAC JUZ 2
          ODPOWIEDZI NA MOJEGO MAILAsmile)
    • Gość: 300M Re: BOYS BOYS BOYS IP: 192.168.6.* 08.03.02, 22:48
      W dniu Święta Kobiet można nazwać po imieniu to zjawisko. Oczywiście że miało
      to pseudonim artystyczny Sabrina ale przede wszystkim były to PIĘKNE CYCKI !!!
      Ot i co. Pzdr.
      • Gość: Sasza Re: BOYS BOYS BOYS IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.03.02, 21:04
        Niestety, ale muszę wszystkich sprowadzić na ziemię. To była Samantha Fox, a
        nie Sabrina. Ta druga przy Samancie to deska. Kiedyś pismo "Rock'N'Roll"
        zamieściło na całej ostatniej stronie zdjęcie Samanthy z całym inwentarzem na
        wierzchu.
        • Gość: Johan Re: BOYS BOYS BOYS IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 22:09
          Gościu, to była na 100% SABRINA i miała nie cycki ale CYCORY!!! Zwłaszcza
          ekstra pokazane jak wychodziła z basenu!
        • ellivia Re: BOYS BOYS BOYS 13.03.02, 20:06
          Gość portalu: Sasza napisał(a):

> Niestety, ale muszę wszystkich sprowadzić na ziemię. To była Samantha Fox, a
          > nie Sabrina. Ta druga przy Samancie to deska. Kiedyś pismo "Rock'N'Roll"
          > zamieściło na całej ostatniej stronie zdjęcie Samanthy z całym inwentarzem na
          > wierzchu.

Sabrina na pewno. Pamietam ja jak przyjechała na festiwal w Sopocie jako gwiazda.
          To bylo dośc dawno...jak ten czas leci.
          Ale obie panie Sabrina i Samanta Fox charakteryzowały sie mega-biustem ale
          niestety nie mega-glosem.
          O sabrinie czytałam kiedys ,że najpierw wygrala konkurs na najlepszy biust( a
          może to byl konkurs na miss mokrego podkoszulka smilei od tego zaczęła sie jej
          kariera.
          pozdr.
          E.

• Gość: Troy Re: BOYS BOYS BOYS IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.02, 10:10
            ellivia napisał(a):

> Gość portalu: Sasza napisał(a):
            >
            > > Niestety, ale muszę wszystkich sprowadzić na ziemię. To była Samantha Fox,
            > a
            > > nie Sabrina. Ta druga przy Samancie to deska. Kiedyś pismo "Rock'N'Roll"
            > > zamieściło na całej ostatniej stronie zdjęcie Samanthy z całym inwentarzem
            > na
            > > wierzchu.
            >
            > Sabrina na pewno. Pamietam ja jak przyjechała na festiwal w Sopocie jako gwiazd
            > a.
            > To bylo dośc dawno...jak ten czas leci.
            > Ale obie panie Sabrina i Samanta Fox charakteryzowały sie mega-biustem ale
            > niestety nie mega-glosem.
            > O sabrinie czytałam kiedys ,że najpierw wygrala konkurs na najlepszy biust( a
            > może to byl konkurs na miss mokrego podkoszulka smilei od tego zaczęła sie jej
            > kariera.
            > pozdr.
            > E.
            >

Ellivia ma w 200% racje!
            (Sabrina miala faktycznie lepsze "Airbagi" niz glos)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka