Gość: JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:04 OTWORZONO DOSTEP DO ZAWODOW PRAWNICZYCH BRAWO PIS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bart Re: OTWORZONO DOSTEP DO ZAW.PRAWNICZYCH BRAWO PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:12 w ktorym miejscu?!!! prokuratorska, sadowa, notarialna i komornicza sa, wiec nie bylo co otwirac. adwokackiej i radcowskiej nie ma i w tym roku nie bedzie! dzieki PiSowi, ktory nic nie otworzyl, a jedynie przeciaga z szkoda dla absolwentow prawa!!! wiec nie pieprz mi o otwarciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plagiat Re: OTWORZONO DOSTEP DO ZAW.PRAWNICZYCH BRAWO PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:22 > w ktorym miejscu?!!! prokuratorska, sadowa, notarialna i komornicza sa, wiec > nie bylo co otwirac. adwokackiej i radcowskiej nie ma i w tym roku nie bedzie! > dzieki PiSowi, ktory nic nie otworzyl, a jedynie przeciaga z szkoda dla > absolwentow prawa!!! > wiec nie pieprz mi o otwarciu! Właśnie uchwalił sejm ustawę w brzmieniu Pisowskim koleżko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Zwracam honor!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:45 Przed chwila do mnie dotarla ta informacja. Szkoda, ze w pierwszym poscie nie bylo nic na ten temat. Przyznaje sie do bledu. To co, absolwenci do boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: Zwracam honor!!!! IP: *.tvgawex.pl 30.06.05, 13:26 A nie mówiłem, ze PiS to porządna partia! brawo pis! komuchy juz wiedza, ze to ich koniec! ćiekawe co napisze teraz ten półmózg bart! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: Zwracam honor!!!! IP: *.tvgawex.pl 30.06.05, 13:26 juz sie cham wypowiada na temat o którym nie ma zielonego pojęcia! To prostak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart zachowajcie spokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:44 jeszcze senat, znow sejmu i kwasniewski podpisac musi, a czas ucieka... PiS - zal mi ciebie. Ty tak zawsze chamstwem tracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Brawo PiS 30.06.05, 13:53 Brawo brawo i jeszcze raz brawo dla PiS wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2795778.html Ps.Szefem podkomisji sejmowej dotyczącej nowelizacji ustawy o adwokaturze itp był poseł Tomasz Markowski Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Brawo PiS 30.06.05, 13:56 Za to należą mu się pochwała.Może po prawie nie będzie tak ciężko jak do tej pory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: Brawo PiS IP: *.tvgawex.pl 30.06.05, 13:56 Poseł Markowski super gościu! a bart...zal tobie dupe sciska, ze gowno osiagnales,...i juz nie osiagniesz, ttylko wywala ciebie na zbity ryj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Brawo Kalwas!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:00 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2795907.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: Brawo Kalwas!!!! IP: *.tvgawex.pl 30.06.05, 14:02 To są komunistyczne ku..! zal im te grube dupy sciska, ze prawica nimi rządzi... ciul w to... i tak na jesień znowu to uchwalą jak kalwas będzie siedział w pudle albo zamiatał ulice! Odpowiedz Link Zgłoś