Gość: torunianka IP: *.petrus.com.pl 30.06.05, 21:34 Bydgoszczy i jej mieszkańcom życzę tego czego im najbardziej trzeba, a dodatkowo, zupełnie niepotrzebnych do osiągania sukcesów, chwil zachwytu nad cudami przyrody:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bydgoszczanin Re: pozdrowienia z Bydoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:12 Dzięki za nieoczekiwaną chwilę szlachetnej bezinteresowności. Niech Tobie i Twemu miastu również się darzy, według potrzeb:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: pozdrowienia z Bydoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:36 Darz bór! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: pozdrowienia z Bydoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:46 Dzięki torunianko ja tobię życzę realizacji marzeń i teg oco sobie zamarzysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka życzenia nierównoważne dla baluma:) IP: *.petrus.com.pl 30.06.05, 23:20 podwójnej realizacji marzeń dla Ciebie balum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: życzenia nierównoważne dla baluma:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:33 Dziękuje uważam je za jak najbardziej równoważne a dodatkowo szczere i prawdziwe. Patrz na serce bo to jest najważniejsze - a ty torunianko masz je złote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: życzenia nierównoważne dla baluma:) IP: *.petrus.com.pl 30.06.05, 23:44 no nie, balum, nie jestem królem Midasem;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: pozdrowienia z Bydoszczy IP: *.petrus.com.pl 30.06.05, 23:21 podobno zgoda buduje, niezgoda - rujnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: pozdrowienia z Bydoszczy IP: 212.122.214.* 30.06.05, 23:40 no jak zwykle wlałas trochę miodu na obolałe serca! dziekuje bardzo w imieniu nas wszystkich. należysz do "folkloru" tego forum - ale tego pozytywnego, tonującego, pozwalającego nabrać dystansu do rzeczy zjawisk idei... NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: pozdrowienia z Bydoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:52 O,matko,to nie kościół,tylekadzidła,żeoddychać niemożna.Darz bór! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: pozdrowienia z Bydoszczy IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 30.06.05, 23:50 Jak Ciebie miło czyta sie torunianko!!!Pozdrowienia. We wspolnej metropolii bedzie nam lepiej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semeon Re: pozdrowienia z Bydoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:55 We wspólnej... Czyli nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: pozdrowienia IP: *.petrus.com.pl 30.06.05, 23:59 Nieznośna lekkość BiTu właśnie na 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semeon Re: pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 00:13 Ciekawe jak ten aktor /nieznośna.../ dzisiaj wygląda i czy dalej taki uwodziciel. Powiedz, czy ci się podoba ten gość, dla mnie jest on jakoś mało przekonujący, chociaż film świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: pozdrowienia IP: *.petrus.com.pl 01.07.05, 00:45 dość przystojny jest;) a mało przekonujący może z tego powodu, że gra rolę z innego trochę kręgu kulturowego? To tak jak Wojna i Pokój w wersji amerykańskiej mniej była przekonująca od rosyjskiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka pozdrawiam, macieju IP: *.petrus.com.pl 30.06.05, 23:56 ale coś ten BiT chwieje się nierównoważnie w posadach;) to dla aglomeracji: www.ewa.bicom.pl/karaoke/k1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: pozdrawiam, macieju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 00:16 Landszafcik okrutny,i te owady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka :) IP: *.petrus.com.pl 01.07.05, 00:27 EmPe przerzuć się na 4 (chociaż pewnie wolisz 3;)- czołgi wkroczyły, ale w tle.... pięknie jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 00:31 Zastanawiam się p,po co tak kadzisz i umilasz?Bo takie masz dobre serduszko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: :) IP: *.petrus.com.pl 01.07.05, 00:40 nie, nie mam dobrego serduszka, ale rozum, i wolny wybór, jak mi się zdaje. Natomiast wyjaśnienie już dostałeś wcześniej, więc po co pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 00:49 Aja się obawiam że podbudowujesz tu sobie miłość własną,za pomocą dworu wiernych kadzidłowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: :) IP: *.petrus.com.pl 01.07.05, 01:00 no cóż, Twoje obawy, Twoim problemem. zaś jeżeli o mnie chodzi, to nie czuję potrzeby dowartościowywania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 01:06 Ale fakty!Jesteś niegrzeczna,fe!Toruń pozdrawia Toruń.buona notte,bez podtekstów i miłej zabawy życzy Madzia z całą rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś