Gość: ksero IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.05, 21:25 nie dajcie soba manipulowac temu pseudoPolakowi przewija to to sie po calej Europie Niemcy,Austria,Polska i wszedzie zostawia po sobie tylko brud hiena, szuja, taka mala glista Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tropiciel A ty kim jestes ksero=leszek=balum=a_weirdo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:29 A ty kim jestes ksero=leszek=balum=a_weirdo? Zwią cie jatrzacym leszkiem, a obrazasz innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero do tropiciela IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.05, 21:32 jestem tropicielem radcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YAS Re: do tropiciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:33 A JA TROPICIELEM BEZKARNYCH ZAFAJDANYCH W KOMUNIZM PSOW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Austriak "radca" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:00 A kto to jest ten radca???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radcy fan Re: Austriak "radca" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:18 czub spedzajacy 3/4 swojego zycia na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: Austriak "radca" IP: *.edu.pl 04.07.05, 12:39 A wy to już nie macie innych problemów? Nie przyszło wam na myśl, że przez takich jak wy, radcy, jątrzące leszki i inni psychole mają motywację do dalszego działania? I cieszą się, że robią wokół dużo szumu i ktoś ich W KOŃCU ZAUWAŻA?... Odpowiedz Link Zgłoś
madziafaka Re: Austriak "radca" 04.07.05, 22:28 No ale chyba radca ma powód, a takie ksera dopieprzają im dla samej własnej satysfakcji. Ciekawe, czy gdy idą ulicą i czepiają się ich żebracy/rumuni/cyganki/dresy - też w nich tak napieprzają? Nie sądzę, oj nie sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol madziafaka pierwszy dzien na forum i juz wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:05 wiesz? czy moze zmiana nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
madziafaka Re: madziafaka pierwszy dzien na forum i juz wszy 06.07.05, 12:13 Pierwszy dzień??? Masz logi moich wejść (jako obserwatorki) na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: madziafaka pierwszy dzien na forum i juz wszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:44 jasne i tak specjalnie cie tylko jedna sprawa zainteresowala ze az trzeba bylo login zalozyc :) buahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: madziafaka pierwszy dzien na forum i juz wszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:04 Gość portalu: pol napisał(a): > jasne i tak specjalnie cie tylko jedna sprawa zainteresowala ze az trzeba bylo > login zalozyc :) buahahahah bystry jestes, buahahahah i hh forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=21930278&a=21932307 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ct ksero = madziafaka = jątrzacy leszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:09 ksero = madziafaka = jątrzacy leszek Co sie dzieje na tym forum! Smiechy ze zmarłych ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
madziafaka Re: ksero = madziafaka = jątrzacy leszek 09.07.05, 12:42 Nie porównuj mnie z tym śmierdzielem ksero, bo mi się monitor topi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frankie Re: ksero = madziafaka = jątrzacy leszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:44 madziafaka napisała: > Nie porównuj mnie z tym śmierdzielem ksero, bo mi się monitor topi. zadnych watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
madziafaka Re: ksero = madziafaka = jątrzacy leszek 09.07.05, 13:00 Ctrl-V ci się zaciął. Ten post jest już na innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksawer Re: Austriak "radca" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:34 Chyba jaki[ nawiedzony lata po kazdym forum - niech sie leczy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero na wyleczenie juz nie ma szans!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.05, 14:11 Odpowiedz Link Zgłoś