Dodaj do ulubionych

Na stadionie Polonii będą dmuchane, bezpieczne ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:15
pozytywnie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek Re: Na stadionie Polonii będą dmuchane, bezpieczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:52
      A czy ktoś w Polsce zastanowił się skąd taka cena oferowana przez Briggsa, czy u nas nie ma producentów gotowych zrobić te bandy za cenę powiedzmy trzy razy niższą. Ewentualnie proponuję poszukać producenta np.z Chin.
      • Gość: bardzo Re: Na stadionie Polonii będą dmuchane, bezpieczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:54
        mam lepszy pomysł - sam poszukaj tańszego dostawcę a klub wypłaci ci kilka
        tysięcy za pośrednictwo. chyba warto poświęcić tydzień szukania i rozmów za,
        powiedzmy, 7-8tysięcy, co?
        hahahaha
    • Gość: do Bardzo Re: Na stadionie Polonii będą dmuchane, bezpieczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:10
      Proponuję zróbmy to razem i myślmy o zysku w granicach 10%
      • Gość: bardzo Re: Na stadionie Polonii będą dmuchane, bezpieczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:16
        mnie taka praca nie interesuje, ale i tak dobrych rad jak ty nie mam ;)
    • Gość: gall anonim Re: Na stadionie Polonii będą dmuchane, bezpieczn IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 06.07.05, 00:07
      Tony Briggs pochodzi z Nowej Zelandii ( to tak dla informacji).
      • Gość: speedytm Re: Na stadionie Polonii będą dmuchane, bezpieczn IP: *.bp.com.pl 06.07.05, 07:35
        No chyba, że stary Brigss stuknął jakąś Australijkę:):):)
        Gratulacje i podziękowania dla działaczy Polonii.
    • Gość: Wojtekh bezpiecznie ale przerąbane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:20
      Czy pomyśleliście jak wysoko będzie trzeba siedzieć na łuku żeby zobaczyć
      chociaż kaski zawodników? Ostatecznie ścigają się tez dla nas prawda?. Co z tego
      że będa jeździć bezpieczniej skoro nie będzie kibiców. Na prostej wśród kiboli
      (patrz ostatni mecz) nie mam zamiaru siedzieć. Na trybnę i A nie stac mnie. Na
      łuku g będzie widać (Sawiny to nawet kasku nie zobaczymy). Czy ktoś o tym
      pomyślał? Zobaccie co się dzieje jak jakieś łachmyty powieszą szmatę na płocie,
      albo na GP czy widzieliście a raczej nie widzieliście ?
      I nie piszcie frazesów że zdrowie ważniejsze itp? Najlepiej niech jeżdżą
      samochodami z 20 poduszkami powietrznymi. Przeciez to cały smak żużla żeby
      jeździć bezpiecznie ale ostro. Wypadki się zdarzają ale to ryzyko tego zawodu.
      Ostatecznie to współcześni gladiatorzy. A do tego taki Niki poczuje się
      bezpiecznie i teraz dopiero będzie nawalał chłopaków na torach. A takich Nickich
      jest z 10 w elidze.
    • Gość: arek To pomysl APatora wspolnego zakupu band! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:40
      To pomysl APatora wspolnego zakupu band!
      • Gość: byd Re: To pomysl APatora wspolnego zakupu band! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:58
        Dziekujemy torunianom za wyciagnieta reke.
    • Gość: neronek jestem przeciw dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:29
      bo kupujac bilet i siedząc w 1,2,3,4 rzędzie nic nie widzać jedynie 50%
      toru !!!!!!!!! i co płace tyle samo za bilet co ci z 10 rzędu !!!!!
    • Gość: darek będa straty w klubach !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:35
      zwłaszcza przy bardzo ciekawych meczach przy dużej publiczności przyjda i nic
      nie będą widzieć !! nastepnym razem juz NIE PRZYJDĄ !!!
      i wtedy zrozumieją działacze i zuzlowcu jaki bład popoełnili niechodzi tylko
      o bezpieczeństwo !! a l e i o widzów na stadionach !!!!!!!!!
      kasa kasa kasa !!
      • Gość: Coolek Re: będa straty w klubach !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:54
        Rzeczywiscie, czsami mam wrazenie, ze na Polonii mysla o wszytskim, ale nie o
        kibicach. Przed dobrym meczem otworza cztery kasy, zeby wiecej oszczedzic, plot
        postawia, chocicaz na tym stadionie widocznosc jest najgorsza w Polsce, a teraz
        chca jeszcze powiesic bandy, ktore skutecznie zniecheca kiboli, ktorzy i tak
        rzadko odwiedzali stadion przy ul. Sprotowej. Bandy ok, ale do k... nedzy
        pomyslcie najpierw o ludziach, ktorzy maja to ogladac! Ja dziekuje, placic, zeby
        praiwe nic nie widziec, tylko u nas jest to mozliwe:-(

Coolek
        • Gość: Coolek Re: będa straty w klubach !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:08
          Tak sobie mysle, ze moze jeszcze drzewa posadza na tym wielkim pasie
          bezpieczenstwa, bo i tak maja gdzies, czy ludzie cokoliwek zobacza.

Jezeli nic nie zrobia w sprawie polepszenia widocznosci na ttybunach Polonii, to
          w ostatnia niedziele bylismy swiadkami ostatniego kompletu widzow na tych trybunach!

Coolek
      • Gość: speedytm Re: będa straty w klubach !! IP: *.bp.com.pl 06.07.05, 11:10
        Twierdzę, że te bandy są potrzebne, ale macie całkowitą rację - na Polonii g...
        widać na łukach. Od kilku lat siedzę na pierwszym łuku, ale na GP zawsze idę na
        prostą.
        ... I znów trzeba będzie przychodzić na stadion 4 godziny przed zawodami,żeby
        wyhaczyć dobre miejsce na prostej! A już myślałem, że te czasy już dawno minęły:
        (
        Nie znajdziemy złotego środka, chyba że przebudujemy stadion i podniesiemy
        ławki kilka metrów do góry, a wtedy zawodnicy będą wyglądali jak mrówki -
        dokładnie jak na GP w Chorzowie.
        Na łukach jest za szeroki pas bezpieczeńtwa, dlatego taka lipa, ale może i
        dobrze, bo zawodnicy na nas nie wlecą w razie jakiegoś wypadku
        (W.Cieślewicz'1996).

PS>>> Jak Briggs taki pomysłowy to może niedługo wymyśli dmuchane kevlary?
        Zawodnicy mogliby się od siebie spokojnie odbijać a i powierzchnia reklamowa
        większa i dmuchane bandy można by zdjąć:)
    • Gość: ja ZLIKWIDOWAC BANDY !!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 06.07.05, 12:45
      W/g mnie najlepszym rozwiazaniem bylaby likwidacja band i pozadne zaoranie pasa
      bezpieczenstwa na lukach. Ten pas jest tak szeroki ze zaden zawodnik nie doleci
      do plotu a ewentualnie na nim moznaby zalozyc jakas dmuchana bande o wysokosci
      0,5 m. W miejsce plotu ktory jest teraz na lukach postawic jakies tyczki coby
      zawodnicy wiedzieli gdzie koniec, a nawet jesli ktorys by wyjechal kolem za tor
      to by sie ladnie zakopal w zaoranej ziemi. Na prostych moznaby dociagnac bande
      do plotu na lukach zeby lagodnie wchdzil w krawedz zewnetrzna toru.
      • Gość: greg a może bandy przeźroczyste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:05
        o przejżystości szkła w oknach i wtedy wszyscy byliby zadowoleni- na pewno
        chińczycy zrobiliby coś takiego na zamówienie GKSŻ
      • Gość: neronek Re: ZLIKWIDOWAC BANDY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 09:28
        masz racje pas 1 łuku jaet tak duzy że można by było przedłużyć płot dalej ale
        czy pzmot na to by poszedł !! i zcy jest to zgodne z przepisami dla nas kibiców
        by to bardzo pomogło w widoczności !
    • Gość: Adi.P. W Częstochowie mamy Firme produkującą dmuchańce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:20
      Robią dmuchane zamki dla dzieci , zjeżdżalnie, dmuchane reklamy i wiele innych
      rzeczy. Oni bez problemu by takie bandy zrobili taniej , wystarczy zapytać.
      Mogę nawet podac adres strony w razie zainteresowania.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka