Gość: bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:15 pozytywnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radek Re: Na stadionie Polonii będą dmuchane, bezpieczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:52 A czy ktoś w Polsce zastanowił się skąd taka cena oferowana przez Briggsa, czy u nas nie ma producentów gotowych zrobić te bandy za cenę powiedzmy trzy razy niższą. Ewentualnie proponuję poszukać producenta np.z Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo Re: Na stadionie Polonii będą dmuchane, bezpieczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:54 mam lepszy pomysł - sam poszukaj tańszego dostawcę a klub wypłaci ci kilka tysięcy za pośrednictwo. chyba warto poświęcić tydzień szukania i rozmów za, powiedzmy, 7-8tysięcy, co? hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Bardzo Re: Na stadionie Polonii będą dmuchane, bezpieczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:10 Proponuję zróbmy to razem i myślmy o zysku w granicach 10% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo Re: Na stadionie Polonii będą dmuchane, bezpieczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:16 mnie taka praca nie interesuje, ale i tak dobrych rad jak ty nie mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Na stadionie Polonii będą dmuchane, bezpieczn IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 06.07.05, 00:07 Tony Briggs pochodzi z Nowej Zelandii ( to tak dla informacji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedytm Re: Na stadionie Polonii będą dmuchane, bezpieczn IP: *.bp.com.pl 06.07.05, 07:35 No chyba, że stary Brigss stuknął jakąś Australijkę:):):) Gratulacje i podziękowania dla działaczy Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtekh bezpiecznie ale przerąbane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:20 Czy pomyśleliście jak wysoko będzie trzeba siedzieć na łuku żeby zobaczyć chociaż kaski zawodników? Ostatecznie ścigają się tez dla nas prawda?. Co z tego że będa jeździć bezpieczniej skoro nie będzie kibiców. Na prostej wśród kiboli (patrz ostatni mecz) nie mam zamiaru siedzieć. Na trybnę i A nie stac mnie. Na łuku g będzie widać (Sawiny to nawet kasku nie zobaczymy). Czy ktoś o tym pomyślał? Zobaccie co się dzieje jak jakieś łachmyty powieszą szmatę na płocie, albo na GP czy widzieliście a raczej nie widzieliście ? I nie piszcie frazesów że zdrowie ważniejsze itp? Najlepiej niech jeżdżą samochodami z 20 poduszkami powietrznymi. Przeciez to cały smak żużla żeby jeździć bezpiecznie ale ostro. Wypadki się zdarzają ale to ryzyko tego zawodu. Ostatecznie to współcześni gladiatorzy. A do tego taki Niki poczuje się bezpiecznie i teraz dopiero będzie nawalał chłopaków na torach. A takich Nickich jest z 10 w elidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek To pomysl APatora wspolnego zakupu band! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:40 To pomysl APatora wspolnego zakupu band! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byd Re: To pomysl APatora wspolnego zakupu band! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:58 Dziekujemy torunianom za wyciagnieta reke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neronek jestem przeciw dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:29 bo kupujac bilet i siedząc w 1,2,3,4 rzędzie nic nie widzać jedynie 50% toru !!!!!!!!! i co płace tyle samo za bilet co ci z 10 rzędu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek będa straty w klubach !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:35 zwłaszcza przy bardzo ciekawych meczach przy dużej publiczności przyjda i nic nie będą widzieć !! nastepnym razem juz NIE PRZYJDĄ !!! i wtedy zrozumieją działacze i zuzlowcu jaki bład popoełnili niechodzi tylko o bezpieczeństwo !! a l e i o widzów na stadionach !!!!!!!!! kasa kasa kasa !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: będa straty w klubach !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:54 Rzeczywiscie, czsami mam wrazenie, ze na Polonii mysla o wszytskim, ale nie o kibicach. Przed dobrym meczem otworza cztery kasy, zeby wiecej oszczedzic, plot postawia, chocicaz na tym stadionie widocznosc jest najgorsza w Polsce, a teraz chca jeszcze powiesic bandy, ktore skutecznie zniecheca kiboli, ktorzy i tak rzadko odwiedzali stadion przy ul. Sprotowej. Bandy ok, ale do k... nedzy pomyslcie najpierw o ludziach, ktorzy maja to ogladac! Ja dziekuje, placic, zeby praiwe nic nie widziec, tylko u nas jest to mozliwe:-( Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: będa straty w klubach !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:08 Tak sobie mysle, ze moze jeszcze drzewa posadza na tym wielkim pasie bezpieczenstwa, bo i tak maja gdzies, czy ludzie cokoliwek zobacza. Jezeli nic nie zrobia w sprawie polepszenia widocznosci na ttybunach Polonii, to w ostatnia niedziele bylismy swiadkami ostatniego kompletu widzow na tych trybunach! Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedytm Re: będa straty w klubach !! IP: *.bp.com.pl 06.07.05, 11:10 Twierdzę, że te bandy są potrzebne, ale macie całkowitą rację - na Polonii g... widać na łukach. Od kilku lat siedzę na pierwszym łuku, ale na GP zawsze idę na prostą. ... I znów trzeba będzie przychodzić na stadion 4 godziny przed zawodami,żeby wyhaczyć dobre miejsce na prostej! A już myślałem, że te czasy już dawno minęły: ( Nie znajdziemy złotego środka, chyba że przebudujemy stadion i podniesiemy ławki kilka metrów do góry, a wtedy zawodnicy będą wyglądali jak mrówki - dokładnie jak na GP w Chorzowie. Na łukach jest za szeroki pas bezpieczeńtwa, dlatego taka lipa, ale może i dobrze, bo zawodnicy na nas nie wlecą w razie jakiegoś wypadku (W.Cieślewicz'1996). PS>>> Jak Briggs taki pomysłowy to może niedługo wymyśli dmuchane kevlary? Zawodnicy mogliby się od siebie spokojnie odbijać a i powierzchnia reklamowa większa i dmuchane bandy można by zdjąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ZLIKWIDOWAC BANDY !!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 06.07.05, 12:45 W/g mnie najlepszym rozwiazaniem bylaby likwidacja band i pozadne zaoranie pasa bezpieczenstwa na lukach. Ten pas jest tak szeroki ze zaden zawodnik nie doleci do plotu a ewentualnie na nim moznaby zalozyc jakas dmuchana bande o wysokosci 0,5 m. W miejsce plotu ktory jest teraz na lukach postawic jakies tyczki coby zawodnicy wiedzieli gdzie koniec, a nawet jesli ktorys by wyjechal kolem za tor to by sie ladnie zakopal w zaoranej ziemi. Na prostych moznaby dociagnac bande do plotu na lukach zeby lagodnie wchdzil w krawedz zewnetrzna toru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg a może bandy przeźroczyste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:05 o przejżystości szkła w oknach i wtedy wszyscy byliby zadowoleni- na pewno chińczycy zrobiliby coś takiego na zamówienie GKSŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neronek Re: ZLIKWIDOWAC BANDY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 09:28 masz racje pas 1 łuku jaet tak duzy że można by było przedłużyć płot dalej ale czy pzmot na to by poszedł !! i zcy jest to zgodne z przepisami dla nas kibiców by to bardzo pomogło w widoczności ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi.P. W Częstochowie mamy Firme produkującą dmuchańce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:20 Robią dmuchane zamki dla dzieci , zjeżdżalnie, dmuchane reklamy i wiele innych rzeczy. Oni bez problemu by takie bandy zrobili taniej , wystarczy zapytać. Mogę nawet podac adres strony w razie zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś