Dodaj do ulubionych

Jutrzence na pomoc

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 14:05
nasza rodzima, jeszcze polska fabryka slodkosci ma problemy finansowe

ale jak ma ich nie miec skoro nawet bydgoszczanie kupuja jakis zachodni szajs
i nie namawiam do kupowania gorszego, produkty jutrzenki sa rownie dobre jak
te reklamowane (a niektore lepsze)
korzysci z takiego patriotyzmu lokalnego sa niezmierzone
Obserwuj wątek
    • Gość: atomski Re: Jutrzence na pomoc IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 14:08
      Wiem coś o tym .Polecam wafle familijne.
    • jasio4 Re: Jutrzence na pomoc 04.08.02, 15:16

> i nie namawiam do kupowania gorszego, produkty jutrzenki sa rownie dobre jak
      > te reklamowane (a niektore lepsze)

Jestes bardzo wyrozumialy dla tego czegos z zachodu. To zdanie powinno brzmiec:

NIEKTORE produkty zachodnie sa rownie dobre jak produkty Jutrzenki. (I byloby
      trudno znalezc te niektore)
      • Gość: mysza Re: Jutrzence na pomoc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 20:31
        zaniepokoilam sie jestem fanka galaretek produkowanych w Jutrzence nic nie jest
        w stanie im dorownac.mam nadzieje ze to nie poczatek konca :((
        • Gość: atomski Re: Jutrzence na pomoc IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 22:06
          Bardzo duzo firm przeinwestowało .Chodziło o rozwój by dorównać konkurencji
          zachodniej.
          Tymczasem przyszła recesja.
          Katastrofa ,po prostu .
          • Gość: adek Re: Jutrzence na pomoc IP: *.ic.net.pl 05.08.02, 08:20
            Mnie nie trzeba przekonywać.
            Zawsze wybierałem i wybieram najpierw producentów regionalnych , póżniej
            krajowych a dopiero na samym końcu zagranicznych.
            • radca Re: Jutrzence na pomoc 05.08.02, 09:22
              Ja zawsze wybieram,to co chce zjesc.Nigdy nie czytam - kto i gdzie ten produkt
              jest wykonywany.Wazna jest tylko data waznosci.

radca

• Gość: adek Re: Jutrzence na pomoc IP: *.ic.net.pl 05.08.02, 11:51
                radca napisał:

> Ja zawsze wybieram,to co chce zjesc.

Ha , ha ,ha . A niby my jemy na "siłę" Radco ?.
                Ale się uśmiałem .
                Tu chodzi o wybór z mnogości ofert np herbatników !!!
                Nikt nie mówi , że masz jeść Petit Bure zamiast schabowego .
              • Gość: Ted® Re: Jutrzence na pomoc IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 11:56
                radca napisał:

> Ja zawsze wybieram,to co chce zjesc.Nigdy nie czytam - kto i gdzie ten
                produkt
                > jest wykonywany.Wazna jest tylko data waznosci.
                >
                > radca
                >

w kampanii wyborczej nie uchodzi mowic takich rzeczy, rzecznika sobie wasc
                zatrudnij
            • Gość: fin Re: Jutrzence na pomoc IP: *.atr.bydgoszcz.pl 05.08.02, 12:05
              Gość portalu: adek napisał(a):

> Mnie nie trzeba przekonywać.
              > Zawsze wybierałem i wybieram najpierw producentów regionalnych , póżniej
              > krajowych a dopiero na samym końcu zagranicznych.

Zgadzam się z Tobą adek w 100%, ja robię tak samo. I oczywiscie nie znaczy to, że się w jakis sposób poswięcam, i
              kupuje sos co mi nie smakuje tylko dlatego, ze jest produkowane w Bydgoszczy czy w regionie. Oferta naszych
              producentów jest na tyle wszeroka i dobra jakosciowo, że nie ma z tym najmniejszego problemu.
              Pozdr
    • carton Re: Jutrzence na pomoc 05.08.02, 11:43
      Gość portalu: Ted® napisał(a):

> nasza rodzima, jeszcze polska fabryka slodkosci ma problemy finansowe
      >
      Podobno główną przyczyną kłopotów Jutrzenki jest załamanie eksportu na wschód
      (znaczna część produkcji tam własnie szła).

> ale jak ma ich nie miec skoro nawet bydgoszczanie kupuja jakis zachodni szajs
      > i nie namawiam do kupowania gorszego, produkty jutrzenki sa rownie dobre jak
      > te reklamowane (a niektore lepsze)
      Ale ludzie niestety wolą to co reklamowane, co się "błyszczy", a nie to co jest
      naprawdę dobre...
      /CarTon
      • Gość: NIN Re: Jutrzence na pomoc IP: gateway.d* / 10.3.36.* 05.08.02, 13:01
        carton napisał:
        > Ale ludzie niestety wolą to co reklamowane, co się "błyszczy", a nie to co
        jest
        >
        > naprawdę dobre...
        > /CarTon

A ja to chyba jakiś dziwny jestem. Zazwyczaj (nie uogólniając oczywiście)
        nachalna promocja raczej zniechęca mnie do produktu. Co do galaretek to
        bezprzecznie Jutrzenka nr1.
    • Gość: mil Re: Jutrzence na pomoc IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 20:22
      a ja się temu nie moge nadziwić... Toż Jutrzenka wzbogaciła swoją ofertę i
      usprawniła sieć dystrybucji... Jej towary znalazłem nawet w Ustrzykach
      Dolnych... Zakład na osowej już działa od dawna i jego budowa powinna byc juz w
      znacznym stopniu zamortyzowana... A tu takie informacje...
      Może przydałaby się zmiana prezesa??? Dołkowski, o ile się nie mylę, jest juz
      tu z 10 lat.... i może się już wypalił...? może nie potrafi już spojrzeć z
      innych perspekyw???
      Poza tym stanowczo polecam usprawnienie wizerunku opakowań. Większość jest po
      prostu brzydka...w koncu duża część potencjalnych klientów to dzieci sięgające
      raczej po efektowne opakowanie...
      I po co sponsoring żużla? nie ta grupa potencjalnych konsumentów...
      pozdr fanów galaretki i kamyków!!!
      • Gość: gut Re: Jutrzence na pomoc IP: *.nyc.rr.com 05.08.02, 21:41
        draze kokosowe i mleczne jezdza ze mna po calym swiecie i jesli ktos je tylko
        posmakuje to sie moge z nimi pozegnac, wiec nie moge sie nimi nigdzie chwalic
        ze wzgledu na to ze dostep do nich w usa jest dosyc oraniczony.

ps.
        pozdrowionka dla starych znajomych dyskutantow fina, ted-asa, atomskiego -
        fajnie chociaz raz byc po tej samej stronie barykady
    • Gość: unsatisfied Re: Jutrzence na pomoc IP: *.bydg.pdi.net 12.08.02, 23:02
      Bardzo dobrze towarzyszu . Dbacie o dobry image naszej firmy .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka