Dodaj do ulubionych

Technikum Chemiczne

IP: 212.191.32.* 06.08.02, 10:23
Czy ktoś z tej zacnej szkoły ma dostęp do internetu? Odezwijcie się. Proszę
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 01:13
      np ja
      choć poligraficzne
      • Gość: Piotr Jordi Re: Technikum Chemiczne IP: 195.116.107.* 24.10.02, 11:44
        Mirku w którym roku kończyłeś Poligrafika. Jeśli w okolicach roku 1991 to
        musimy znać sie chociaż z widzenia.
        z Pozdrowieniami
        Piotr - Poligraf Jordi
      • Gość: zsch Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 17:37
        ZJazd absolwentów 11.X.2003
    • Gość: ASIA Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 09:03
      W ROKU 1997 ZDALAM MATURE W TEJ SUPER SZKOLE. DO DZIS POBYT W NIEJ WSPOMINAM
      WSPANIALE. JESLI SA JACYS ABSOLWENCI TEJ SZKOLY PROSZE OKONTAKT.
      • Gość: Piotr Jordi Re: Technikum Chemiczne IP: 195.116.107.* 23.10.02, 16:08
        Ja też kończyłem tę wspaniłą szkołe POLIGRAFIKA w roku 1991 kończyłem razem z
        Redelbachem, Jureckim, Guzem, Derucką, Zajączkowskim Czajkowskim
        Niewiadomskimi, Peplinkim, Szewczykowskim. To były super lata. Najmilej
        wspominam Lachowską (mozna było lać wodę)Jasiek, która straszyła ale zawsze
        tróje postawiła oraz Stinga od niemca. Super był facet od Histori ale nazwiska
        juz nie pamiętam.
        • Gość: Magda Re: Technikum Chemiczne IP: *.spg.com.pl 15.11.02, 12:22
          Nazwiska są mi znajome, kończyłam poligrafika W 1992. A facet od historii to
          Reszka - koszmar (ale był też inny). Ja za to nie lubię tej szkoły. Rok po
          skończeniu szkoły mój zawód pt. zecer nie istniał. Pięć lat nauki
          nieprzydatnych głupot. Jeżeli miałeś matematykę z Kwiatkowską to ciekawe czy
          ciebie też namawiała na III filar w CU dziewięć lat po skończeniu szkoły
          dzwoniąc do domu. Ochrona danych osobistych!!!
          • Gość: zsch Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 17:41
            Zapraszam na Zjazd absolwentów szkoły, myślę że nie naruszam ustawy o ochronie
            danych osobowych.Październik 2003 MK
        • Gość: zsch Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 17:39
          Powiadom kolegów zjazd absolwentów 11X 2003
        • Gość: Nail Re: Technikum Chemiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 13:50
          Piotrze -> podam Ci kilka informacji na temat twoich kolegow, ktorych mialem
          okazje poznac.

Jurecki - maszynista prowadzacy w Orkla Media Magazines na Olowianej. Przez 1,5
          roku byl moim majstrem i troche wkurzal, nie powiem, ale ogolnie zajebisty gosc.

Peplinski - maszynista prowadzacy w Orkla Media Magazines. Rowniez moj byly
          majster. U tych dwoch gosci uczylem sie druku na maszynach rolowych.

Redenbach - jezeli chodzi o tego co mysle, to pracuje w dziale technicznym w
          Express Media (drukarnia expressu).

Sting nadal uczy w szkole, a okonek pozostal takim samym Ch*jem jak zawsze.

To tyle.
    • Gość: ASIA Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 09:04
      W ROKU 1997 ZDALAM MATURE W TEJ SUPER SZKOLE. DO DZIS POBYT W NIEJ WSPOMINAM
      WSPANIALE. JESLI SA JACYS ABSOLWENCI TEJ SZKOLY PROSZE O KONTAKT.
    • Gość: ASIA Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 09:21
      JELINKO I RESZTA Z CHEMIKA ODEZWIJCIE SIE MOJ MEIL J.SIEPA@WP.PL
      • Gość: ASIA Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 10:18
        HEJ HEJ LUDZIE Z CHEMIKA CO Z WAMI ODEZWIJCIE
        SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: GUMIS Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 14:29
      HEJ LUDZIE Z CHEMIKA CZY WY POMARLISCIE
      TO BYLA TAKA SUPER SZKOLA
      ZYCZE WSZYSTKIM SPOKOJNYCH SWIAT
    • Gość: Sławek S. Re: Technikum Chemiczne IP: 62.148.86.* 05.05.03, 10:49
      Cześć! chodziłem do czteroletniego poligrafika w latach 79-83.
      Moją wychowawczynią była B. Turowska ( j. niemiecki. )
      Odezwijcie się!!!!
      • Gość: jola T. Re: Technikum Chemiczne IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 28.09.03, 12:32
        czesc slawek Czy mieszkales w Internacie
    • Gość: Anka Re: Technikum Chemiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:06
      Hej!! Ja też chodziłam do Łukasiewicza. Ale nie do technikum tylko do XIV LO.
      Moją wychowawczynią byłą Pani Karpiak, którą serdecznie pozdrawiam. Po zdanej
      maturze pocałowałam Łukasiewicza, tz. jego portret, który wisiał na parterze!!
      Dobrze wspominam szkołę i nauczycieli:p.Białoszycką (matematyka), p.Jackunis
      (j. rosyjski), p.Bąk (historia), p.Mikulską (chemia), p. Rosalskiego (j.
      niemiecki - to były lekcje)... Pozdrawiam wszystkich, ktorzy przeżyli szkołę!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka