Dodaj do ulubionych

Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgoszcz

• Gość: bart Dla mnie: ka_zet, hlrussia, vigla, mmikki, zinekk. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:21
      Dla mnie: ka_zet, hlrussia, vigla, mmikki, zinekk.
      Szkoda, ze nie chce PIT.
      • Gość: balum Tylko ethnak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:32
        A ja myślę że powinno się sprawdzidz IP osób piszących w tym wątku - jak sądzę
        wyjdzie tak że jedna osoba pisze pod wieloma nickami.
        Ethnak jedynym kandydatem na bydgoskiego admina !
        • yaraz82 Re: Tylko ethanak 18.07.05, 22:05
          Zgadzam się ethanak moderatorem!!!
          Sytuacja powtarza się niczym z Zawiszą :-)
          Może trzeba będzie utworzyć wątek: Bydgoszczy nie oddamy !!!

PS.Balum pisz ethanak a nie ethnak
          • Gość: balum Tylko ethanak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:07
            Racja przepraszam za pomyłkę tylko ethanak !
    • yaraz82 VOX POPULI VOX DEI 18.07.05, 22:08
      VOX POPULI VOX DEI !!!!!!!!!!
      • trond Re: VOX POPULI VOX DEI 18.07.05, 22:21
        ad.:vox DEI:so_so.p.s.a jeśli ktoś z Krakowa ceni i wznosi Wasze miasto-to ma
        głos mam nadzieję.
        • Gość: torunianka Re: VOX POPULI VOX DEI IP: *.petrus.com.pl 18.07.05, 23:43
          Czy na tę okoliczność nie powinien zabić Tuba Dei?
    • Gość: Rooksha Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:15
      Zgłaszam i gorąco popieram kandydaturę Yaraza na moderatora tegoż forum :-)
    • Gość: shinden Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: *.net.ua 19.07.05, 01:50
      yaraz i ethanak niech będzie 2 moderatorów
    • Gość: leszek trond tez jest z Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:38
      trond tez jest z Torunia!!!!!
      Zobaczcie co pisze!
      • Gość: Leszek Znowu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:28
        Znowu ktoś klonuje moje wpisy. Ja zawsze podpisuje sie z dużej litery
        jako "Leszek". Oj trzeba bedzie się logować.
        • Gość: detektyw Re: Znowu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:31
          Na pewno torunianie :-)
          A skierowanie do Świecia juz nieważne?
    • Gość: normalny Zależy, coc hcemy - jesli ostre ciecia i silne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:53
      Zależy, coc hcemy - jesli ostre ciecia i silne antykomentarze - to maciej i
      ethanak. Jesli spokojniej to calcaan i trond.
      Czyms osrednim jest PIT i ka_zet, ewentualnie tez mmikki, radca, zinekk
      • makalon no wiesz, ja tam cenię zaangażowanie i wiedzę 19.07.05, 09:47
        a ethanak ma both

saul tez jest niezly
        • Gość: normalny Re: no wiesz, ja tam cenię zaangażowanie i wiedzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:52
          Czy saul to aby nie jątrzący leszek?
          Musimy sie wystrzegac oszołomów.
          • Gość: balum Re: no wiesz, ja tam cenię zaangażowanie i wiedzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:11
            Jeszcze trochę będziesz mógł się pobawić na forum trolu w skłócanie ludzi itd.
            Większośc osób na tymn forum już ciebie rozpoznaje czy wpisujesze się jako
            normalny, arek czy wilman. Bydgoscy forumowicze do których ty nie należysz już
            wybrali swoich przedstawicieli a twoje żałosne wpisy w sprawie tronda czy
            calccana nie mają znaczenia. Przeraźliwe boisz się po prostu usuwania swoich
            postów z tego forum co ci się należy. Apeluję o sprawdzenie przez Jabura IP
            osób wpisujacych się na tym forum. Sęk w tym że jest tutaj osoba które pod
            różnymi nickami obi po prostu obraża, pomawia, i oczernia
            forumowiczów. "Jątrzący leszek" to twoja wizytówka.
            Ethanak z Yarazem adminami tego forum !
            VOX POPULI VOX DEI
            • Gość: normalny Re: no wiesz, ja tam cenię zaangażowanie i wiedzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:16
              Jestem z B-czy. Pisze na tym forum moze dluzej niz ty. Czy musze lubic
              wszystkich forumowiczow, nwet leszka i pisac tylko piesni pochwalne na jego
              temat?
              Czy jakiekolwiek zdanie odmienne jest zakazane?
    • Gość: damian Ka_zet nie chcialbys byc adminem w B-czy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:21
      Ka_zet nie chcialbys byc adminem w B-czy?
      Bo tu zazarta dyskusja, wyzywaja od najgorszych (czyli od torunczykow :-)
      • Gość: józwa Cooler też by był dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:31
        Cooler też by był dobry,a jak nie to ethenak,yaraz82,leszek21,maciej,maniek.
        • Gość: bart O, coooler, tak! Nie pomyslelismy wszyscy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:34
          O, coooler, tak! Nie pomyslelismy wszyscy.
      • ka_zet Rany, aleście tu wszyscy nabałaganili... :> 19.07.05, 12:03
        I jeszcze do kompletu widzę że ładne parę osób moją kandydaturę wysuwa.

Gdyby ktoś z redakcji w skrócie przybliżył co "społeczny opiekun forum" ma robić (usuwanie bluzgów?
        przesuwanie wątków do odpowiednich podforów? wygaszanie dyskusji które się sprowadzają do taplania
        w błotku?) to właściwie dlaczego by nie? :)
        • ivica Re: Rany, aleście tu wszyscy nabałaganili... : 19.07.05, 12:21
          nigdy nie sadzilem ze to napisze ale tak kz na moderatora.

Jesli przespimy te wybory to adminem zostanie jakis babbik czy inny wilman

Szkoda ze PIT zrezygnowal. bo bylby na pewno idealnym kandydatem.
        • Gość: Ka_zet!!! Popieram Ka_zet!!! Popieram!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:12
          Ka_zet!!! Popieram!!!
    • Gość: Arte Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: 217.97.147.* 19.07.05, 11:43
      Moje typy:

- PIT
      - Saul
      - ethanak
      - yaraz82
      - maciej
      - balum

Pozdrawiam,
      Krzysztof W. "Arte"
      • Gość: gawlik Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:55
        PIT bylby dobry. Saul pisze od 2 tygodni i jakos dziwnie mi pachnie jątrzącym,
        podobnie, jak balum.
        Ethanak? No nie wiem...

A ka-zet? trond? calcaan? vigla? radca? hlrussia?
        en ostani najrozsadniejszy!
        • Gość: spadówa Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:00
          gawlik wracaj do torunia
          • Gość: gawlik Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:02
            Jezu, to juz wszystkich posądzasz o pochodzenie torunskie?
            Bo rozumiem, ze to najwieksza obelga.
            • Gość: spadówa Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:10
              pisałes kolego post niżej w sprawie Sobeckiej ale pod innym nickiem

• Gość: Www Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:16
                A JA nie chcę być adminem bo nie wytrzymałbym nawałnicy tych kilku Toruńskich
                idiotów, co to zawsze piszą : lepsze wskaźniki (oczywiście nie w liczbach a w
                interpretacji) mądrzejsza młodzież, kultura itp. Wywalałbym palantów
                propagandzistów i gebelsów od ręki. Rezygnuję z kandydowania.
                • Gość: zza miedzy Oczywiście, moderatorem powinien byc LUCI !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:36
                  Gość portalu: torunianka napisał(a):

> to zaproponuję Wam zupełnie niezależnego kandydata z Bydgoszczy.
                  > Mało się tu ostatnio udzielał, bo przeszedł na forum krajowe, jako że tu
                  chyba
                  > zrobiło się zbyt nudno. (Sorry za szczerość;(
                  >
                  > luci, ma poczucie humoru, i jest niezależny, bez grupy,

tak, tak, tak:)
                  to jest idealna kandydatura

1. Bydgoszczanin
                  2. Odpowiedni dystans do wirtualnego świat(ka)
                  3. Poprawny politycznie (uszanuje gospodarza:)
                  4. Kulturalny
                  5. Oczytany
                  6. Sympatyczny
                  7. Nigdy nie jest napastliwy, jego wypowiedzi sa stonowane
                  8. No, a najważniejsze, że chyba troszeczkę lubi miasto Torun i jego mieszkańcow
                  w każdym razie nie deklaruje sie jako wróg (tak jak niejaki ethank tudziez inny
                  maciej):)

pozdowienia
                  zycze udanego wyboru :)

• Gość: ER Re: Oczywiście, moderatorem powinien byc LUCI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:40
                    A dlaczego torunianko nazywasz macieja i ethanaka wrogami Torunia?
                    Co cie w ogole obchodzi to forum?
                    Nie widzialem nigdzie napastliwych komentarzy tych 2 w/w ludzi.
                    • Gość: Leszek Re: Oczywiście, moderatorem powinien byc LUCI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:41
                      Wszyscy toruniacy sa walnięci.
                      • yaraz82 czekamy na głos Warszawy 19.07.05, 14:44
                        Może ktoś ze stolicy by coś nam napisał?
                        Czy zlewacie naszą dysputę?
                        • Gość: pilip Re: czekamy na głos Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:36
                          ethanak i yaraz82 te osoby mogłyby zostać adminami
                        • Gość: wiąz o to poszę bardzo, ja z warszawy :) IP: *.wam.bp / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:41
                          i nie zlewam! :)
                          popieram yaraza i ethanaka kandydaturę

pozdro!
                      • Gość: torunianka Re: Oczywiście, moderatorem powinien byc LUCI !! IP: *.petrus.com.pl 20.07.05, 22:33
                        pozdrawiam
                        • Gość: drętwy gienek głos oddaję na ivicę IP: *.chello.pl 20.07.05, 22:50
                          Gdyż gościu ma doświadczenie w forum i umi nawiązać dialog z władzami
                          urzędowymi i mediami gazetowymi a kto wi czy nie z telewizyjnymi a też zna
                          paragrafy i łatwo mu idzie kasowanie.
                    • Gość: torunianka Re: Oczywiście, moderatorem powinien byc LUCI !! IP: *.petrus.com.pl 20.07.05, 22:31
                      > A dlaczego torunianko nazywasz macieja i ethanaka wrogami Torunia?
                      > Co cie w ogole obchodzi to forum?

o, przepraszam, nigdy nie nazywałam macieja wrogiem, a wprost przeciwnie.
                      A forum, nie wiem dlaczego mnie obchodzi. Nie umiem tego wytłumaczyć
                      racjonalnie. Pozdrawiam
    • Gość: Luci, ka_zet, tron Luci, ka_zet, trond, calcaan, hlrussia, radca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:56
      Luci, ka_zet, trond, calcaan, hlrussia, radca!
      • Gość: torunianka Re: Luci, ka_zet, trond, calcaan, hlrussia, radca IP: *.petrus.com.pl 20.07.05, 00:32
        Jeszcze walczycie o swoich adminów? A może zrobicie ankietę php, gdzie można
        byłoby głosować (raz tylko z jednego IP!:) i wtedy okazałoby się, kto cieszy
        się największym mirem na forum?

Cieszę się, że ktoś jeszcze zauważył moją dobrą radę daną w dobrej wierze:)
        • Gość: incognito Re: Luci, ka_zet, trond, calcaan, hlrussia, radca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:10
          Gość portalu: torunianka napisał(a):

> Jeszcze walczycie o swoich adminów? A może zrobicie ankietę php, gdzie można
          > byłoby głosować (raz tylko z jednego IP!:) i wtedy okazałoby się, kto cieszy
          > się największym mirem na forum?
          >
          > Cieszę się, że ktoś jeszcze zauważył moją dobrą radę daną w dobrej wierze:)

dołączam się:)
          luci to bardzo dobra kandydatura, szkoda tylko, ze się gdzieś zawieruszyl
          i nie wypowiedzial byl w tej sprawie.
          • Gość: torunianka Re: Luci, ka_zet, trond, calcaan, hlrussia, radca IP: *.petrus.com.pl 20.07.05, 20:00
            incognitto, długo Cię nie było. Gdzieś bywała?
            luci bryluje już na szerszych wodach, ale jak go tam spotkasz to powiedz mu, że
            czas wracać do swej małej ojczyzny;)
            A co do moderacji, to towarzystwo chyba już się zdecydowało, a władze naczelne
            jeszcze chyba myślą.
    • podpis.nieczytelny PIT, ka_zet 20.07.05, 20:22
      czytelnie
    • Gość: jątrzący grzesiek Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: *.wuschelpuschel.org 20.07.05, 20:26
      PIT - numer 1
      ka-zet - numer 1,5
      • Gość: Europejczyk Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: 158.75.8.* 21.07.05, 15:43
        Nr 1 nie chce, zanim coś napiszecie to poczytajcie co inni mają do powiedzenia.
    • Gość: CEHATOP Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: *.net.ua 20.07.05, 20:56
      Slava Ukrajini! Herojam Slava!
      "wze weczir weczorije
      powstanske serce bje
      a lenta naboji pospyszno podaje
      ach lenta za lentoju naboji
      podawaj ukrajnski powstancze
      w boju ne widstupaj!

ach lenta za lentoju kołyszyttsja trava
      ide ukrajinske wijsko ce- ARMIJA UPA!"
    • Gość: torunianka To kto będzie tym cenzorem??? IP: *.petrus.com.pl 21.07.05, 19:00
    • Gość: erazmus Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:16
      Przecież Trond wielokrotnie pisał, że pochodzi z Bydgoszczy, tylko pracuje w
      Warszawie. Jeśli Was, droszy Forumianie, losy rzucą za np. taki ocean w
      poszukiwaniu pracy - czy staniecie się "Zaoceanerami", czy też nadal
      pozostaniecie Polakami? Trond, ze swoim abstrakcyjnym poczuciem humoru oraz
      zamiłowaniem do zgody i porządku, jest idealnym kandydatem na moderatora. Calaan
      również nie jest zły, niestety, wyraźnie "odmówił współpracy"...
      • Gość: torunianka Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: *.petrus.com.pl 22.07.05, 20:32
        trond pracuje w Warszawie?
        No chyba jednak nie. Przecież gondolą chce mnie przewieźć po Brdzie:)
        trond też dobrym moderatorem byłby, ale chyba za dobrym, bo nie wierzę, aby
        choć jeden post skasował:)
      • Gość: jan Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:56
        Gość portalu: erazmus napisał(a):
        > Trond, ze swoim abstrakcyjnym poczuciem humoru oraz zamiłowaniem do zgody i
        porządku, jest idealnym kandydatem na moderatora.

Popieram.

> Calaan również nie jest zły

Również popieram.

A w razie czego mamy luci, ka_zet, nawet radce.
        • Gość: torunianka to co z tym Moderatorem? IP: *.petrus.com.pl 23.07.05, 20:18
          Macie już go?
          • Gość: Leszek Re: to co z tym Moderatorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:31
            A co sie tak torunianko interesujesz bydgoszcza?
            Nie twoja sprawa!
            • Gość: iv Re: to co z tym Moderatorem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:29
              nedzna prowokacja toruniaku. Leszek zapowiedzil iz bedzie sie teraz logowal
              • leszek21 Re: to co z tym Moderatorem? 23.07.05, 22:41
                Toruński oszołomie - bardzo nieładnie podszywać się pod inne osoby!!!
                Ale ja się teraz zawsze loguję.
                • Gość: hym Są wakacje, poczekamy do września. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:14
                  Są wakacje, poczekamy do września.
                  • elodia Re: Są wakacje, poczekamy do września. 03.08.05, 06:57
                    Dobry Pan pozwolił ludowi wybrać spomiędzy siebie gminnego pisarza, a wioskowe
                    głupki zaczęły się kłócić kogo pierwszego zakłuć
                    widłami i ile będzie zarabiał wybrany spośród nich "prezydent". Żaden jeszcze
                    się nie zdradził, że będzie chciał wydawać rozkazy
                    Panu....
                    Nic dodać nic ująć...
                    Ale po co pisać cokolwiek...
                    :)
                    A od Tronda się odczepcie!!!!!!!!!!!!
    • lokator Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos 24.07.05, 00:06
      Dobry Pan pozwolił ludowi wybrać spomiędzy siebie gminnego pisarza, a wioskowe głupki zaczęły się kłócić kogo pierwszego zakłuć widłami i ile będzie zarabiał wybrany spośród nich "prezydent". Żaden jeszcze się nie zdradził, że będzie chciał wydawać rozkazy Panu....
      • podpis.nieczytelny Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos 25.07.05, 09:44
        O, a lokatora nikt nie zgłosił?
        Madry, do bólu dowcipny, pieknie macha szabelką - nada się.
      • podpis.nieczytelny Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Bydgos 25.07.05, 09:45
        I nie jest z Torunia. Chyba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka