Dodaj do ulubionych

Przekręciarz Kaczyński

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:35
mały zakompleksiony kaczor złamał prawo
powołując na oberprokuratora swojego kumpla wasermana. Z kolei waserman
głeboko do szuflady schował papiery związane z Orlenem, i dzisiaj to on
powinien zeznawać przed końmisją. kaczyński wydymał Fundację Solidarność,
zawłaszczając z braciszkiem i kolejnym sprawiedliwym dornem biurowiec, gdzie
dzisiaj jest siedziba pisuaru, wcześniej pc i ch.. wie czego jeszcze, a
jeszcze po drodze była spółka "Srebrna" ."prawo nam przeszkadza to zmienimy
prawo, sędzina wydała wyrok który mi nie pasuje -
wygram wybory i ją wywalę, pielęgniarka w szpitalu nie pocałowała mnie w
buty - wywalić, spieprzaj dziadu. Konstytucja - na co mi to, homoseksualista
nie będzie demonstrował, może demonstrować giertychjugend czy też młodzeż
weszpolska- i nie interesuje mnie artykuł w konstytucji który zabrania
działalności organizacji faszystowskich, ja chcę dekretów, wygram wybory i
zmienię Konstytucję". klapki na oczach i wyprany mózg taki właśnie jest
elektorat pisuaru, na co właśnie te dwa bliźniacze nieszczęścia liczą.
Obserwuj wątek
    • Gość: iiihhhaaaaaaa Re: Przekręciarz Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:34
      święte słowa!
      • Gość: Antykomunista Re: Przekręciarz Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 07:51
        Pisanie takich bzdur i bezsensownych wypocin to woda na młyn dla PIS i
        Kaczyńskich! Produkujcie się dalej czerwone oszołomy z pod znaku czerwonej
        gwiazdy , sierpa i młota.Z szyldem PPR,PZPR,SLD,SDPL,PD już nie będziecie
        rządzić Polską jak folwarkiem.Rozliczymy was za wszystkie
        zdrady,przekręty,korupcję itd...."lepszy dla ciebie byłby świt zimowy i sznur i
        gałąź pod ciężarem zgięta!.../Cz.Miłosz?
        • Gość: PIS Re: Przekręciarz Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 07:54
          przedruk , iiihhhaaaaaaa -spi......cie dziady!!!
          • Gość: przedruk Re: Przekręciarz Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:58
            Nic od siebie? Zawsze lecisz kaczyzmem? A może też tak jak twój mentor sypiasz z
            chłopcami?
        • Gość: przedruk Re: Przekręciarz Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:56
          Prawda ukłuła w niewinne oczęta? Poza tym cmoknij mnie w ogon, bezmózgi trolu.
          • Gość: Marek Re: Przekręciarz Kaczyński IP: *.net / *.net 07.08.05, 10:48
            Trudno pogodzić się komuchom że odejda w niebyt
            • Gość: przedruk Re: Przekręciarz Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:40
              Trudno pogodzić się pisuarom z faktami, że ich idole są strasznie umazani gównem
              i przekręty finansowe nie są im obce z żadnej strony. Ale jeszcze bekniecie,
              bekniecie. Jad który sączy się z waszych pysków zwisa mi smętnym kalafiorem.
            • Gość: niemarek Re: Przekręciarz Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:12
              Jak widzę nie masz nic mądrego do powiedzenia w obronie swojego ulubieńca.
        • Gość: do antykomunisty Spadaj brunatny frajerze z ciągotami inkwizytora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:52
          Rozlicz się najpierw z tego gówna które masz zamiast mózgu.
        • Gość: markowski Przyjdź odebrać 2,50 za komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:35
          chyba że wolisz na konto.
      • Gość: mtv A do tego dorzucił ostatnio finansowanie za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:20
        publiczne pieniądze badań swojej popularności. SPRAWIEDLIWOŚĆ musi być po jego
        stronie.
    • Gość: muma I kto najgłośniej krzyczy łapać złodzieja- Kaczor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:57
      ZŁODZIEJ. Ale jak już tu pisali co niektórzy wybitni znawcy prawa rodem z
      pisuaru-to pewnie wykroczenia..
      • mozilla.org dla fanów i nie tylko ;) 09.08.05, 00:15
        www.spieprzajdziadu.pl/
        • niezlomny.prawicowiec Re: dla fanów i nie tylko ;) 09.08.05, 09:45
          mozilla.org napisał:

> www.spieprzajdziadu.pl/
          Zwycięstwo polskie nad nawałą bolszewicką w roku 1920 - będące w istocie
          zwycięstwem Maryi, Wniebowziętej Królowej Polski - obdarowało Polskę na krótki
          czas pokojem, w którym Naród mobilizował swoje siły, aby stawić czoła
          podwójnemu niebezpieczeństwu w roku 1939 - stwierdza ks. prof. Jerzy Bajda w
          artykule "O nowy Cud nad Wisłą".
    • Gość: ja No prawoskrętne łajzy-żadnego sensownego dementi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:28
      j.w.
    • Gość: muma Jakoś prawicowe oszołomy nie potrafią polemizować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:20
      z faktami, bo łatwiej w końcu szczekać w stylu "komuchu" "ZMSowcu" itp. Na
      więcej szarych komórek nie starcza.
    • Gość: reaktywacja Re: Przekręciarz Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:19
      puk puk
    • Gość: zaloguj się Re: Przekręciarz Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 18:27
      a dzisiaj nie ma zacietrzewionych prawicowców?
      • Gość: GAZOWIEC Re: Przekręciarz Kaczyński IP: *.net / 213.17.254.* 27.08.05, 18:47
        A może zajmiemy się naszym podwórkiem na p.Piotrowska skrywa szefa istytucji w
        ktorej dzieki jej protekcji pracuje jej mąż i znajomi,facet ktory byl bezkarny
        mającwujków komuchów z Wloclawka.
      • Gość: GAZOWIEC Re: Przekręciarz Kaczyński IP: *.net / 213.17.254.* 27.08.05, 18:48
        A może zajmiemy się naszym podwórkiem na p.Piotrowska skrywa szefa istytucji w
        ktorej dzieki jej protekcji pracuje jej mąż i znajomi,facet ktory byl bezkarny
        mającwujków komuchów z Wloclawka,mysle że PIS pogoni tą bandę.
      • Gość: jasne Re:prezydent nie kłamał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 18:48
        Kaczyński to przekręciaez,jasne.Co innego mgr.prezydent-chce przekazać władzę w
        stylu jalcynowskim.
        • Gość: mtv Jak ma się gębę pełną frazesów o prawie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 19:02
          nie wypada mieć osranych gaci.
          • Gość: ja Re: Jak ma się gębę pełną frazesów o prawie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:31
            Ale on ma swoje wymyślone prawo, bob budowniczy od IV RP. Jak spie..ł III, to
            na pewno mu wyjdzie IV.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka