Gość: Aśka IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.08.02, 17:35 czy znajda sie tu maturzysci z tego rocznika? Chodzilam do klasy b miedzy 1984-88. Mielismy zmienne wychowawczynie i w 4 klasie wymienili nam dyrektorke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewela Re: VII LO matura w 1988 IP: *.mielno.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 20:17 Gość portalu: Aśka napisał(a): > czy znajda sie tu maturzysci z tego rocznika? Chodzilam do klasy b miedzy > 1984-88. Mielismy zmienne wychowawczynie i w 4 klasie wymienili nam > dyrektorke. Cześć! dokładnie w tych samych latach chadzałam do tej placówki.Byłam w klasie o profilu ogólnym z językiem angielskim pod kryptonimem "c". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biolog Re: VII LO matura w 1988 IP: *.ab-byd.edu.pl 07.06.03, 12:28 Czesc!, chodzilem do klasy biol-chem, za wychowawczynie mielismy rusycystke, pamietacie obciach ze studniowka i radiem!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papuzia Re: VII LO matura w 1988 IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.03, 13:10 Hej!!!! Ja też chodziłam do VII LO klasa IVd, wychowawczyni-prof. Łoś!!! Oczywiście, że pamientam naszą studniówkę!!!Lecz sedna obciachu niepamiętam. Ale w radio o Nas mówionio!!!To prawda! Aż trudno uwierzyć, ale ja najbardziej i najmilej wspominam prof. Bachorską - choć miałam z nią kłopoty!!! Pozdrawiam Marzena L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: VII LO matura w 1988 IP: *.d417.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 17.10.03, 08:14 Cześć! Chodziłam do tej samej klasy co Ty. Trochę jeszcze pamiętam z tamtych czasów. Pamiętam dyrektor Kaloszę (jak próbowała na nas wymusić chodzenie w spódniczkach i granatowych sweterkach), studniówkę, gdzie powinno się przychodzić w parze z kimś ze swojej klasy no i ten cały szum wokół. Nauczycieli jakoś szczególnie nie wspominam. Pamiętam pierwszą lekcję matematyki z Panią Rubczak: " Nie jest to szkoła wysokich lotów, ale jednostki na studia się dostają". I coś w tym było... Odpowiedz Link Zgłoś