Gość: studentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 19:41 Dostał się ktoś? Jak tak to na co? Ja się dostałam na pedagogikę :) W ogóle to nie znam miasta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LAWYER OD 1 WRZESNIA UNIWERSYTET KAZIMIERZA WIELKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 19:44 OD 1 WRZESNIA UNIWERSYTET KAZIMIERZA WIELKIEGO :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Wspolczuje ci studentko! Jestes na skorumpowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:08 Wspolczuje ci studentko! Dostalas sie na najbardziej skorumpowana uczelnie w kraju: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=303&w=18219354 Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Wspolczuje ci studentko! Jestes na skorumpowa 14.08.05, 20:09 nie przejmuj sie tym pajacem. to kolejny zjadliwy post jakiegoś wilmana niezalogowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Wspolczuje ci studentko! Jestes na skorumpowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:13 Sluchaj nie wiem czy niezalogowany to zaszczyt czy nie, ale czemu nazywasz innych pajacami? To na forum nie mozna wypowiadac wlasnej mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Wspolczuje ci studentko! Jestes na skorumpowa 14.08.05, 20:14 można, ale tu co chwile ,pisze taki frajer pod niezalogowanymi nickami. Jedna osoba, a jak potrafi namieszać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real To Akademia Bezrobotnych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:24 Ja tez jestem jedna osoba, mieszkam w B-czy i mam jak najgorsze zdanie wlasnie o AB!!! To Akademia Bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Po dobrej pedagogice nie jest źle :) 14.08.05, 20:27 Problemy ze znalezieniem pracy są po każdej uczelni wyższej w Polsce nie wyłączając pobliskiego UMK czy bardziej renomowanych uniwersytetów.Co nie zmienia faktu że w swojej dziedzinie (pedagogika) AB (od tego roku akademickiego Uniwersytet Kazimierza Wielkiego) jest jedną z najlepszych uczelni w kraju ( a do tej pory najlepszą pedagogiczną). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Najgorsza uczelnia regionu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:29 Chyba nie znasz rankingow! Poza pedagogika, ktora JAKO TAKO miesci sie w slabych sredniaqch reszta to dno! Najgorsza uczelnia regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Gratulujemy!!!Parę wskazówek: 14.08.05, 20:23 Przyjdzie ci studiować na jednej z najlepszych pedagogik w kraju.A co z czasem wolnym? Parę linków może okazać się pomocnych: KLUBY: www.mozg.art.pl/ (najznamienitszy spośród bydgoskich klubów) sonobar.com/portal/ (baaardzo fajny klub) www.promohouse.pl/ www.vanilaclub.com/ www.klubzentrum.pl/ www.punkt-g.pl/ KULTURA WYŻSZA: www.musica.pl/ (Filharmonia Pomorska) www.opera.bydgoszcz.pl/ (Opera Nova) www.teatrpolski.pl/flash.php (Teatr Polski) www.bwa.bydgoszcz.com/php/index.php?st=3&d=glowna&sid=1 (BWA) INNE ROZRYWKI: multikino.pl/9439,11,index.html (Multikino w Bydgoszczy) infoserve.pl/www/olimpic/index.html (bardzo fajna kręgielnia w Łuczniczce ) www.sportfactory.pl/ (tu czeka na Ciebie wiele sportów do uprawiania) Lokalne gazety to Pomorska , Express Bydgoski (obie niestety nie prezentują zbyt wysokiego poziomu). LOKALNE PORTALE: www.bydgoszcz.pl/ (Urzędu Miasta) www.bydzia.pl/index.php (jedyny taki portal o mieście) www.infobydgoszcz.ibq.pl/ W samym mieście jest sporo do zwiedzenia i odwiedzenia - również okolice są bardzo atrakcyjne krajoznawczo : Koronowo i Zalew Koronowski czy Ostromecko ze swoim zespołem parkowym. Baw się dobrze w naszym mieście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Klub sonobar juz padł, w jedynym muzeum afera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:26 Klub sonobar juz padł, w jedynym muzeum afera, prezydent likwiduje kwiaciarnie na rynku, afer chyba ze 100, a o brudzie i pijakach w tym parku jest tu gdzies artykul... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Klub sonobar juz padł, w jedynym muzeum afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:27 Z parkami przesadzasz, ale z poziomem AB to akurat prawda - niedawno rasiści pobili tam ciemnoskorych. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Sonobar zmienia profil 14.08.05, 20:46 a najgorszym problemem miasta są nieżyczliwi sąsiedzi - chciwi , zawistni i małostkowi torunianie - strzeż się ich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Akademia Bydgoska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:47 Jestem w lekkim szoku po przeczytaniu tych wszystkich opinii. Hmm zdaje mi się, że mogą one być lekko przesadzone. Wiadomo, że jak ktoś nie odczuwa sympatii do czegoś, to nie wypowiada sie o tym pochlebnie. Chyba nie powinnam brać sobie tych wszystkich informacji do serca, ale bardzo za nie dziekuję. Chcę wiedzieć na czym stoję. Na chwilę obecną wiem, że będę studiować w Bydgoszczy. Jeżeli będzie AŻ TAK źle, to postaram się przenieść gdzieś bliżej (bo do domu mam 270 km). Jednak nie sądzę, żeby ten uniwersytet był aż tak zdemoralizowany. W koncu funkconuje, i to chyba całkiem nieźle. W rankingach też go można znaleźć. No ale pożyjemy-zobaczymy. I wielkie dzięki za te wszystkie linki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była studentka W szoku to dopiero bedziesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:56 W szoku to dopiero bedziesz...jak cie zaczna wzywac do tablicy, robic niezapowiedziane kartkowki i inne "akademickie" dzialania. Mysle ze zle opinie o tej uczelni to nie teksty torunian, jak chce ethanak, lecz realne zdanie o AB. Sa dobre uczelnie w regionie i nawet w Bydgoszczy, ale WSP-AB-UKW do nich nie należy. Dla pelnego otwarcia oczu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=18218795&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: W szoku to dopiero bedziesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:56 Ucieklem z AB po I roku, nie na pisze gdzie, ale zaliczono mi na szczescie wiekszosc przedmiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: Akademia Bydgoska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:58 Uczelnia jest dobra a tutaj po prostu wpisuje się człowiek chory z nienawiści do wszystkiego co z bydgoszczy. Pobędziesz trochę zobaczysz jak naprawdę to wszystko wygląda - a potem będziesz mogła samodzielnie wydać opinie. tym że ktoś tu pisze źle pod różnymi nickami się nie przejmuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: Akademia Bydgoska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:01 Dodam od siebie że nikt normalny nie zbiera z pasją maniaka linków niekorzystnych dla tej uczelni ani od ręki nie potrafi odnaleźć takiego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w sukurs fakty podróbek, fałszowania recenzji, osmieszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:04 Moze zamiast osmieszac innych, ze cytuja linki i że śmią sie wypowiadac o AB, skomentujesz same fakty podróbek, fałszowania recenzji, osmieszenia sie z "odkryciem" nowego gatunku owada na balkonie profesora AB??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: fakty podróbek, fałszowania recenzji, osmiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:06 Krótko ci odpowiem gdybyś podobnie zachowaywał się na toruńskim forum i ośmieszał UMK w mig byłbyś ocenzurowany. I tak to się ma do twojej swobody duyskusji i wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Akademia Bydgoska 15.08.05, 00:07 Nie przejmuj się - to co czytasz to efekt działalności osób nieprzychylnych Bydgoszczy pochodzących z Torunia - ponieważ mają uniwerek u siebie i bardzo im nie w smak przekształcenie AB w Uniwersytet Kazimierza Wielkiego starają się go za wszelką cenę zdyskredytować.Większość "afer" to normalne życie każdej uczelni a część to czcze wymysły (jak na przykład nazwanie aferą połączenia Akademii Medycznej w Bydgoszczy z toruńskim UMK).Nie przejmuj się tym - AB jako uczelnia pedagogiczna jest najlepsza w kraju i tego się trzymaj - UMK walczy o byt popadając w coraz większe długi stąd nieprzychylne opinie dla AB. Odpowiedz Link Zgłoś