Dodaj do ulubionych

Akademia Bydgoska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 19:41
Dostał się ktoś? Jak tak to na co? Ja się dostałam na pedagogikę :) W ogóle
to nie znam miasta...
Obserwuj wątek
    • Gość: LAWYER OD 1 WRZESNIA UNIWERSYTET KAZIMIERZA WIELKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 19:44
      OD 1 WRZESNIA UNIWERSYTET KAZIMIERZA WIELKIEGO :-)
      • Gość: real Wspolczuje ci studentko! Jestes na skorumpowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:08
        Wspolczuje ci studentko! Dostalas sie na najbardziej skorumpowana uczelnie w
        kraju:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=303&w=18219354
        • coooler1 Re: Wspolczuje ci studentko! Jestes na skorumpowa 14.08.05, 20:09
          nie przejmuj sie tym pajacem.
          to kolejny zjadliwy post jakiegoś wilmana niezalogowanego.
          • Gość: real Re: Wspolczuje ci studentko! Jestes na skorumpowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:13
            Sluchaj nie wiem czy niezalogowany to zaszczyt czy nie, ale czemu nazywasz
            innych pajacami?
            To na forum nie mozna wypowiadac wlasnej mysli?
            • coooler1 Re: Wspolczuje ci studentko! Jestes na skorumpowa 14.08.05, 20:14
              można, ale tu co chwile ,pisze taki frajer pod niezalogowanymi nickami.
              Jedna osoba, a jak potrafi namieszać...
              • Gość: real To Akademia Bezrobotnych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:24
                Ja tez jestem jedna osoba, mieszkam w B-czy i mam jak najgorsze zdanie wlasnie
                o AB!!! To Akademia Bezrobotnych.
                • ethanak Po dobrej pedagogice nie jest źle :) 14.08.05, 20:27
                  Problemy ze znalezieniem pracy są po każdej uczelni wyższej w Polsce nie
                  wyłączając pobliskiego UMK czy bardziej renomowanych uniwersytetów.Co nie
                  zmienia faktu że w swojej dziedzinie (pedagogika) AB (od tego roku
                  akademickiego Uniwersytet Kazimierza Wielkiego) jest jedną z najlepszych
                  uczelni w kraju ( a do tej pory najlepszą pedagogiczną).
                  • Gość: kamil Najgorsza uczelnia regionu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:29
                    Chyba nie znasz rankingow! Poza pedagogika, ktora JAKO TAKO miesci sie w
                    slabych sredniaqch reszta to dno! Najgorsza uczelnia regionu.
    • ethanak Gratulujemy!!!Parę wskazówek: 14.08.05, 20:23
      Przyjdzie ci studiować na jednej z najlepszych pedagogik w kraju.A co z czasem
      wolnym?
      Parę linków może okazać się pomocnych:
      KLUBY:
      www.mozg.art.pl/ (najznamienitszy spośród bydgoskich klubów)
      sonobar.com/portal/ (baaardzo fajny klub)
      www.promohouse.pl/
      www.vanilaclub.com/
      www.klubzentrum.pl/
      www.punkt-g.pl/
      KULTURA WYŻSZA:
      www.musica.pl/ (Filharmonia Pomorska)
      www.opera.bydgoszcz.pl/ (Opera Nova)
      www.teatrpolski.pl/flash.php (Teatr Polski)
      www.bwa.bydgoszcz.com/php/index.php?st=3&d=glowna&sid=1 (BWA)

INNE ROZRYWKI:
      multikino.pl/9439,11,index.html (Multikino w Bydgoszczy)
      infoserve.pl/www/olimpic/index.html (bardzo fajna kręgielnia w
      Łuczniczce )
      www.sportfactory.pl/ (tu czeka na Ciebie wiele sportów do uprawiania)

Lokalne gazety to Pomorska , Express Bydgoski (obie niestety nie prezentują
      zbyt wysokiego poziomu).

LOKALNE PORTALE:
      www.bydgoszcz.pl/ (Urzędu Miasta)
      www.bydzia.pl/index.php (jedyny taki portal o mieście)
      www.infobydgoszcz.ibq.pl/
      W samym mieście jest sporo do zwiedzenia i odwiedzenia - również okolice są
      bardzo atrakcyjne krajoznawczo : Koronowo i Zalew Koronowski czy Ostromecko ze
      swoim zespołem parkowym.
      Baw się dobrze w naszym mieście!!!
      • Gość: real Klub sonobar juz padł, w jedynym muzeum afera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:26
        Klub sonobar juz padł, w jedynym muzeum afera, prezydent likwiduje kwiaciarnie
        na rynku, afer chyba ze 100, a o brudzie i pijakach w tym parku jest tu gdzies
        artykul...

• Gość: kamil Re: Klub sonobar juz padł, w jedynym muzeum afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:27
          Z parkami przesadzasz, ale z poziomem AB to akurat prawda - niedawno rasiści
          pobili tam ciemnoskorych.
        • ethanak Sonobar zmienia profil 14.08.05, 20:46
          a najgorszym problemem miasta są nieżyczliwi sąsiedzi - chciwi , zawistni i
          małostkowi torunianie - strzeż się ich!!!
    • Gość: studentka Re: Akademia Bydgoska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:47
      Jestem w lekkim szoku po przeczytaniu tych wszystkich opinii. Hmm zdaje mi się,
      że mogą one być lekko przesadzone. Wiadomo, że jak ktoś nie odczuwa sympatii do
      czegoś, to nie wypowiada sie o tym pochlebnie. Chyba nie powinnam brać sobie
      tych wszystkich informacji do serca, ale bardzo za nie dziekuję. Chcę wiedzieć
      na czym stoję. Na chwilę obecną wiem, że będę studiować w Bydgoszczy. Jeżeli
      będzie AŻ TAK źle, to postaram się przenieść gdzieś bliżej (bo do domu mam 270
      km). Jednak nie sądzę, żeby ten uniwersytet był aż tak zdemoralizowany. W koncu
      funkconuje, i to chyba całkiem nieźle. W rankingach też go można znaleźć. No
      ale pożyjemy-zobaczymy. I wielkie dzięki za te wszystkie linki :)
      • Gość: była studentka W szoku to dopiero bedziesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:56
        W szoku to dopiero bedziesz...jak cie zaczna wzywac do tablicy, robic
        niezapowiedziane kartkowki i inne "akademickie" dzialania.
        Mysle ze zle opinie o tej uczelni to nie teksty torunian, jak chce ethanak,
        lecz realne zdanie o AB. Sa dobre uczelnie w regionie i nawet w Bydgoszczy, ale
        WSP-AB-UKW do nich nie należy.

Dla pelnego otwarcia oczu:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=18218795&v=2&s=0
        • Gość: kamil Re: W szoku to dopiero bedziesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:56
          Ucieklem z AB po I roku, nie na pisze gdzie, ale zaliczono mi na szczescie
          wiekszosc przedmiotów.
      • Gość: balum Re: Akademia Bydgoska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:58
        Uczelnia jest dobra a tutaj po prostu wpisuje się człowiek chory z nienawiści
        do wszystkiego co z bydgoszczy. Pobędziesz trochę zobaczysz jak naprawdę to
        wszystko wygląda - a potem będziesz mogła samodzielnie wydać opinie. tym że
        ktoś tu pisze źle pod różnymi nickami się nie przejmuj.
        • Gość: balum Re: Akademia Bydgoska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:01
          Dodam od siebie że nikt normalny nie zbiera z pasją maniaka linków
          niekorzystnych dla tej uczelni ani od ręki nie potrafi odnaleźć takiego wątku.
          • Gość: w sukurs fakty podróbek, fałszowania recenzji, osmieszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:04
            Moze zamiast osmieszac innych, ze cytuja linki i że śmią sie wypowiadac o AB,
            skomentujesz same fakty podróbek, fałszowania recenzji, osmieszenia sie
            z "odkryciem" nowego gatunku owada na balkonie profesora AB???
            • Gość: balum Re: fakty podróbek, fałszowania recenzji, osmiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:06
              Krótko ci odpowiem gdybyś podobnie zachowaywał się na toruńskim forum i
              ośmieszał UMK w mig byłbyś ocenzurowany. I tak to się ma do twojej swobody
              duyskusji i wypowiedzi.
      • ethanak Re: Akademia Bydgoska 15.08.05, 00:07
        Nie przejmuj się - to co czytasz to efekt działalności osób nieprzychylnych
        Bydgoszczy pochodzących z Torunia - ponieważ mają uniwerek u siebie i bardzo im
        nie w smak przekształcenie AB w Uniwersytet Kazimierza Wielkiego starają się go
        za wszelką cenę zdyskredytować.Większość "afer" to normalne życie każdej
        uczelni a część to czcze wymysły (jak na przykład nazwanie aferą połączenia
        Akademii Medycznej w Bydgoszczy z toruńskim UMK).Nie przejmuj się tym - AB jako
        uczelnia pedagogiczna jest najlepsza w kraju i tego się trzymaj - UMK walczy o
        byt popadając w coraz większe długi stąd nieprzychylne opinie dla AB.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka