Gość: Wojtek2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:05 express podał dzis listy kandydatów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polonus, JAN RULEWSKI,RADEK SIKORSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:07 DO SENATU JAN RULEWSKI,ORAZ RADEK SIKORSKI DO SEJMU TOMASZ MARKOWSKI,TOMASZ LATOS,ANDRZEJ WALKOWIAK,WOJCIECH MOJZESOWICZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek2 Re: JAN RULEWSKI,RADEK SIKORSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:13 Mojzesowicz- spadochroniarz ! jak sie dostanie to znów gdzies przeskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gęgacz Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:41 Boże strzeż Bydgoszcz od Dzakanowskiego i jego czubków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 21:36 stawiam na Roberta Lubranta ... poukładany gość ... pana Latosa nie znam ..a o panu Dzakanowskim ............nic nie napisze .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 09:50 A kto to jest Latos? Radny- obibok, to chyba wszystko. Aha no i w tv obraża swoich konkurentów z listy. Pana Lubranta akurat nie znam, ale obawiam sie, że oddajac glos na niego, oddaje sie na Latosa. Jedyny, ktory jeszcze w ogole sie nadaje( z tych liczacych sie) to Mojzesowicz, no ale jak juz ktos mowil wszedzie skacze. O Markowskim szkoda pisac. Kosma Zlotowski do Senatu, o innych kandydatach ciezko powiedziec cos dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 82.146.247.* 20.08.05, 11:31 z wymieninych gości znam w miarę dobrze Lubranta. spoko gość i pomimo sędziwego wieku ma dużo energii do działania i to jest jego mocna strona mało gada dużo robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Lubrant OK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 11:38 znam gościa, jest ok, ma konkretne poglądy i duzo dobrego już zrobił. Dzieki niemu mam pracę :) ma mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Lubrant OK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:45 Lubrandt jest super O.K. Na niego stawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:42 Ja tam stawiam na Latosa, sprawdził się jako radny, więc nie będziemy mieli się czego wstydzić, kiedy zostanie naszym reprezentantem w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:48 Tylko nie Lubrant!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:35 ??? a co zrobiła dla miasta bydgoszczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyjank Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU 20.08.05, 19:41 kto ma jakies uwagi do Roberta L. ????????prosze o szczegoly ...... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU 20.08.05, 19:43 krzyjank napisał: > kto ma jakies uwagi do Roberta L. ????????prosze o szczegoly ...... - pozdrawiam serdecznie Panie Krzysztofie :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 00:04 Sorki, ale nie wiem jak radny Latos sprawdził sie? Kola podaj mi przyklady co ten obibok zrobil dla miasta? Moze nic nie zepsul, no ale za to medali nie bedziemy rozdawac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORCA Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:00 A który z radnych prawicy w ostathich wyborach samorządowych uzyskał najlepszy wynik w swoim okręgu? Pan LATOS dostał 2 400 głosów - to o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 11:33 No dobrze ja mu nie ujmuję, że nie potrafi prowadzić kampanii wyborczej, bo potrafi. Tylko pamiętaj jaką on kasę rzucił na wybory, to też jest ważne. No i miał szczęście bo z jego okręgu nie kandydował żaden poważniejszy kandydat na prezydenta jakiejś partii. Poza tym Kwaśniewski też nic nie robi, a być może gdyby mógł to wygrałby po raz trzeci. Latos to obibok, ale sprytny obibok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:52 W radzie ciężko coś osiągnąć, gdzie większość mają czerwoni a sam klub jest skonfliktowani, gdyż część kolegów głosuje jak czerwoni przeciw prawicowemu prezydentowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 18:49 A niby kto?? Bo z tego co ja zauwazylem to z prezydentem sa( Dzakanowski i jego asystent, PO czyli 2 osoby, kilku czerwonych i Latos, Rega, oraz Bendkowski). Wiec jasne pozostali radni PiS-u glosuja przeciw i chyba dobrze, bo niektore decyzje prezydenta to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyjank Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 15:45 witam radco ... dawno nie widziany ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 19:36 Lulbrant na prezydenta .....miasta oczywiscie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 21.08.05, 19:47 Gość portalu: lelek napisał(a): > Lulbrant na prezydenta .....miasta oczywiscie .... chyba gminy lubiewo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 20:03 ...zapewne bylby to zaszczyt dla Lubiejewa ... zapewne ... jezeli rzadza tam liberalowie to poprawa nastapilaby natychmiast ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 21:29 ................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Lubrant TAK - Dzakanowski NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:56 a Latosa nie znam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przejazdem.... chodzi o dariusza dziekanowskiego? IP: 212.122.214.* 22.08.05, 01:07 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:13 mialam okazje poznac pana LUBRANTA miala u niego praktyki studenckie i uwazam ze bylby super posel naprawde oki clowiek i z zasadami odpowiednimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 23:18 tez sie zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 23.08.05, 20:32 chyba całkiem fajny musi byc ten Lubrant skoro studentki są za nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MŁODA Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:58 JEZELI KTORAKOLWIK Z OSOB WYMIENIONYCH ZASLUGUJE NA TO ZEBY REPREZENTWAC PORZADNYCH OBYWATELI W SEJMIE TO NA PEWNO JEST TO ROBERT LUBRANT!!!!! TO JEST CZLOWIEK KTORY NIS KANDUDUJE PO TO BY ZASPOKOIC TYLKO WLASNE POTRZEBY!! TO PRAWDZIWY SPOLECZNIK! KIEDYS BARDZO MI POMOGL!! NIE ZAWIODL MOJEGO ZAUFANIA I WIEM ZE TERAZ TEZ TEGO NIE ZROBI JESLI TYLKO DAMY MU SZANSE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOKOHAMA Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:05 A ON NIE BYŁ CZASEM POLICJANTEM ? KIEDY ZACZĄŁ PRACE W POLICJI ? CZY WCZEŚNIEJ BYŁ W MILICJI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:26 jak jest emeryturze to pewnie był w milicji obywatelskiej, znowu dziadków do sejmu chcecie? a jak ma alzheimera ? pewnie mu sie nudzi i chce sie do koryta dopchać?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 26.08.05, 00:39 pewnie i zaczynal w milicji a jakie to teraz ma znaczenie liczy sie człowiek a z tego co wiem to ma dopiero ok 40 stki, a czy w policji to juz nie ma porzadnych ludzi???? mysle ze tam tez są!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:56 zwariowali wszyscy??? oni są z pisu !!! Tylko LPR !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 27.08.05, 11:28 PiS to jedyny sluszyn wybór moze ktos w tym kraju zrobi porzadek no i utrzymaja województwo a nie jak sobie mysli PO zeby było tylko 9 Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU 27.08.05, 16:13 Gość portalu: max napisał(a): > PiS to jedyny sluszyn wybór moze ktos w tym kraju zrobi porzadek no i utrzymaja > > województwo a nie jak sobie mysli PO zeby było tylko 9 - to prawda... cala nadzieja w " PRAWIE i SPRAWIEDLIWOSCI " radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDENTKA Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.asta-net.com.pl 27.08.05, 16:09 bravo! głosujcie na roberta lubranta ! z tego co wiedzę ma duże poparcie.. szkoda ze ja " swój głos" oddałam na niego za wcześnie. teraz już bym tego nie zrobiła... owszem- pomógł mi - pozbyć się złudzeń i zdać sobie sprawę, że w życiu nic nie dzieje się tak po prostu.. bezinteresownie. Ktoś wcześniej pisze, że to człowiek z zasadami.. czyżby ??? moje doświadczenia z panem robertem lubrantem są inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xena Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.asta-net.com.pl 27.08.05, 16:59 To co piszesz jest bardzo interesujace... We mnie Pani Lubrant takze budzi mieszane uczucia.. Moze przejdziemy na prv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:39 tak!! dla Lubranta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 27.08.05, 17:40 zawiedzione panie ...coz tak tez bywa .... ale Robert nie robi zludzen ..jak nie moze pomoc to mowwi wprost i stad pewnie te zawiedzenie ... pzdr obie panie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:14 no zdarzało się, zdarzalo, że pan Lubrant za lenistwo zbyt dobrej opinii praktykantom nie wystawiał, zawiedzione były królewny, zawiedzione, bo myslały że praktyki mozna odbębnić za piękne oczy, a tu do roboty trzeba było ;)) niwe ma zmiłuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 29.08.05, 23:41 jezeli tak mówisz marek to popieram bo dzis mlodzi to mysla sobie ze tak wszystko od razu sie dostaje i ze nie trzeba nic robic a najwazniejsze znajomosci jezeli tak zrobil to ma u mnie wielki plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 00:43 niestety nie ma go w naszych szeregach,jedni sie smucą a inni sie cieszą,bo nikt ich nie goni do pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDENTKA Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.asta-net.com.pl 30.08.05, 12:22 no tak pan lubrant to wedlug niektorych wzor cnot wszelakich... mnie nie chodzi o prace- w pracy faktycznie jest wymagajacy ale sprawiedliwy, chce czegos nauczyc. ale jego zasady? bardzo prosze- nie piszcie ze to człowiek z zasadami... zasady to on moze ma, ale dostosowane i ukierunkowane wylacznie na siebie. i on ma reprezentować nas w sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alt Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.tvgawex.pl 30.08.05, 17:16 tyle wpisow w jednym watku a zadnych konkretow , jedyne czego sie dowiedzialem o latosie i lubrancie to to ze sa osobami uczciwymi , , niekiedy wychodiz na to ze to wzory wszelkich cnot , - oki ale ja chce konkretow , co takiego zrobil lubrant albo radny latos dla miasta , dla regionu??? nie che tu nikogo atakowac , tylko chce sie dowiedziec konkretnych informacji czy wogule oni maja swoja strone internetowa zeby dowiedzxiec sie cos nt, osiagniec , programu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Coś o Robercie Lubrancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:37 wrzuciłem hasło "Lubrant" w wyszukiwarki i znalazłem nastepujące informacje>>> że zajmował sie jako gliniarz patologiami w rodzinie, przemoca wobec dzieci, zapobieganiem agresji w szkole, tworzył programy prewencyjne, jest laureatem "Złotego telefonu" (w gronie min. M. Kątnej i Prezydentowej RP) ,wymyslił i zorganizował staże absolwenckie w policji (czyli załatwił kilkadziesiąt etatów dla policji), współtworzył specjalny pokój przesłuchań dla dzieci krzywdzonych w Bydgoszczy,jezdzil na kolonie letnie z edukacją dzieci na temat bezpieczeństwa,współtworzył Stowarzyszeni MEDAR w bydgoszczy (hostel dla ofiar przemocy w rodzinie), jest certyfikowanym specjalista ds przemocy w rodzinie, tez konsultantem międzynarodowym ds przemocy domowej dla bloku wschodniego, jest co czytać, linki źródłowe poniżej : www.pismo.niebieskalinia.pl/index.php?id=25 www.przemoc.com.pl/main.html www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrArticle=3766&NrIssue=58&NrSection=200 www.gazeta.policja.pl/archiwum/0804/s14a2.html spjan.ino.pl/agresja.htm ppr.pl/artykul.php?id=123537 www.parpa.pl/?subL=1&checkL=1803 www.abc.com.pl/serwis/mp/2005/0356.htm www.gp.pl/prasa/gp/dokpub/00-02-11/wielkopolska/094.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva Re: Coś o Robercie Lubrancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:25 No i super, tylko co to znaczy?? Mam się wzruszyć? Bez jaj, że był dobrym gliniarzem, to jeszcze nic nie znaczy. Wolałbym albo ludzi młodych, ale którzy już sie wykazali np w Radzie Miasta, albo kogos sprawdzonego. Na tej liscie PiS nie znajduję ani jednych, ani drugich. Nie wiem wciąż na kogo mam głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Coś o Robercie Lubrancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:54 no własnie o to chodzi ze nie jest stary (chyba że ok. czterdziestki to stary ;)) i nie siedzi z d.... na fotelu tylko rozwija swoje dzialania i udziela sie w róznych organizacjach ale oczywiscie w znanej sobie dziedzinie. Nie pcha sie do ekonomii czy budownictwa dla paszczenia, tylko siedzi w tym na czym sie zna. Szkoda że nie ma lepszego miejsca na liscie...Przejrzałem inne listy i zgadzam sie z Toba viva , że niewielki jest wybór bo ludzie nie znani a ci z pierwszych miejsc cudów wczesniej nie czynili..:( Odpowiedz Link Zgłoś
ala973 Re: Coś o Robercie Lubrancie 30.08.05, 22:11 Takich nam ludzi w Sejmie potrzeba...pracowitych, solidnych, konkretnych, mających jasno postawione cele ( realne, wykonalne) i zadania ( realizowane od początku do końca z pełnym zaangażowaniem) a przy tym wrażliwych na ludzką krzywdę... Głosuję na Roberta Lubranta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva Re: Coś o Robercie Lubrancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:35 No dobrze ja bym nawet zaglosowal na niego, ale co to da? Mandatu i tak nie wezmie. Oddajac glos na niego oddaje na Latosa, albo Walkowiaka. A ci dwaj obibocy precz mi od polityki!! Zobaczymy jezeli pan Lubrant bedzie prowadzil kampanie, to moze na niego zaglosuje. Ale zaglosowac zeby dawac Latosowi mandat, o nie, tego nie bedzie. To jest wlasnie problem obecnej ordynacji. Trzeba wprowadzic okregi jednomandatowe, ale bez zmniejszania liczby poslow, to jest moim zdaniem dobry pomysl, a nie ze koledzy z listy wywalaja sie, jak bylo ze Schreiberem w tej kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Coś o Robercie Lubrancie IP: *.tvgawex.pl 31.08.05, 09:53 oki, lubrant to spolecznik , czlowiek zaangazowany w to co robi , pracowal w policji , teraz chce cos zdzialac w sejmie , ale Latos????? jak narazie zadnych konkretow , jedynym jego plusem jest chyba kolegowanie sie z poslem markowskim , ktory patronuje tej kandydaturze ponawiam pytanie JAKIE SA ZASLUGI LATOSA DLA NASZEGO MIASTA , REGIONU??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Coś o Robercie Lubrancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:21 Żadne, obibok. O nim lepiej milczeć, a pcha się na Wiejską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektyw Re: Coś o Robercie Lubrancie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:53 Święta Racja VIVA! Jedyna nadzieja w odnowie naszej sceny polityczno- samorządowej to wprowadzenie jednomandatowych okręgów wyborczych! Właśnie widać to po mniejszych miastach - bodajże 20-30 tysięcznych - gdzie w wyborach obowiązywała zasada rozkładu głosów. Proste. Wygrywa ten kto ma najwięcej głosów - nawet jak jest 674567 na liście. Głosuje sie NA LUDZI - a nie na LISTY - metodą proporcjonalna jak w większych ośrodkach. Potam na listach pojawiają sie nr 1 bardzo dziwne - a niżej są "naganiacze". Lubrant zasługuje - moim zdaniem - na głosy, ale co z tego... dopóki nie będzie jednomandatowych okręgów wyborczych - mi sie nie chce chodzić do urny (chyba, że z uryną) - no bo po co... wystarczy spojrzeć na "czuby" list :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike LUBRANT ok! IP: 193.19.104.* 31.08.05, 14:46 Lubrant jest spoko !!!:) gość ok , znam, popieram,gratuluje decyzji o kandydowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 31.08.05, 19:18 no to o lubrancie cos sie wiecej dowiedziałem i powiem szczerze ze ja myslalem ze tacy ludzie spolecznicy to juz wygineli no brawo brawo a co sie konkretnego dowiemy wkońcu o Panu Latosie czy innych??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRDA Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:43 Tak sobie płynę i zastanawiam się, dlaczego po 25 latach, niektórzy kandydaci so sejmu nie przyznają się do "solidarności", która dała im przepustkę do polityki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:41 bo to zobowiązuje do działań na rzecz zwykłych ludzi..."szaraczków" jako przejaw wdzięczności lub lojalności. Dziś mozna sie wyłgać, ponieważ nie ma już duzych zakładów,fabryk, nie ma potężnych związków zawodowych i siły mas. Drobnice łatwiej wykołować, przekupić chwilowo, oszukać..itd...tak to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 01:25 Bardzo się cieszę, że Robert Lubrant kandyduje, napewno ma mój głos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:41 mysle że sie nie zawiedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:57 to co zrobił kandydat Latos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 03.09.05, 23:16 no własnie ja tez czekam na odpowiedz odnosnie zasług latosa bardzo by chcial wiedziec moze ktos napisze cos konkretnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 02:59 przykro mi ale jeszcze nie mam,szukam w necie o Latosie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 05.09.05, 23:35 no tyle o nim sie mówi tyle ma plaktów a co nic o nim nikt nie wie jakie ma zasługi cos mi tu nie pasuje no ale tak czasami jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:39 Tylko nie Lubrant-niech gosc ze swoja ogromna emerytura policyjna dorabia sobie jako mlody czlowiek gdzie indziej,niech da innym kandydatom PIS pozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:36 a oni wszyscy bezrobotni czy co? ;) Lubrant deklaruje rezygnację z części diety na rzecz organizacji społecznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektyw do maxa o Latosie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:57 czytam posty i stwierdzam, że ty max jestes upierdliwy albo jest to prowokacja albo twój iloraz jest niziutki. Wrzuc sobie haslo w wyszukiwarke, mam swoje lata ale zareczam ci, ze nie jest to trudne.Lecz gdyby sie okazalo ze jest to masz informacje: Pan Latos jest lekarzem,II stopien specjalizacji z radiologii,1999-2001 z-ca dyrektora szpitala Jurasza ds lecznictwa, radnym miasta Bydgoszcz ur. 8.03.1964 r. Poznań, wykształcenie: studia wyższe AM im. K. Marcinkowskiego w Poznaniu, studia podyplomowe: zarządzanie finansami i marketing, członek klubu PiS dla Bydgoszczy, okręg wyborczy nr 2. Zasiada w Komisjach: - Polityki Zdrowotnej - Przewodniczący - Kultury Fizycznej, Sportu i Turystyki - Samorządności i Statutowo – Organizacyjnej wspólinicjator i pomysłodawca wielu akcji z zakresu promocji zdrowia w Bydgoszczy www.bip.um.bydgoszcz.pl/article/rada_miasta/radni_rady_miasta www.bil.org.pl/primum_non_nocere/2003/200312/s8.pdf poza tym prawdopodobnie jest swietnym graczem w brydża ,mistrz Polski lekarzy w brydżu(startuje w wielu turniejach) np. festiwal solidarności www.polbridge.pl/wyniki/slupsk2k/FES_T1KA.htm reszte doczytaj pieniaczu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: do maxa o Latosie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:08 No niestety muszę zgodzić się z maxem. Sam potwierdziłeś swoim postem, że Latos nic, kompletnie nic nie zrobił. Nikt mu nie zarzuca, że jest złym lekarzem, ale jako polityk to kompletny nierób. Nie do Sejmu na Latosa, nie wybierajcie go!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latos Re: do maxa o Latosie !!!!! IP: *.tvgawex.pl 06.09.05, 18:32 hmm, ukończenie studiow to jeszcze zadne wyczyn , pare milionow Polakow ma wyzsze studia a nie kandyduje do sejmu bycie lekazem - hm?? to nic innego jak wyuczony zawod - nic nadzwyczajnego zasiadanie w komisjach ?? zaden wyczyn kazdy radny zasiada w jakis komisjach bycie dobrym brydzysta???? hmmm, do piero teraz dowiedizalem sie ze bycie dobrym brydzysta przeklada sei na bycie dobrym politykiem link do gazety lekarskiej???? pisanie do gazety lekarskiej to chyab zadne osiagniecie???? pozdrawiam pana Latosa i jego zwolennikow ktorzy nie znaja zadnych faktow, konkretow , dokonan pana Latosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany Re: do maxa o Latosie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:38 A ja gram dobrze w scrabble, wybierzecie mnie do Sejmu? Boże taki nierób jak Latos może być w Parlamencie, jeju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: do maxa o Latosie !!!!! IP: *.cm.umk.pl 06.09.05, 23:47 Czepiasz sie, bo sam nic nie robisz. Gdybyś jak ja chodził np. do świetlic terapeutycznych do byś go nieraz spotkał. Pomógł zdobyć pieniądze z ratusza, dla dzieciaków na Leśnym, wiem, że robił to samo dla Wiatraka, pomógł pracownikom wielu przychodni (spytaj w przychodni "Śródmieście"), bronił szpital miejski przed zakusami akademii, szkoły przed likwidacją, pomógł zorganizować place zabaw u siebie w okręgu i załatwił wiele innych drobnych i większych spraw (pogadaj np. z lokatorami bloku przy ulicy Bocznej). Itp., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jarka Re: do maxa o Latosie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 00:03 szkoda tylko, że sie L z L nie dogadali w sprawie wspólnej kampanii, Latos straci na kontaktach z nijakim Markowskim. zpostów wynika, że niby "ludzcy ludzie", ale okazuje sie, że w polityce tez mezalians niedopuszczalny Odpowiedz Link Zgłoś
albawarden Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU 06.09.05, 22:08 A ja tam zagłosuje na Tomka Mazura też jest z PiS, a co najważniejsze potrafiłby zareprezentować młode pokolenie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benia Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:47 Nikt mnie nie przekonał do innego kandydata. Głosuję na Roberta Lubranta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glin Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 06.09.05, 23:51 czasami to mysle czy nie szkoda goscia w tej polityce bo on pomaga ludziom szarym ludziom a ta polityka to wiemy jaka jest ale moze trzeba ja takimi własnie ludzmi zmieniac hmmm moze warto na goscia postawic ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:53 no cały czas was przekonuję że warto, szkoda tylko że nie pójdziesz do urny bo ostatecznie nie bedzie ci sie chciało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 82.146.247.* 07.09.05, 08:22 pewnie można piać, że lubrant to nie jest młody. ale w sejmnie jakoś kiepsko działają osoby młode. ironicznie może jaki Florek z big ....ja gościa znam osobiście i wiem że nie jest ściemniaczem z ustami pełnymi frazesów. ja jako że sam udzielam się w stowarzyszeniu i poprzez tą działalność pana L. poznałem z pełną odpowiedzialnością mogę się podpisać pod takim kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:44 a kto to jest Florek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 08.09.05, 19:01 no to widze ze ten Lubrant mialby szanse tylko pytanie ilu ludzi czyta forum?????? i ilu go zna i tak wiekszosc idzie głosowac na pierwszych a w obecnej ordynacji nie mato znaczenia kto na jakim miejscu jest bo wchodza ci z listy co zebrali najwiecej głosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:47 Lubrant jest bardziej pracowity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:20 oczywiscie że bardziej pracowity :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca: LUBRANT KANDYDUJE DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:42 Kto zna Lubranta? Ja znam Lubranta. I popieram. I mam podstawy, by go popierać. I nie jest moim kolesiem. Jest facetem, z którym miałem tylko przelotny kontakt. I mnie zatkało: on mnie wysłuchał, zrozumiał, obiecał pomóc i pomógł! I zrobił to bezinteresownie. Mój głos na Lubranta dam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 09.09.05, 23:04 a moze juz nie licytujmy tych gosći sa jacy są moze każdy ma cos dobrego na koncie moze inne pytanie dot. innych kandydatów nie koniecznie z listy PiS no chyba ze jest to jedyna sensowna partia działaczy bezinteresownych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:58 nikt nie jest bezinteresowny !!! każdy cos chce zyskać, nie ma ludzi czysto społecznych, nie wierze że np Lubrant robi wszystko za darmo, bo by umarł z głodu. Ochojska z PAH czy Owsiak tez cos z tego mają, że się zajmują społecznie tym, czy sie zajmują, wiec nie mów mi, ze są jacyś bezinteresowni, bo parskne śmiechem, chodzi o to zeby kasa trafiała w ręcę ludzi zaangażowanych w to co robia dla innych i to jest ok, ale nie należy tego zatajać ponoć Lubrant ma rente, a jak pracowal w policji to sam kupowal lizaki czy cukierki dzieciom na nagrody, zeby było miło i nie kojarzyło sie z kajdankami. Latos nie wiem bo nie znam, ale ktos tam pisał że odwiedzał swietlice dla dzieci i pomagał organizatorom. OK kazdy ma jakies zasługi ale może tez juz działali tak, bo mieli w tym interes??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:38 Owsiaka czepiają się rózni ludzie, z róznych powodów - glównie z zazdrośći. Jednak nikt nie podważy jak świetnym pomysłem jest wośp,akcja zbierania na konkretny cel,i konkretnie przełożone np. na karetki, sprzęt itd. Z drugiej strony z czegoś, działacz społeczny też musi żyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 11.09.05, 23:21 niektórzy to juz by chcieli zeby spolecznicy wszytsko za darmo robili a ci co sa na górze za ich prace brali szmal i laury prawdziwy SPOŁECZNIK to taki który nie musi dokładac do interesu i nie jest nastawiony na niewiadomo jaki zysk ale przeciez za cos musi żyć normalne chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdecydowany: Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:59 Dzisiaj Express podaje: Lubrant pełni dyżury na ul. Traugutta 5. Udziela bezpłatnych porad. Wiem, że to nie jest jego akcja przedwyborcza - bo udziela ich bezpłatnie prawie rok. Ja głosuję na Lubranta - bo na niego można liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek2 Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:53 tez o tym czytałem, niech zapracuje sobie na miejsce na wiejskiej ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.net / 213.17.254.* 13.09.05, 16:12 poseł Markowski pogoni czerwoną zaraze skupioną wokoł celnictwa,dlaczego na te afery milczy pani Piotrowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 13.09.05, 22:56 jezeli wezmie sobe do pomocy jeszce Lubranta jak byłego gline który z tego co wiem to tez nie lubiu układów i korupcji to moze byc nieźle nawet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 00:55 nic nie pogoni, nic nie pogoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 12:18 Robert Lubrant ma szanse jak mu pomozemy ......wszyscy ...i przekonamy innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:14 jasne, pomożecie ?!!! ja przekonuję wszystkich, których spotykam, że to gość warty zaufania, zobaczymy potrzeba 5 tys głosów!!! do dzieła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeko Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:26 LUBRANT - TO TEN POLCJANT?dOSC POLICJI W sEJMIE .jEDEN Miodowicz starczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muli Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 14.09.05, 22:54 jak juz to byłym gliną był dziewulski a nie miodowicz cos ci sie z sld pomyliło chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bec Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:55 Dziewulski -to antyterrorysta-bral udzial w roznych akcjach.Nie mozgowiec od ciemnych spraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 15.09.05, 11:24 jak widze na liscie Pis panią pauline Beger ..osobe znana w pomocy spolecznej ze swinstw jakie wyczyniala ludziom i kandyduje pod szyldem prawa i sprawiedliwosci to mnie ciarki przebiegaja wszedzie ... wiec tylko Robert Lubrant .... ale dlaczego w takim towarzystwie ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek do johny TYLKO LUBRANT !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:33 pewnie on temu nie winien !!! ale zagłosuj na niego, "lepszy deep blue niz deep purple" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowany: Głosujmy na najlepszego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 03:23 Widzisz lepszego kandydata, niż LUBRANT? Bo ja lepszego nie widzę = to na niego głosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Głosujmy na najlepszego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:07 no żeby to napisać o 3.30 na ranem, to musi być naprawdę dobry kandydat :))) Odpowiedz Link Zgłoś