Dodaj do ulubionych

LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:05
express podał dzis listy kandydatów
Obserwuj wątek
    • Gość: polonus, JAN RULEWSKI,RADEK SIKORSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:07
      DO SENATU JAN RULEWSKI,ORAZ RADEK SIKORSKI
      DO SEJMU TOMASZ MARKOWSKI,TOMASZ LATOS,ANDRZEJ WALKOWIAK,WOJCIECH MOJZESOWICZ
      • Gość: Wojtek2 Re: JAN RULEWSKI,RADEK SIKORSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:13
        Mojzesowicz- spadochroniarz ! jak sie dostanie to znów gdzies przeskoczy
    • Gość: gęgacz Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:41
      Boże strzeż Bydgoszcz od Dzakanowskiego i jego czubków!!!
    • Gość: lelek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 21:36
      stawiam na Roberta Lubranta ... poukładany gość ... pana Latosa nie znam ..a o
      panu Dzakanowskim ............nic nie napisze ....
      • Gość: wyborca Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 09:50
        A kto to jest Latos? Radny- obibok, to chyba wszystko. Aha no i w tv obraża
        swoich konkurentów z listy. Pana Lubranta akurat nie znam, ale obawiam sie, że
        oddajac glos na niego, oddaje sie na Latosa.
        Jedyny, ktory jeszcze w ogole sie nadaje( z tych liczacych sie) to Mojzesowicz,
        no ale jak juz ktos mowil wszedzie skacze. O Markowskim szkoda pisac.
        Kosma Zlotowski do Senatu, o innych kandydatach ciezko powiedziec cos dobrego.
      • Gość: nowy Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 82.146.247.* 20.08.05, 11:31
        z wymieninych gości znam w miarę dobrze Lubranta. spoko gość i pomimo sędziwego
        wieku ma dużo energii do działania i to jest jego mocna strona mało gada dużo
        robi.
        • Gość: marek Lubrant OK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 11:38
          znam gościa, jest ok, ma konkretne poglądy i duzo dobrego już zrobił. Dzieki
          niemu mam pracę :) ma mój głos
          • Gość: Wyborca Re: Lubrant OK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:45
            Lubrandt jest super O.K.
            Na niego stawiam.
    • Gość: Kola Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:42
      Ja tam stawiam na Latosa, sprawdził się jako radny, więc nie będziemy mieli się
      czego wstydzić, kiedy zostanie naszym reprezentantem w Sejmie.
      • Gość: Pisek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:48
        Tylko nie Lubrant!!!!!!!
      • Gość: ??? Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:35
        ??? a co zrobiła dla miasta bydgoszczy??
    • krzyjank Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU 20.08.05, 19:41
      kto ma jakies uwagi do Roberta L. ????????prosze o szczegoly ......
      • radca Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU 20.08.05, 19:43
        krzyjank napisał:

> kto ma jakies uwagi do Roberta L. ????????prosze o szczegoly ......

- pozdrawiam serdecznie Panie Krzysztofie :}

radca
        • Gość: dziennikarz Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 00:04
          Sorki, ale nie wiem jak radny Latos sprawdził sie? Kola podaj mi przyklady co
          ten obibok zrobil dla miasta? Moze nic nie zepsul, no ale za to medali nie
          bedziemy rozdawac.
          • Gość: WYBORCA Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:00
            A który z radnych prawicy w ostathich wyborach samorządowych uzyskał najlepszy
            wynik w swoim okręgu? Pan LATOS dostał 2 400 głosów - to o czymś świadczy.
            • Gość: dziennikarz Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 11:33
              No dobrze ja mu nie ujmuję, że nie potrafi prowadzić kampanii wyborczej, bo
              potrafi. Tylko pamiętaj jaką on kasę rzucił na wybory, to też jest ważne. No i
              miał szczęście bo z jego okręgu nie kandydował żaden poważniejszy kandydat na
              prezydenta jakiejś partii. Poza tym Kwaśniewski też nic nie robi, a być może
              gdyby mógł to wygrałby po raz trzeci. Latos to obibok, ale sprytny obibok.
              • Gość: Wyborca Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:52
                W radzie ciężko coś osiągnąć, gdzie większość mają czerwoni a sam klub jest
                skonfliktowani, gdyż część kolegów głosuje jak czerwoni przeciw prawicowemu
                prezydentowi.
                • Gość: dziennikarz Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 18:49
                  A niby kto?? Bo z tego co ja zauwazylem to z prezydentem sa( Dzakanowski i jego
                  asystent, PO czyli 2 osoby, kilku czerwonych i Latos, Rega, oraz Bendkowski).
                  Wiec jasne pozostali radni PiS-u glosuja przeciw i chyba dobrze, bo niektore
                  decyzje prezydenta to skandal.
    • Gość: krzyjank Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 15:45
      witam radco ... dawno nie widziany ...
    • Gość: lelek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 19:36
      Lulbrant na prezydenta .....miasta oczywiscie ....
      • Gość: liberał Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 21.08.05, 19:47
        Gość portalu: lelek napisał(a):

> Lulbrant na prezydenta .....miasta oczywiscie ....

chyba gminy lubiewo....
    • Gość: lelek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 20:03
      ...zapewne bylby to zaszczyt dla Lubiejewa ... zapewne ... jezeli rzadza tam
      liberalowie to poprawa nastapilaby natychmiast ...
      • Gość: lelek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 21:29
        .................
        • Gość: gigi Lubrant TAK - Dzakanowski NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:56
          a Latosa nie znam :(
          • Gość: przejazdem.... chodzi o dariusza dziekanowskiego? IP: 212.122.214.* 22.08.05, 01:07
            ?
    • Gość: syla Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:13
      mialam okazje poznac pana LUBRANTA miala u niego praktyki studenckie i uwazam
      ze bylby super posel naprawde oki clowiek i z zasadami odpowiednimi
      • Gość: studentka Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 23:18
        tez sie zgadzam :)
    • Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 23.08.05, 20:32
      chyba całkiem fajny musi byc ten Lubrant skoro studentki są za nim :)
      • Gość: MŁODA Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:58
        JEZELI KTORAKOLWIK Z OSOB WYMIENIONYCH ZASLUGUJE NA TO ZEBY REPREZENTWAC
        PORZADNYCH OBYWATELI W SEJMIE TO NA PEWNO JEST TO ROBERT LUBRANT!!!!!

TO JEST CZLOWIEK KTORY NIS KANDUDUJE PO TO BY ZASPOKOIC TYLKO WLASNE POTRZEBY!!
        TO PRAWDZIWY SPOLECZNIK! KIEDYS BARDZO MI POMOGL!! NIE ZAWIODL MOJEGO ZAUFANIA I
        WIEM ZE TERAZ TEZ TEGO NIE ZROBI JESLI TYLKO DAMY MU SZANSE!!!!!
        • Gość: JOKOHAMA Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:05
          A ON NIE BYŁ CZASEM POLICJANTEM ? KIEDY ZACZĄŁ PRACE W POLICJI ? CZY WCZEŚNIEJ
          BYŁ W MILICJI ?
          • Gość: major Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:26
            jak jest emeryturze to pewnie był w milicji obywatelskiej, znowu dziadków do
            sejmu chcecie? a jak ma alzheimera ? pewnie mu sie nudzi i chce sie do koryta
            dopchać?!!
            • Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 26.08.05, 00:39
              pewnie i zaczynal w milicji a jakie to teraz ma znaczenie liczy sie człowiek a
              z tego co wiem to ma dopiero ok 40 stki, a czy w policji to juz nie ma
              porzadnych ludzi???? mysle ze tam tez są!!!
    • Gość: ? Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:56
      zwariowali wszyscy??? oni są z pisu !!! Tylko LPR !!!
    • Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 27.08.05, 11:28
      PiS to jedyny sluszyn wybór moze ktos w tym kraju zrobi porzadek no i utrzymaja
      województwo a nie jak sobie mysli PO zeby było tylko 9
      • radca Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU 27.08.05, 16:13
        Gość portalu: max napisał(a):

> PiS to jedyny sluszyn wybór moze ktos w tym kraju zrobi porzadek no i
        utrzymaja
        >
        > województwo a nie jak sobie mysli PO zeby było tylko 9

- to prawda... cala nadzieja w " PRAWIE i SPRAWIEDLIWOSCI "

radca
    • Gość: STUDENTKA Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.asta-net.com.pl 27.08.05, 16:09
      bravo! głosujcie na roberta lubranta ! z tego co wiedzę ma duże poparcie..
      szkoda ze ja " swój głos" oddałam na niego za wcześnie. teraz już bym tego nie
      zrobiła... owszem- pomógł mi - pozbyć się złudzeń i zdać sobie sprawę, że w
      życiu nic nie dzieje się tak po prostu.. bezinteresownie. Ktoś wcześniej pisze,
      że to człowiek z zasadami.. czyżby ??? moje doświadczenia z panem robertem
      lubrantem są inne.
      • Gość: xena Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.asta-net.com.pl 27.08.05, 16:59
        To co piszesz jest bardzo interesujace... We mnie Pani Lubrant takze budzi
        mieszane uczucia.. Moze przejdziemy na prv?
        • Gość: ja Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:39
          tak!! dla Lubranta!
    • Gość: lelek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 27.08.05, 17:40
      zawiedzione panie ...coz tak tez bywa .... ale Robert nie robi zludzen ..jak nie
      moze pomoc to mowwi wprost i stad pewnie te zawiedzenie ... pzdr obie panie ...
      • Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:14
        no zdarzało się, zdarzalo, że pan Lubrant za lenistwo zbyt dobrej opinii
        praktykantom nie wystawiał, zawiedzione były królewny, zawiedzione, bo myslały
        że praktyki mozna odbębnić za piękne oczy, a tu do roboty trzeba było ;)) niwe
        ma zmiłuj
        • Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 29.08.05, 23:41
          jezeli tak mówisz marek to popieram bo dzis mlodzi to mysla sobie ze tak
          wszystko od razu sie dostaje i ze nie trzeba nic robic a najwazniejsze
          znajomosci jezeli tak zrobil to ma u mnie wielki plus
          • Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 00:43
            niestety nie ma go w naszych szeregach,jedni sie smucą a inni sie cieszą,bo
            nikt ich nie goni do pracy :)
            • Gość: STUDENTKA Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.asta-net.com.pl 30.08.05, 12:22
              no tak pan lubrant to wedlug niektorych wzor cnot wszelakich... mnie nie chodzi
              o prace- w pracy faktycznie jest wymagajacy ale sprawiedliwy, chce czegos
              nauczyc. ale jego zasady? bardzo prosze- nie piszcie ze to człowiek z
              zasadami... zasady to on moze ma, ale dostosowane i ukierunkowane wylacznie na
              siebie. i on ma reprezentować nas w sejmie?
    • Gość: alt Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.tvgawex.pl 30.08.05, 17:16
      tyle wpisow w jednym watku a zadnych konkretow , jedyne czego sie dowiedzialem o
      latosie i lubrancie to to ze sa osobami uczciwymi , , niekiedy wychodiz na to ze
      to wzory wszelkich cnot , - oki ale ja chce konkretow , co takiego zrobil
      lubrant albo radny latos dla miasta , dla regionu??? nie che tu nikogo atakowac
      , tylko chce sie dowiedziec konkretnych informacji
      czy wogule oni maja swoja strone internetowa zeby dowiedzxiec sie cos nt,
      osiagniec , programu?????
      • Gość: marek Coś o Robercie Lubrancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:37
        wrzuciłem hasło "Lubrant" w wyszukiwarki i znalazłem nastepujące informacje>>>
        że zajmował sie jako gliniarz patologiami w rodzinie, przemoca wobec dzieci,
        zapobieganiem agresji w szkole, tworzył programy prewencyjne, jest
        laureatem "Złotego telefonu" (w gronie min. M. Kątnej i Prezydentowej
        RP) ,wymyslił i zorganizował staże absolwenckie w policji (czyli załatwił
        kilkadziesiąt etatów dla policji), współtworzył specjalny pokój przesłuchań dla
        dzieci krzywdzonych w Bydgoszczy,jezdzil na kolonie letnie z edukacją dzieci na
        temat bezpieczeństwa,współtworzył Stowarzyszeni MEDAR w bydgoszczy (hostel dla
        ofiar przemocy w rodzinie), jest certyfikowanym specjalista ds przemocy w
        rodzinie, tez konsultantem międzynarodowym ds przemocy domowej dla bloku
        wschodniego,
        jest co czytać, linki źródłowe poniżej :

www.pismo.niebieskalinia.pl/index.php?id=25
        www.przemoc.com.pl/main.html
        www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrArticle=3766&NrIssue=58&NrSection=200

www.gazeta.policja.pl/archiwum/0804/s14a2.html
        spjan.ino.pl/agresja.htm
        ppr.pl/artykul.php?id=123537
        www.parpa.pl/?subL=1&checkL=1803
        www.abc.com.pl/serwis/mp/2005/0356.htm
        www.gp.pl/prasa/gp/dokpub/00-02-11/wielkopolska/094.html
        • Gość: viva Re: Coś o Robercie Lubrancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:25
          No i super, tylko co to znaczy?? Mam się wzruszyć? Bez jaj, że był dobrym
          gliniarzem, to jeszcze nic nie znaczy. Wolałbym albo ludzi młodych, ale którzy
          już sie wykazali np w Radzie Miasta, albo kogos sprawdzonego. Na tej liscie PiS
          nie znajduję ani jednych, ani drugich. Nie wiem wciąż na kogo mam głosować.
          • Gość: marek Re: Coś o Robercie Lubrancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:54
            no własnie o to chodzi ze nie jest stary (chyba że ok. czterdziestki to
            stary ;)) i nie siedzi z d.... na fotelu tylko rozwija swoje dzialania i
            udziela sie w róznych organizacjach ale oczywiscie w znanej sobie dziedzinie.
            Nie pcha sie do ekonomii czy budownictwa dla paszczenia, tylko siedzi w tym na
            czym sie zna. Szkoda że nie ma lepszego miejsca na liscie...Przejrzałem inne
            listy i zgadzam sie z Toba viva , że niewielki jest wybór bo ludzie nie znani a
            ci z pierwszych miejsc cudów wczesniej nie czynili..:(
        • ala973 Re: Coś o Robercie Lubrancie 30.08.05, 22:11
          Takich nam ludzi w Sejmie potrzeba...pracowitych, solidnych, konkretnych,
          mających jasno postawione cele ( realne, wykonalne) i zadania ( realizowane od
          początku do końca z pełnym zaangażowaniem) a przy tym wrażliwych na ludzką
          krzywdę... Głosuję na Roberta Lubranta!
          • Gość: viva Re: Coś o Robercie Lubrancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:35
            No dobrze ja bym nawet zaglosowal na niego, ale co to da? Mandatu i tak nie
            wezmie. Oddajac glos na niego oddaje na Latosa, albo Walkowiaka. A ci dwaj
            obibocy precz mi od polityki!!
            Zobaczymy jezeli pan Lubrant bedzie prowadzil kampanie, to moze na niego
            zaglosuje. Ale zaglosowac zeby dawac Latosowi mandat, o nie, tego nie bedzie.
            To jest wlasnie problem obecnej ordynacji. Trzeba wprowadzic okregi
            jednomandatowe, ale bez zmniejszania liczby poslow, to jest moim zdaniem dobry
            pomysl, a nie ze koledzy z listy wywalaja sie, jak bylo ze Schreiberem w tej
            kampanii.
            • Gość: marcin Re: Coś o Robercie Lubrancie IP: *.tvgawex.pl 31.08.05, 09:53
              oki, lubrant to spolecznik , czlowiek zaangazowany w to co robi , pracowal w
              policji , teraz chce cos zdzialac w sejmie ,

ale Latos????? jak narazie zadnych konkretow , jedynym jego plusem jest chyba
              kolegowanie sie z poslem markowskim , ktory patronuje tej kandydaturze

ponawiam pytanie JAKIE SA ZASLUGI LATOSA DLA NASZEGO MIASTA , REGIONU???????
              • Gość: bydgoszczanin Re: Coś o Robercie Lubrancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:21
                Żadne, obibok. O nim lepiej milczeć, a pcha się na Wiejską.
            • Gość: Obiektyw Re: Coś o Robercie Lubrancie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:53
              Święta Racja VIVA! Jedyna nadzieja w odnowie naszej sceny polityczno-
              samorządowej to wprowadzenie jednomandatowych okręgów wyborczych! Właśnie widać
              to po mniejszych miastach - bodajże 20-30 tysięcznych - gdzie w wyborach
              obowiązywała zasada rozkładu głosów. Proste. Wygrywa ten kto ma najwięcej
              głosów - nawet jak jest 674567 na liście. Głosuje sie NA LUDZI - a nie na
              LISTY - metodą proporcjonalna jak w większych ośrodkach. Potam na listach
              pojawiają sie nr 1 bardzo dziwne - a niżej są "naganiacze". Lubrant zasługuje -
              moim zdaniem - na głosy, ale co z tego... dopóki nie będzie jednomandatowych
              okręgów wyborczych - mi sie nie chce chodzić do urny (chyba, że z uryną) - no
              bo po co... wystarczy spojrzeć na "czuby" list :-(
    • Gość: mike LUBRANT ok! IP: 193.19.104.* 31.08.05, 14:46
      Lubrant jest spoko !!!:) gość ok , znam, popieram,gratuluje decyzji o
      kandydowaniu
    • Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 31.08.05, 19:18
      no to o lubrancie cos sie wiecej dowiedziałem i powiem szczerze ze ja myslalem
      ze tacy ludzie spolecznicy to juz wygineli no brawo brawo a co sie konkretnego
      dowiemy wkońcu o Panu Latosie czy innych???????
    • Gość: BRDA Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:43
      Tak sobie płynę i zastanawiam się, dlaczego po 25 latach, niektórzy kandydaci so
      sejmu nie przyznają się do "solidarności", która dała im przepustkę do polityki?
      • Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:41
        bo to zobowiązuje do działań na rzecz zwykłych ludzi..."szaraczków" jako
        przejaw wdzięczności lub lojalności. Dziś mozna sie wyłgać, ponieważ nie ma już
        duzych zakładów,fabryk, nie ma potężnych związków zawodowych i siły mas.
        Drobnice łatwiej wykołować, przekupić chwilowo, oszukać..itd...tak to widzę
        • Gość: magda Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 01:25
          Bardzo się cieszę, że Robert Lubrant kandyduje, napewno ma mój głos!
          • Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:41
            mysle że sie nie zawiedziesz
    • Gość: pytający Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:57
      to co zrobił kandydat Latos?
      • Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 03.09.05, 23:16
        no własnie ja tez czekam na odpowiedz odnosnie zasług latosa bardzo by chcial
        wiedziec moze ktos napisze cos konkretnego
        • Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 02:59
          przykro mi ale jeszcze nie mam,szukam w necie o Latosie
          • Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 05.09.05, 23:35
            no tyle o nim sie mówi tyle ma plaktów a co nic o nim nikt nie wie jakie ma
            zasługi cos mi tu nie pasuje no ale tak czasami jest
            • Gość: Baca Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:39
              Tylko nie Lubrant-niech gosc ze swoja ogromna emerytura policyjna dorabia sobie
              jako mlody czlowiek gdzie indziej,niech da innym kandydatom PIS pozyc.
              • Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:36
                a oni wszyscy bezrobotni czy co? ;) Lubrant deklaruje rezygnację z części diety
                na rzecz organizacji społecznych
        • Gość: obiektyw do maxa o Latosie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:57
          czytam posty i stwierdzam, że ty max jestes upierdliwy albo jest to prowokacja
          albo twój iloraz jest niziutki. Wrzuc sobie haslo w wyszukiwarke, mam swoje
          lata ale zareczam ci, ze nie jest to trudne.Lecz gdyby sie okazalo ze jest to
          masz informacje:
          Pan Latos jest lekarzem,II stopien specjalizacji z radiologii,1999-2001 z-ca
          dyrektora szpitala Jurasza ds lecznictwa, radnym miasta Bydgoszcz
          ur. 8.03.1964 r. Poznań, wykształcenie: studia wyższe AM im. K.
          Marcinkowskiego w Poznaniu, studia podyplomowe: zarządzanie finansami i
          marketing, członek klubu PiS dla Bydgoszczy, okręg wyborczy nr 2.
          Zasiada w Komisjach:
          - Polityki Zdrowotnej - Przewodniczący
          - Kultury Fizycznej, Sportu i Turystyki
          - Samorządności i Statutowo – Organizacyjnej
          wspólinicjator i pomysłodawca wielu akcji z zakresu promocji zdrowia w
          Bydgoszczy
          www.bip.um.bydgoszcz.pl/article/rada_miasta/radni_rady_miasta
          www.bil.org.pl/primum_non_nocere/2003/200312/s8.pdf
          poza tym prawdopodobnie jest swietnym graczem w brydża ,mistrz Polski lekarzy w
          brydżu(startuje w wielu turniejach) np. festiwal solidarności
          www.polbridge.pl/wyniki/slupsk2k/FES_T1KA.htm
          reszte doczytaj pieniaczu !!!
          • Gość: stefan Re: do maxa o Latosie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:08
            No niestety muszę zgodzić się z maxem. Sam potwierdziłeś swoim postem, że Latos
            nic, kompletnie nic nie zrobił. Nikt mu nie zarzuca, że jest złym lekarzem, ale
            jako polityk to kompletny nierób. Nie do Sejmu na Latosa, nie wybierajcie go!!
          • Gość: latos Re: do maxa o Latosie !!!!! IP: *.tvgawex.pl 06.09.05, 18:32
            hmm, ukończenie studiow to jeszcze zadne wyczyn , pare milionow Polakow ma
            wyzsze studia a nie kandyduje do sejmu

bycie lekazem - hm?? to nic innego jak wyuczony zawod - nic nadzwyczajnego

zasiadanie w komisjach ?? zaden wyczyn kazdy radny zasiada w jakis komisjach

bycie dobrym brydzysta???? hmmm, do piero teraz dowiedizalem sie ze bycie dobrym
            brydzysta przeklada sei na bycie dobrym politykiem

link do gazety lekarskiej???? pisanie do gazety lekarskiej to chyab zadne
            osiagniecie????

pozdrawiam pana Latosa i jego zwolennikow ktorzy nie znaja zadnych faktow,
            konkretow , dokonan pana Latosa
            • Gość: załamany Re: do maxa o Latosie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:38
              A ja gram dobrze w scrabble, wybierzecie mnie do Sejmu? Boże taki nierób jak
              Latos może być w Parlamencie, jeju...
              • Gość: jarek Re: do maxa o Latosie !!!!! IP: *.cm.umk.pl 06.09.05, 23:47
                Czepiasz sie, bo sam nic nie robisz. Gdybyś jak ja chodził np. do świetlic
                terapeutycznych do byś go nieraz spotkał. Pomógł zdobyć pieniądze z ratusza,
                dla dzieciaków na Leśnym, wiem, że robił to samo dla Wiatraka, pomógł
                pracownikom wielu przychodni (spytaj w przychodni "Śródmieście"), bronił
                szpital miejski przed zakusami akademii, szkoły przed likwidacją, pomógł
                zorganizować place zabaw u siebie w okręgu i załatwił wiele innych drobnych i
                większych spraw (pogadaj np. z lokatorami bloku przy ulicy Bocznej). Itp., itd.
                • Gość: do jarka Re: do maxa o Latosie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 00:03
                  szkoda tylko, że sie L z L nie dogadali w sprawie wspólnej kampanii, Latos
                  straci na kontaktach z nijakim Markowskim. zpostów wynika, że niby "ludzcy
                  ludzie", ale okazuje sie, że w polityce tez mezalians niedopuszczalny
    • albawarden Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU 06.09.05, 22:08
      A ja tam zagłosuje na Tomka Mazura też jest z PiS, a co najważniejsze
      potrafiłby zareprezentować młode pokolenie.

Powodzenia
      • Gość: benia Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:47
        Nikt mnie nie przekonał do innego kandydata. Głosuję na Roberta Lubranta.
        • Gość: glin Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 06.09.05, 23:51
          czasami to mysle czy nie szkoda goscia w tej polityce bo on pomaga ludziom
          szarym ludziom a ta polityka to wiemy jaka jest ale moze trzeba ja takimi
          własnie ludzmi zmieniac hmmm moze warto na goscia postawic ...
          • Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:53
            no cały czas was przekonuję że warto, szkoda tylko że nie pójdziesz do urny bo
            ostatecznie nie bedzie ci sie chciało :(
          • Gość: nowy Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 82.146.247.* 07.09.05, 08:22
            pewnie można piać, że lubrant to nie jest młody. ale w sejmnie jakoś kiepsko
            działają osoby młode. ironicznie może jaki Florek z big ....ja gościa znam
            osobiście i wiem że nie jest ściemniaczem z ustami pełnymi frazesów. ja jako że
            sam udzielam się w stowarzyszeniu i poprzez tą działalność pana L. poznałem z
            pełną odpowiedzialnością mogę się podpisać pod takim kandydatem.
            • Gość: ??? Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:44
              a kto to jest Florek?
    • Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 08.09.05, 19:01
      no to widze ze ten Lubrant mialby szanse tylko pytanie ilu ludzi czyta
      forum?????? i ilu go zna i tak wiekszosc idzie głosowac na pierwszych a w
      obecnej ordynacji nie mato znaczenia kto na jakim miejscu jest bo wchodza ci z
      listy co zebrali najwiecej głosów
      • Gość: AK Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:47
        Lubrant jest bardziej pracowity.
        • Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:20
          oczywiscie że bardziej pracowity :)
          • Gość: Wyborca: LUBRANT KANDYDUJE DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:42
            Kto zna Lubranta?
            Ja znam Lubranta.
            I popieram.
            I mam podstawy, by go popierać.
            I nie jest moim kolesiem.
            Jest facetem, z którym miałem tylko przelotny kontakt.
            I mnie zatkało:
            on mnie wysłuchał, zrozumiał, obiecał pomóc i pomógł!
            I zrobił to bezinteresownie.
            Mój głos na Lubranta dam.

• Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 09.09.05, 23:04
      a moze juz nie licytujmy tych gosći sa jacy są moze każdy ma cos dobrego na
      koncie moze inne pytanie dot. innych kandydatów nie koniecznie z listy PiS no
      chyba ze jest to jedyna sensowna partia działaczy bezinteresownych
      • Gość: gigi Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:58
        nikt nie jest bezinteresowny !!! każdy cos chce zyskać, nie ma ludzi czysto
        społecznych, nie wierze że np Lubrant robi wszystko za darmo, bo by umarł z
        głodu. Ochojska z PAH czy Owsiak tez cos z tego mają, że się zajmują społecznie
        tym, czy sie zajmują, wiec nie mów mi, ze są jacyś bezinteresowni, bo parskne
        śmiechem, chodzi o to zeby kasa trafiała w ręcę ludzi zaangażowanych w to co
        robia dla innych i to jest ok, ale nie należy tego zatajać
        ponoć Lubrant ma rente, a jak pracowal w policji to sam kupowal lizaki czy
        cukierki dzieciom na nagrody, zeby było miło i nie kojarzyło sie z kajdankami.
        Latos nie wiem bo nie znam, ale ktos tam pisał że odwiedzał swietlice dla
        dzieci i pomagał organizatorom. OK kazdy ma jakies zasługi ale może tez juz
        działali tak, bo mieli w tym interes???
        • Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:38
          Owsiaka czepiają się rózni ludzie, z róznych powodów - glównie z zazdrośći.
          Jednak nikt nie podważy jak świetnym pomysłem jest wośp,akcja zbierania na
          konkretny cel,i konkretnie przełożone np. na karetki, sprzęt itd.
          Z drugiej strony z czegoś, działacz społeczny też musi żyć ;)
          • Gość: max Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 11.09.05, 23:21
            niektórzy to juz by chcieli zeby spolecznicy wszytsko za darmo robili a ci co
            sa na górze za ich prace brali szmal i laury prawdziwy SPOŁECZNIK to taki który
            nie musi dokładac do interesu i nie jest nastawiony na niewiadomo jaki zysk ale
            przeciez za cos musi żyć normalne chyba
            • Gość: Zdecydowany: Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:59
              Dzisiaj Express podaje:
              Lubrant pełni dyżury na ul. Traugutta 5.
              Udziela bezpłatnych porad.
              Wiem, że to nie jest jego akcja przedwyborcza - bo udziela ich bezpłatnie
              prawie rok.
              Ja głosuję na Lubranta - bo na niego można liczyć.
              • Gość: Wojtek2 Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:53
                tez o tym czytałem, niech zapracuje sobie na miejsce na wiejskiej ;)))))
                • Gość: Robert Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.net / 213.17.254.* 13.09.05, 16:12
                  poseł Markowski pogoni czerwoną zaraze skupioną wokoł celnictwa,dlaczego na te
                  afery milczy pani Piotrowska.
                  • Gość: gil Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 13.09.05, 22:56
                    jezeli wezmie sobe do pomocy jeszce Lubranta jak byłego gline który z tego co
                    wiem to tez nie lubiu układów i korupcji to moze byc nieźle nawet
                  • Gość: gigi Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 00:55
                    nic nie pogoni, nic nie pogoni
    • Gość: lelek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 12:18
      Robert Lubrant ma szanse jak mu pomozemy ......wszyscy ...i przekonamy innych
      • Gość: marek Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:14
        jasne, pomożecie ?!!! ja przekonuję wszystkich, których spotykam, że to gość
        warty zaufania, zobaczymy potrzeba 5 tys głosów!!! do dzieła :-)
        • Gość: Jeko Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:26
          LUBRANT - TO TEN POLCJANT?dOSC POLICJI W sEJMIE .jEDEN Miodowicz starczy
          • Gość: muli Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: 212.122.214.* 14.09.05, 22:54
            jak juz to byłym gliną był dziewulski a nie miodowicz cos ci sie z sld pomyliło
            chyba
            • Gość: Bec Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:55
              Dziewulski -to antyterrorysta-bral udzial w roznych akcjach.Nie mozgowiec od
              ciemnych spraw
    • Gość: johny Re: LATOS I LUBRANT KANDYDUJA DO SEJMU IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 15.09.05, 11:24
      jak widze na liscie Pis panią pauline Beger ..osobe znana w pomocy spolecznej ze
      swinstw jakie wyczyniala ludziom i kandyduje pod szyldem prawa i sprawiedliwosci
      to mnie ciarki przebiegaja wszedzie ...
      wiec tylko Robert Lubrant .... ale dlaczego w takim towarzystwie ??????????
      • Gość: marek do johny TYLKO LUBRANT !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:33
        pewnie on temu nie winien !!! ale zagłosuj na niego, "lepszy deep blue niz deep
        purple" ;-)
        • Gość: zdecydowany: Głosujmy na najlepszego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 03:23
          Widzisz lepszego kandydata, niż LUBRANT?
          Bo ja lepszego nie widzę = to na niego głosuję.
          • Gość: xxx Re: Głosujmy na najlepszego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:07
            no żeby to napisać o 3.30 na ranem, to musi być naprawdę dobry kandydat :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka