Dodaj do ulubionych

To co z tym ogniskiem?!!!!

IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:17
Chuliera, troszku mnie nie było i wracałem z nadzieją, że poznam pare nowych
twarzy na wzmiankowanym wcześniej ognisku.
Niestety, patrze, czytam i widze to co dawniej - panowie drą pyski, a
konkretów brak!

Moze jednak powrocic do slusznej koncepcji, hę?!
Krzyżak - powiedz konkretnie - jest to ognisko, czy nie (i czy jestem ew.
zaproszony?...)?!

Ja wciąz bardzo chętnie, o ile nie będe sie musiał podpisywać pod jakimś
statutem, tudziez wysłuchiwac niekonczonczej sie wymiany zdań na linii R+ - A
albo co...

Krótko i konkretnie - tak lub nie?!

POzdrawlaju
Wiech
Obserwuj wątek
    • Gość: Lisiczka Re: To co z tym ogniskiem?!!!! IP: *.dostep.pl 29.08.02, 12:31
      Wiech, z tego co mi wiadomo - nie będzie ogniska, kiełbasek i nowych twarzy ;(
      Narobią człowiekowi smaku, a potem ... no własnie ;( Eh ...

Pozdrawiam zawiedzionego Wiecha i @ll
      • Gość: krzyzak Re: To co z tym ogniskiem?!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 12:32
        Gość portalu: Lisiczka napisał(a):

> Wiech, z tego co mi wiadomo - nie będzie ogniska, kiełbasek i nowych twarzy ;
        (
        > Narobią człowiekowi smaku, a potem ... no własnie ;( Eh ...
        >
        > Pozdrawiam zawiedzionego Wiecha i @ll

Może nie wszystko stracone???????????
    • Gość: krzyzak Re: To co z tym ogniskiem?!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 12:31
      wiech ,ja jestem za .Ile osób przyjedzie? O statutach nie rozmawiamy!!!!!!!
      Szybka sonda.

Kto bedzie?
      • Gość: Lisiczka Re: To co z tym ogniskiem?!!!! IP: *.dostep.pl 29.08.02, 12:33
        Wow !!! Ja jestem za ;)
      • zojka-5 Re: To co z tym ogniskiem?!!!! 30.08.02, 21:03
        Umawiacie sie i umawiacie i okazuje sie,ze nic z tego nie wynika.Typowe
        sklonnosci Polakow do dywagacji i rozwazania bez konca spraw z pozoru
        oczywistych i prostych.Z calego serca "kibicuje" waszej idei wspolpracy
        miedzymiastowej.Czekam z niecierpliwoscia na rozwoj wydarzen.Moze bedziecie
        prekursorami w diedzinie nowej-laczenie sie maiast w imie dobra regionu.Co
        bedzie dalej? Czy inne miasta pojda za Waszym przykladem?
        Zycze powodzenia!
        Krzyzak,dzialaj dalej,mysle,ze to Ty jestes ta "sola ziemi".Radca oczywiscie tez
        Nie zniechecac sie,dzialac,trzymam kciuki
    • Gość: Ted® Re: To co z tym ogniskiem?!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:37
      nie zebym chcial robic konkurencje krzyzakowi (za cienki bolek)
      ale gdyby wam z ogniska nic nie wyszlo to zapraszam w sobote na rozopole

piwa i kielbasek nie zapewniam ale zaprosilem piaska i rycha rynkowskiego wiec
      moze byc sympatycznie
    • Gość: Lisiczka Re: To co z tym ogniskiem?!!!! IP: *.dostep.pl 29.08.02, 12:39
      Szczerze mówiąc - z chęcią poznałabym resztę Towarzystwa ;)Jedną stronę
      barykady już znam, ale mówią, że to niepełen obraz, więc jestem za ;)

PS: KroTosS się ucieszy, że będzie ognicho ;)

Qrcze, ale własnie spojrzałam na kalendarz. Krzyżak, czy to musi być 30 ?????
    • Gość: Lisiczka Re: To co z tym ogniskiem?!!!! IP: *.dostep.pl 29.08.02, 12:41
      Jeżeli 30. - to niestety ja odpadam. Wcześniej umówiłam się z Piaskiem, Rychem
      i ... blondynką ;)
      • Gość: Wiech Re: To co z tym ogniskiem?!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:50

gdybym nie był za, to bym nie pytał...

warunek konieczny: co najmniej 5-6 osób (including mnie)
        :))
        • Gość: SDB Re: To co z tym ogniskiem?!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 13:14
          Chcialem byc na tym ognisku ale jest sens spotykac sie w 5 osob?
    • Gość: Lisiczka Re: To co z tym ogniskiem?!!!! IP: *.dostep.pl 29.08.02, 15:24
      Chyba na lipiec spojrzałam. Sorry. @ll mi się pomieszało ;) to co z tym
      ognichem? I kiedy?
    • zamek Re: To co z tym ogniskiem?!!!! 29.08.02, 15:31
      Szkoda, że się dopiero teraz zaczęliście dogadywać..,
      buuu... :(( Bo my już domówiliśmy się na Kirki urodziny,
      no i teraz nie będziemy tego odkręcać.
      Bawcie się dobrze, a jakby co, to czujcie się zaproszeni
      do Łodzi :)
      pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Wiech Re: To co z tym ogniskiem?!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 20:32
        Przy marnym odzewie proponuję wariant 'Jazgotowy' (vide: watek jesienny na
        toruńskim forum).
        Dla niewtajemniczonych - Jazgot - dawny 'koci ogon' na rogu Ducha i Rabiańskiej.

Ja tam będę
        :))

Pozdrówka
        Wiech

• radca Re: To co z tym ogniskiem?!!!! - moje wyjasnienie 29.08.02, 21:16
          Planowalem od samego poczatku,ze zalatwie sobie dzien wolny ( za prace w
          soboty ).Planowalem przyjechac do Kraju w Czwartek.Piatek i sobote bylbym wiec
          w Bydgoszczy.Zaplanowalem rowniez,ze w tym okresie udamy sie do wspomnianego
          wczesniej DOMU DZIECKAw Gniewkowie,aby przekazac dalsza czesc DAROW SERCA.
          Tak fajnie sie moglo zapowiadac ( wydawaloby sie ),ale niestety :(((.
          Tak sie wszystko porobilo,ze pokrzyzowalo wszelkie plany.Nie zalatwialem wiec
          wolnego na ten okres.Spotkanie przy ognisku nie zapowiadalo sie, chociaz nasi
          wspaniali Przyjaciele z Lodzi - gotowi byli pryjechac. Ja mam do przejechania
          prawie 1000 kilometrow ( nie wspomne o kosztach podrozy ).Wiec bardziej " po
          gospodarsku " byloby,gdybym za takim przyjazdem - zalatwil od razu te dwie
          sprawy : DOM DZIECKA oraz OGNISKO. Tak wiec i DZIECI beda musialy troche
          poczekac i OGNISKO ? ( jesli dojdzie do tego ).

Tak wiec nie wszystko zalezy odemnie.Byc moze jeszcze bedzie jakas szansa na
          pozniejszy termin ?

pozdrawiam serdecznie " trojmiasto " :))) ( B,L,T - wg alfabetu )
          radca
    • Gość: Lisiczka Re: To co z tym ogniskiem?!!!! IP: *.dostep.pl 29.08.02, 23:29
      Czyżbyśmy utkwili znów w martwym punkcie????????????? "Buuuuu", jak to trafnie
      powiedział Zamek ;(

Pozdrawiam @ll
    • Gość: SDB Re: To co z tym ogniskiem?!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 11:50
      Chyba na zlosc sobie i wszystkim dookola pojde do tego Jazzgotu(na zlosc bo w
      ogole nie bralem tej mozliwosci pod uwage) ECH!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka