Gość: misiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:59 jestem ciekaw Waszych opini na temat restauracji ROOSTER na Mostowej 3. Ja byłem jedzenia całkiem całkiem, a obsługa super. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: coz Re: ROOSTER :o) byłem a Wy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 22:23 Ja bylem, jedzenie slabe, ceny podobne jak w Sphinxie (czyli raczej tanio), dania dosyć duże, obsługa nędzna, nazywanie tego restauracją to drobna przesada. Nie rozumiem też, co to ma być właściwie za jadłodajnia - wystrój ma sugerować amerykańskość, karta dań to zbitek tanich rzeczy, kuchnia tex-mex jest reprezentowana przez neon na ścianie (i tylko neon)... W mieście jest wiele ciekawszych miejsc, gdzie można zjeść. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: ROOSTER :o) byłem a Wy? 18.09.05, 23:07 byłem , jadłem, ceny na średnim poziomie, ale podobało mi się tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczek to jest to IP: *.idea.pl 19.09.05, 08:31 wreszcie mozna usiasc na starym przy piwku, jedzenie bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś