Dodaj do ulubionych

Od palca do reki

20.05.26, 16:03
ponoc wpuszczono na to forum igora bo bylo troche malo wpisow. Tyle, ze on robi z forum wraz z Gioconda tube ruskiej propagandy...no ale wpisow jest co niemiara :)

PF

Obserwuj wątek
    • opa34 Re: Od palca do reki 20.05.26, 16:44
      Ignorowac onuce
      • borrrka Ignorować? 20.05.26, 17:05
        I dopuszczać, by na polskim forum czekiści wypisywali antyukraińskie i antypolskie bzdury?
        Może jednak lepiej powiedzieć nowszym forumowiczom, kim jest igorczik?
        Bo on zarabia kasę z myślą o tym, by zabijać ukraińskich żołnierzy, cywili, dzieci.
        A jaki będzie następny cel?
        Możecie zgadywać.
        • stefan4 Re: Ignorować? 20.05.26, 17:48
          borrrka:
          > Bo on zarabia kasę z myślą o tym, by zabijać ukraińskich żołnierzy, cywili, dzieci.

Nie przesadzaj.

Gdyby miał przemożną chęć zabijania, to by udał się tam, gdzie zabijają. A skoro jest tutaj, to widać nie po to, żeby zabijać, tylko najwyżej, żeby pisać o zabijaniu.

Ale on nawet tyle nie robi (przynajmniej nie robił, zanim przestałem go czytać). Raczej intensywnie atakuje/wyśmiewa Zachód, Unię, demokrację i inne wartości. A co do napaści Rosji na Ukrainę to istotnie zajmuje stanowisko prorosyjskie, ale to nie jest główny temat jego twórczości.

- Stefan
          • borrrka Wytyczne pana konsula 20.05.26, 17:52
            Igorczik musi winy odpokutować i pisze, co pan konsul każe.
    • perla.roztocza Re: Od palca do reki 20.05.26, 16:58
      widzisz PF, siedząc od lat w tej upadłej Francji zupełnie odwykłeś od wolności słowa.
      Ale w Polsce póki co ona nadal jest, choć Tuski walczą z ową wolnością jak tylko mogą.
      Nie podoba ci się ruska propaganda na forum tym (mnie też nie), to zwalczaj typa bez dawania bana właśnie.
      • borrrka A skuli czego tolerować kacapskie brednie? 20.05.26, 17:11
        On nie pisze o Czeburaszce i Koniku Garbusku.
        On pisze o mordowaniu Ukraińców - dzieci, cywili, żołnierzy.
      • polski_francuz Wolnosc? 20.05.26, 17:20
        perla.roztocza napisał(a):

" widzisz PF, siedząc od lat w tej upadłej Francji zupełnie odwykłeś od wolności słowa. Ale w Polsce póki co ona nadal jest, choć Tuski walczą z ową wolnością jak tylko mogą. Nie podoba ci się ruska propaganda na forum tym (mnie też nie), to zwalczaj typa bez dawania bana właśnie."

Obawiam sie, ze do,wolnosci slowa trzeba miec troche zaufania do rozmowcy i do jego dobrej woli. Nia mam takiego zaufaniai i sadze, ze forumowicz o ktorym mowa jest po prostu propagandzista, ktoremu dano szanse siac swoja propagande.

PF
        • perla.roztocza Re: Wolnosc? 20.05.26, 18:09
          polski_francuz napisał:

> Obawiam sie, ze do,wolnosci slowa trzeba miec troche zaufania do rozmowcy i do
          > jego dobrej woli. Nia mam takiego zaufaniai i sadze, ze forumowicz o ktorym mow
          > a jest po prostu propagandzista, ktoremu dano szanse siac swoja propagande.

a ty PF to ile już lat grasujesz na forach polskojęzycznej GW?
          Pewnie z 25 lat.
          Więc jako taki doskonale wiesz, że na tych forach nikt nikogo do niczego nie przekonał.
          Słowem, sianie tu jakiekolwiek propagandy jest idiotyzmem gdyż tutaj piszą ludzie dorośli mający swoje przekonania i poglądy, i nie są tu po to aby dali ci się przekonać do czegokolwiek.
          Podobnie nikt nie przekona ciebie.
          Niemniej te fora mają jakiś sens skoro tu ludzie piszą.
          Np. ja tu jestem aby sobie przybluzgać takich stefanów4, ot tak dla sportu, bo wyjątkowe szuje są.
          I chamy.
          Nie przesadzaj więc z siłą tej propagandy na forum tym, gdyż ma tyle trucizny co jest w zapałce właśnie.
    • stefan4 Re: Od palca do reki 20.05.26, 17:48
      polski_francuz:
      > ponoc wpuszczono na to forum igora bo bylo troche malo wpisow. Tyle, ze on robi
      > z forum wraz z Gioconda tube ruskiej propagandy...no ale wpisow jest co niemiara

Gdyby te wpisy odjąć, to chyba zostałoby mniej niż przedtem. Przypuszczam, że niektórzy chętni do zamieszczenia postu rezygnują, kiedy zobaczą, jakie wypowiedzi tu dominują.

- Stefan
      • polski_francuz Nielatwe rozwiazanie 20.05.26, 17:56
        stefan4 napisał:

" Gdyby te wpisy odjąć, to chyba zostałoby mniej niż przedtem. Przypuszczam, że niektórzy chętni do zamieszczenia postu rezygnują, kiedy zobaczą, jakie wypowiedzi tu dominują."

Ano, nielatwo jest znalezc rozwiazanie. Jak sie czegos chce, to niekiedy koszty sa nieprzewidywalnie wysokie. W tym wypadku, te koszty to ruska propaganda.

PF
    • igor_2025 Czytam wpisy na tym watku 20.05.26, 18:11
      I widze tchorzow, ktory boja sie rzetelnej dyskusji. Chca miec prawo tylko do jednej prawdy, swojej, a kazda inna zwalczac na kazde sposoby:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka