Gość: Kaśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 14:59 Czy ktoś kończył SP 26 w 1972r? Co słychać po tylu latach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka Re: SP 26 rocznik 68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 15:12 Oczywiście wkradł się błąd nie w 1972 lecz w 1982r kończyłam VIII kl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: SP 26 rocznik 68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 15:20 Witam ja też kończyłem w tym roku co ty VIII kl "C". Pamiętam b. dobrze p. Rywak - uczyła geografi (może jeszcze uczy)i jej podejście do uczni. Nigdy nie lubiłem tego przedmiotu - ale coś w tym było. Jeśli ktoś z was miał z Nią lekcje będzie wiedział co oznaczało "z profilu czy na Kopernika", jest więcej nauczycieli, których pamiętam: p. Budnik, Sarbinowska, Maciejewski, Dobosz, Saternus, Pydych i.in. Może ktoś się jeszcze odnajdzie z tych lat. Piszcie kochani, wszyscy mile widziani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: SP 26 rocznik 68 IP: *.lan / 192.168.1.* 15.07.03, 09:34 Gość portalu: owca napisał(a): > Witam ja też kończyłem w tym roku co ty VIII kl "C". > Pamiętam b. dobrze p. Rywak - uczyła geografi (może jeszcze uczy)i jej > podejście do uczni. Nigdy nie lubiłem tego przedmiotu - ale coś w tym było. > Jeśli ktoś z was miał z Nią lekcje będzie wiedział co oznaczało "z profilu czy > na Kopernika", jest więcej nauczycieli, których pamiętam: p. Budnik, > Sarbinowska, Maciejewski, Dobosz, Saternus, Pydych i.in. > Może ktoś się jeszcze odnajdzie z tych lat. Piszcie kochani, wszyscy mile > widziani. No tak ja byłem pod Ciuryłło ale to chyba nie była dobra kobieta, a z polskiego Choińska a jak jesteś rocznik 68 to chodziliśmy do tej samej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: SP 26 rocznik 68 IP: *.lan / 192.168.1.* 15.07.03, 09:36 Owca żyjesz teraz dopiero skumałem kto to pisze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neva6 Re: SP 26 rocznik 68 IP: *.tvgawex.pl 17.04.04, 09:29 Ja tez konczylam ta szkole tylo ze duzo wczesniej bo w 1975 ale pamietam doskonale pania od geografii dzieki ktorej teraz geografie przelewam w mojego syna ktory studiuje turystyke. Pana Maciejewskiego, ktory rzucal kluczami po klasie kiedy sie czegos nie wiedzialo i bil wsaznikiem po lapkach i pania Zuzin dzieki ktorej biologia to byl moj ulubiony przedmiot i wielu innych. Pania Ciuryllo od zmagan z matma i pania Budnik. Ech tamte czasy jakie one wtedy dla nas byly trudne ale jakze madre. wspominam je z natchnieniem szkoda ze nie organizuja spotkan absolwentow z dawnych lat. Czlowiek chetnie by powspominal i pokazal kim dzis jest. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: SP 26 rocznik 68 IP: *.sieci.netglob.com.pl 27.04.04, 00:36 w 75 to ją przenieśli z Toruńskiej na Zacisze po V L.O. ( no może 74 ) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś