Dodaj do ulubionych

i po co to forum....

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 22:42
no po co? ludzie pisza bzdury, lzej im po tym czy jak?
same brednie... moze lepiej ten czas poswiecic na gimnastyke
a tak masy garba dostaja od sleczenia przed monitorami, i kulczyk zarabia...
zamknijmy to forum dzis, ok? niech nastanie cisza, komputery i oczy odpoczna,
i mama sie ucieszy z mniejszego rachunku.
Obserwuj wątek
    • atomski Re: i po co to forum.... 24.09.01, 23:14
      ależ właśnie po to jest forum...
      • reggie Re: i po co to forum.... 24.09.01, 23:40
        Forum, Modlitwa i Gimnastyka. Coś dla rozrywki, Ducha i Ciała.
    • Gość: Ted® Re: i po co to forum.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 11:43
      Gość portalu: yyyyyy napisał(a):

> no po co? ludzie pisza bzdury, lzej im po tym czy jak?

TAAAK

> same brednie... moze lepiej ten czas poswiecic na gimnastyke

gimnastyka jezyka

> a tak masy garba dostaja od sleczenia przed monitorami, i kulczyk zarabia...

garbaty tez czlowiek

> zamknijmy to forum dzis, ok? niech nastanie cisza, komputery i oczy odpoczna,

miedzy 2.00 a 7.00

> i mama sie ucieszy z mniejszego rachunku.

oj, tak (od drugiej do siodmej to 5hx2,90+VAT)

• Gość: fin Niech mnie ktos oswieci IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.09.01, 13:48
      Nie było mnie w kraju przez trzy tygodnie, wracam, otwieram bydgoskie forum a tu co? Jakby spadła bomba. Jakies
      bazsensowne tematy, posty kompletnie bez związku z tematem i bez sensu.
      Czy ktos ze stałych bywalców może mi powiedzieć, co tu się przez ten czas stało???
      • Gość: atomski Re: Niech mnie ktos oswieci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 14:10
        Wybory
      • Gość: olo Re: Niech mnie ktos oswieci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 14:17
        Tak - wybory, niektórzy wybrali wyścig mało piśmiennych szczurów. Mało bo tylko
        potrafic przepisywać stare teksty. Chcą przegonić niepiśmiennego szczura z
        Łodzi. Szczęślwiej drogi dzieciaki
        • Gość: atomski Re: Niech mnie ktos oswieci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 14:48
          Po pierwsze to bardzo mądre teksty,po drugie czytając książki (np.)też
          korzystasz ze starej wiedzy itp.
          Jesteś poza tym Olo zgorzkaniałym malkontentem bez poczucia humoru.
          No i na koniec: Co komu do tego, co kto pisze, jak ten ktoś nikogo nie obraża ?
          • Gość: fin Re: Niech mnie ktos oswieci IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.09.01, 15:03
            Dzięki koledzy za garsc wyjasnień. Przedzieram się wlasnie przez coraz starsze tematy i widzę, że jak mnie nie bylo,
            to dzialy się jakies dziwne rzeczy z GW (to niby redaktorzy GW manipulowali forum?). Może cos na ten temat? I
            częsc ze starych uczestników forum, których obecnosc pamiętam jeszcze z czerwca to pracownicy GW??? Czy to
            pewne informacje, czy tylko domysły?
            • Gość: adek Re: Niech mnie ktos oswieci IP: *.ic.net.pl 25.09.01, 15:07
              Tak i nawet "delegacja" forumowiczów w GW była.
          • Gość: olo Re: Niech mnie ktos oswieci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 16:04
            Co do wiedzy - zgoda, co do miejsca i czasu - nie
            • atomski Do Ola 25.09.01, 16:22
              Znowu brak poczucia humoru...
              ... i tolerancji na nieszablonowe zachowania...
              • Gość: olo Re: Do Ola IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 16:36
                Czy to kwestia humoru? Zwłaszcza po sto-którymś tam bezsensownym poście? Czy
                zapychanie forum bez słowa (tak jak w Łodzi) jest mniej czy bardziej śmieszne
                od tego co się tutaj dzieje? Czy wasz "dowcip" jest tak świetny, ze można go
                klepać w nieskończoność?

Jeśli komuś tu brak tolerancji to - wybacz - ale raczej tobie. Ja ośmielam się
                bąknąć, że coś, powiedzmy, nie budzi mojej sympatii i zaraz okazuję się
                nietolerancyjnym malontentem w dodatku z drewnianym poczuciem humoru
                • Gość: atomski Re: Do Ola IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 16:56
                  "Czy to kwestia humoru? Zwłaszcza po sto-którymś tam bezsensownym poście?
                  -Właśnie tak !!!!

Co do reszty to ciągle nie masz racji.To tylko moja ocena-oczywiście.
                  Jeszcze raz przypominam: to są mądre,ważne rzeczy i może ktoś na prawdę
                  skorzysta (nawet gdyby miał przy tym zasnąć :))

Nie jest też zwykłym klepaniem,czy monologiem.
                  To zbytnie spłycenie problemu w celu uwierzenia we własne stanowisko.
                  Rozumiem,że wierzysz w to co piszesz,ale ja też...
                  • Gość: olo Re: Do Ola IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 17:09
                    mimo wszystko-pozdrawiam
    • .weronika. Re: i po co to forum.... 29.09.01, 23:40
      Jesli ktos sadzi, ze forum jest bez sensu, to niech tu po prostu nie wchodzi...
      tyle, ze uprzedzam, ze jesli zajrzy tu kilka razy, to go tez wciagnie.
      • radca Re: i po co to forum.... 29.09.01, 23:45
        Jasne,ze wciagnie.Tutaj sie dzieje tyle ciekawych rzeczy.Uwazam,ze forum
        bydgoskie jest bardzo interesujace.Ja zagladam tutaj codziennie.Dzieki forum
        jestem codziennie w Bydgoszczy.

pozdrawiam tych daleko i tych blisko.
        radca
        • .tomcio. Re: i po co to forum.... 30.09.01, 00:32
          Ja bardzo lubię nasze forum i cieszę się, że dzięki niemu poznałem nowych ludzi.

Pozdrowienia dla NetBiT`u

Tomcio
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka