Gość: maciej IP: 83.238.70.* 18.10.05, 20:40 Bydgoszcz medycyną stoi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przedst med Re: Pionierska operacja prostaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:10 jaka medycyna? za chwile ze stepnia listopadzkiego i innych wyrosnie nowy lapowkarz jak talar i heliodor! nowa metoda - nowe mozliwosci zabiegow bez kolejki (za lapowke oczywiscie)! radzilbym skarbowce przyjrzec sie za rok dochodom ekipy z wojskowego a majatkiem jaki przez ten rok sobie skoluja! co za zlodziejski kraj-obym sie mylil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Pionierska operacja prostaty IP: 83.238.70.* 18.10.05, 21:48 Oj coś ciebie boli, może wyleczą to bez kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr Kopytko Re: Pionierska operacja prostaty IP: *.polkos.com.pl 19.10.05, 08:16 e.. w Wojskowym juz od dawna biorą wiec.. zadan nowosc... kwestia tylko ile ... lapówki podlegają prawom rynku dlatego jestem za wprowadzeniem wiekszej konkurencji wsród łapówkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedst med Re: Pionierska operacja prostaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:51 moze podac adresy niektorych gdzie mieszkaja i czym jezdza to zobaczycie czy z posadki w szpitalu by ich na to bylo stac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romkar Re: Pionierska operacja prostaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:21 Nieprawda że pionierska ! W Zielonej Górze wykonuja lekarze takie zabiegi od dawna ! Przeszedłem taki zabieg miesiąc temu. Po 24 godzinach byłem wolny od cewnika i kroplówki i samochodem podróżowałem nad polskie morze. Efekty somatyczne i psychiczne po zabiegu są doskonałe. Życzę aby tą metoda, zamiast krwawego wyłuszczenia gruczolaka mogli byc jak leczeni męszczyźni w sile wieku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Pionierska operacja prostaty IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 19.10.05, 21:43 Jasne w Zielonej Górze od dawna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spis 13 afer lekar Spis 13 afer lekarskich w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:43 Spis 13 afer lekarskich w Bydgoszczy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=30582964 Odpowiedz Link Zgłoś