Dodaj do ulubionych

Nie podobala mi sie Briget Jones

IP: *.telia.com 09.08.01, 22:35
Bardzo sie zawiodlem. Film byl bardzo reklamowany i kilka osob tez polecalo go na tym forum. Moze
dlatego, ze pasuje do losu "pokolenia sukcesu" ostatniej dekady zostal tak naglosniony.
Z najlepszych filmow ktore widzialem polecilbym z czystym sumieniem "Traffic" z Michaelem
Douglasem w roli glownej. Film ujmujacy i b.dobrze zrobiony.
Obserwuj wątek
    • Gość: Coolek Re: Nie podobala mi sie Briget Jones IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:40
      Ja na filmie nie bylem, ale mojej calej rodzinie ktora go ogladala bardzo sie
      podobal.
      • Gość: Kevin Re: Nie podobala mi sie Briget Jones IP: *.telia.com 09.08.01, 22:46
        Sorry, ale w takim przypadku nie ma dyskusji
        • Gość: sonia Re: Nie podobala mi sie Briget Jones IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:07
          Byłam. Wyszłam rozbawiona. Podobał mi się, tak samo zresztą jak książka.
          • Gość: Thomek Re: Nie podobala mi sie Briget Jones IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 20:54
            A o czym to wogole jest?

Czemu admin nie przesunal tego watku do czerwnego podkatalogu?
    • Gość: ochman Re: Nie podobala mi sie Briget Jones IP: 194.203.162.* 20.08.01, 11:49
      Zgadzam sie - film nie umywa sie do ksiazki.
      Z dobrych filmow polecam angielski niskobudzetowy "Intimacy"
      • Gość: Anka Re: Nie podobala mi sie Briget Jones IP: 10.20.0.* / 195.205.6.* 20.08.01, 17:25
        Gość portalu: ochman napisał(a):

> Zgadzam sie - film nie umywa sie do ksiazki.
        > Z dobrych filmow polecam angielski niskobudzetowy "Intimacy"

Popieram!!! Film to bardzo, ale to bardzo zubożona wersja książki. Lukrowana
        historyjka dla tych, którzy nie mają większych wymagań. Lepiej przeczytać książkę.
        • Gość: sonia Re: Nie podobala mi sie Briget Jones IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 23:07
          Jasne, że lepiej przeczytać książkę, ale przecież nie zawsze wszystko na ekran
          przenieść można. Książka to książka - a film to film.
          • Gość: Ochman Re: Nie podobala mi sie Briget Jones IP: 194.203.162.* 21.08.01, 10:27
            Gos´c´ portalu: sonia napisa?(a):

> Jasne, z˙e lepiej przeczytac´ ksia˛z˙ke˛, ale przeciez˙ nie zawsze wszystko na ekran
            > przenies´c´ moz˙na. Ksia˛z˙ka to ksia˛z˙ka - a film to film.

Polecam "Przeboje i podboje" nakrecone na podstawie "High Fidelity" Nicka Hornby''ego ("meskiego"
            odpowiednika BJ). Jedna z najlepszych filmowych adaptacji jaka widzialem (pomimo faktu ze akcja
            zostala przeniesiona z Londyny do Chicago :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka