Dodaj do ulubionych

do mojego fana lukinsa

IP: 198.138.227.* 02.10.02, 15:28
musisz miec straszne kompleksy w stosunku do mojej osoby bo doczepiasz sie do
kazdej mojej wypowiedzi w watkach w ktorym wtrace swoje 3 grosze, niestety
twoje uwagi sa zawsze nie na temat maja forme pomowien, wypaczen czasem wrecz
sa klamliwe czasem tylko idiotyczne, jako ze opuszczenie forum na razie nie
wchodzi w gre (za duzo naprawde inteligetnych ludzi mamy na tym forum) od tej
pory bede cie totalnie ignorowal, jako rozsadny redykal nie lubie takiego
wyjscia wolalbym o wiele spotkac cie w 4-ry oczy i porozmawiac z toba po
mesku i wyjasnic pomiedzy nami w czym masz problem (tak w naszym nie
liberalnym swiecie za szczekanie sie odpowiada), bo dawno twoje zachowanie
przestalo mnie smieszyc i nie udaje dzialasz mi coraz mocniej na nerwy
Obserwuj wątek
    • Gość: maciej Re: do mojego fana lukinsa IP: 213.77.40.* 02.10.02, 15:39
      Proszę pana Pan powinien coś ze sobą zrobić. Skoro jest Pan mieszkańcem USA to
      zapewne ma Pan swojego psychoanalityka. Zalecam więcej spotkań!!!! Jeżeli chce
      Pan dysputy rozwiązywać ręcznie polecam sparing partnerów jak Mike Tyson,
      Holiefield, a może Gołota?! Czysta żenada proszę Pana! A może kolega Lukins
      jest i silniejszy i sprawniejszy, po co mieć obitą twarzyczkę? Życzę dużo
      zdrowia i magnezu!!!!
      • Gość: polonus moze ty powinienes IP: 198.138.227.* 02.10.02, 16:13
        na mnie nie dziala taki humanistyczny crap

Gość portalu: maciej napisał(a):

> Proszę pana Pan powinien coś ze sobą zrobić.
        ty nie ja tylko ty masz problem, to ty sie niepotrzebnie podniecasz, moze ty
        powinenes isc do shrinka
        > Skoro jest Pan mieszkańcem USA to zapewne ma Pan swojego psychoanalityka.
        za duzo filmow sie naogladales, w USA tylko gwiazdy roka bogate zydki i
        wszelkiego rodzaju popaprance chodza do shrinkow (osobiscie nie znam nawet
        jednej osoby),ale znam pare ludzi w Polsce ktorzy koncza takie studia, zaprawde
        powiadam ci malo kto mam tak poprzestawiane w glowie, doprawdy nie rozumiem jak
        kiedykolwiek beda oni mogli komukolwiek pomoc, najpierw musieliby zaczac od
        siebie,
        oj bardzo rozny mamy stosunek do tak wielu rzeczy, wszystko ok tylko skad u
        ceibie taki ton wyzszosci wszech-madrosci i tego samozadowolenia.
        Typowy wszech-wiedzacy nauczyciel, zalozylbym sie humanista, jeszcze jako uczen
        mialem zawsze wiele podziwu i szacunku do technicznych nauczycieli ale tacy jak
        pozorne selfrighteous wzory cnot i jedyni znajacy wlasciwe odpowiedzi
        mnie "draznili". Wiec podaruj sobie przez wzglad na dyskusje swoj ton moralnej
        wyzszosc. To nie dziala nawet na uczniow (wiem bo tez probowalem), w ten sposob
        do nikogo nie trafisz.

pozdr
        • Gość: maciej Re: moze ty powinienes IP: 213.77.40.* 02.10.02, 17:18
          Ani do nich ani do Ciebie! Błąd! Humanistą nie jestem, a jak myślisz skąd znam
          Allana Turinga?! A może nawet w tym momencie nie wiesz kto to jest?
          • Gość: polonus Re: moze ty powinienes IP: 198.138.227.* 02.10.02, 17:57

> Ani do nich ani do Ciebie! Błąd! Humanistą nie jestem, a jak myślisz skąd
            znam
            > Allana Turinga?!
            o Turingu mogl slyszec kazdy-byl dos znany, idac dalej z faktu ze ktos slyszal
            o Norwidzie nie wynika ze jest polonista ze ktos wiek kto to Arystoteles ze
            jest filozofem,
            wiec nadal jestes dla mnie humanista, jesli nie z wyksztalcenia to co najmniej
            z pagladow, znalem juz ludzi o duchu humanistycznym po politechnice i ludzi
            zgola technicznych po filozofii na UMK, wiesz po czym odrozniam humaniste od
            technicznego, humaista zawsze ma ten ton wszechmadrosci, po drugie upraszcza na
            kazdym kroku rzeczywistosc na wlasne potrzeby, widzia ja jak chce widziec i ma
            bardzo uroszczone wnioskowanie logiczne i slyszy jedynie co chce slyszec...
            jest tego wiecej...
            > A może nawet w tym momencie nie wiesz kto to jest?
            pisalem juz dawno ze mialem caly semestr tej nikomu nie potrzebnej teorii o
            maszynach Turinga, wiec po pierwsze twoja troska nie potrzebna po drugie po raz
            kolejny udowadniasz ze dociera do ciebie to co ci pasuje...
            i co bym nie napisal i tak wypaczysz pominiesz i zarzucisz mnie swoim watpliwym
            slfrighteous tonem,

jak ci pisalem nie dziala to na nikogo, nawet na uczniow, co napewno musiales
            juz zauwazyc... zejdz na ziemie
        • Gość: maciej Polonus nie ......... IP: 213.77.18.* 08.10.02, 10:24
          Gość portalu: polonus napisał(a):

> za duzo filmow sie naogladales, w USA tylko gwiazdy roka bogate zydki i
          > wszelkiego rodzaju popaprance chodza do shrinkow (osobiscie nie znam nawet
          > jednej osoby),ale znam pare ludzi w Polsce ktorzy koncza takie studia,
          zaprawde
          >
          Mowi cos tobie taki skrot NSDAP?
          • Gość: Lukins niezalogow. Polonusowym dewiacjom mówimy nie! IP: *.studioplus.com.pl / 192.168.1.* 08.10.02, 10:54

> Mowi cos tobie taki skrot NSDAP?

Ja! Ja! Ja powiem!

Niezmordowanie
            Sadystyczny
            Dzieciolubny
            Analnie
            Polonus

I ktoś mi powie, że ten skrót nie charakteryzuje polonusa, jakby na niego nie
            spojrzeć!
            • Gość: polonus no comments IP: 198.138.227.* 08.10.02, 15:22
              Gość portalu: Lukins niezalogow. napisał(a):

> Gość portalu: maciej napisał(a):
              >
              > > Mowi cos tobie taki skrot NSDAP?
              >
              >
              > Ja! Ja! Ja powiem!
              >
              >
              > Niezmordowanie
              > Sadystyczny
              > Dzieciolubny
              > Analnie
              > Polonus
              >
              > I ktoś mi powie, że ten skrót nie charakteryzuje polonusa, jakby na niego nie
              > spojrzeć!
              oboje powinniscie isc do shrinka...
              tu juz nie mozna nic dodac...
              • Gość: luki\ Re: no comments IP: *.studioplus.com.pl / 192.168.1.* 08.10.02, 16:21

> Gość portalu: Lukins niezalogow. napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: maciej napisał(a):
                > >
                > > > Mowi cos tobie taki skrot NSDAP?
                > >
                > >
                > > Ja! Ja! Ja powiem!
                > >
                > >
                > > Niezmordowanie
                > > Sadystyczny
                > > Dzieciolubny
                > > Analnie
                > > Polonus
                > >
                > > I ktoś mi powie, że ten skrót nie charakteryzuje polonusa, jakby na niego
                > nie
                > > spojrzeć!
                > oboje powinniscie isc do shrinka...
                > tu juz nie mozna nic dodac...

Nic nie dodawajmy...
    • lukins Re: do mojego fana lukinsa 02.10.02, 17:14

> musisz miec straszne kompleksy w stosunku do mojej osoby bo doczepiasz sie do
      > kazdej mojej wypowiedzi w watkach w ktorym wtrace swoje 3 grosze,

sam sobie zasłużyłeś głosząc faszystowskie opinie na temat wychowania i kar
      cielesnych w edukacji oraz zajmując stanowisko z odległości paru tysięcy
      kilometrów do czego w zasadzie nic cię nie upoważnia poza tym, że jest to
      forum, Ale nie żyjąc w Polsce nie masz kompletnie głąbie pojęcia o czym
      bredzisz, wczoraj pół Bydgoszczy stało w korku na Jagiellońskiej, wiesz chociaż
      gdzie to jest? Jakie możesz mieć o tym pojęcie jak nie doświadczasz tego
      wszystkiego czego doświadczamy my tutaj?

> twoje uwagi sa zawsze nie na temat maja forme pomowien, wypaczen czasem wrecz
      > sa klamliwe czasem tylko idiotyczne,

oj niestety chyba ich nie rozumiesz, albo po prostu zaczynasz ich nie rozumieć
      i uciekasz raczkiem, ale tak najłatwiej gdy sytuacja zaczyna cię przerastać

> jako ze opuszczenie forum na razie nie
      > wchodzi w gre (za duzo naprawde inteligetnych ludzi mamy na tym forum)

no ciebie do nich nie można zaliczyć, więc możesz swobodnie się usunąć. nie
      będziemy płakać

> od tej
      > pory bede cie totalnie ignorowal,

trzeba było zrobić to kilka tygodni temu, kiedy po raz pierwszy nieśmiało nie
      zgodziłem się z twoimi poglądami, a ty nazwałeś mnie od razu przygłupem. No
      cóż, teraz ponosisz konsekwencje swojego zacofania umysłowego.

> jako rozsadny redykal nie lubie takiego
      > wyjscia wolalbym o wiele spotkac cie w 4-ry oczy i porozmawiac z toba po
      > mesku i wyjasnic pomiedzy nami w czym masz problem (tak w naszym nie
      > liberalnym swiecie za szczekanie sie odpowiada), bo dawno twoje zachowanie
      > przestalo mnie smieszyc i nie udaje dzialasz mi coraz mocniej na nerwy

No, forum służy do wyrażania poglądów - ty możesz pleść androny o wychowaniu o
      którym nie masz nawet nie tyle zielonego, ale jakiegokolwiek pojęcia, ja mogę
      krytykować twoje wypociny.

A co do twojej odpowiedzi do postu Macieja, już tutaj widać jaki jest twój
      stosunek do osób nie zgadzających się z Tobą. Próbujesz go zdyskredytować jako
      humanistę? Bez jaj (czy jak wolisz "no kidding"), raczej nie masz szans.
      Piszesz o sobie jako o nauczycielu - czego - informatyki? Bez jaj x 2.
      Nauczycielem to ty może i jesteś, ale w odróżnieniu od Macieja - pedagogiem
      nie. I nie piszę tego dlatego, że chłop jest najwyraźniej mojego zdania (bo czy
      po mojej stronie jest to jak najmniej ważne), tylko dlatego, że czytając jego
      posty widzę, że wie o czym mówi - w odróżnieniu od ciebie który mówisz co
      wiesz. Niestety, moje wykształcenie nie upoważnia mnie do zajmowania stanowiska
      w dogłębnych kwestiach informatyki (pobieżnie - nie ma problemu), ale jestem
      specjalistą od wychowania i trudnych przypadków - zarówno modzieży jak i
      dorosłych. I co? Łyso ci?
      • Gość: Ted® Re: do mojego fana lukinsa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 17:59
        lukins napisał:

>
        > > jako ze opuszczenie forum na razie nie
        > > wchodzi w gre (za duzo naprawde inteligetnych ludzi mamy na tym forum)
        >
        > no ciebie do nich nie można zaliczyć, więc możesz swobodnie się usunąć. nie
        > będziemy płakać
        >

ja bede

>
        > w dogłębnych kwestiach informatyki (pobieżnie - nie ma problemu), ale jestem
        > specjalistą od wychowania i trudnych przypadków - zarówno modzieży jak i
        > dorosłych. I co? Łyso ci?

no jesli tak to masz bardzo drastyczne metody wychowawcze jak nie przymierzajac
        polonus;)
        • lukins Polonus, ty żonglerze pojęć 02.10.02, 19:42
          >> więc możesz swobodnie się usunąć. nie
          > > będziemy płakać
          > >
          >
          > ja bede

Nie żartuj, to poważny temat ;))

>
          > >
          > > w dogłębnych kwestiach informatyki (pobieżnie - nie ma problemu), ale jest
          > em
          > > specjalistą od wychowania i trudnych przypadków - zarówno modzieży jak i
          > > dorosłych. I co? Łyso ci?
          >
          > no jesli tak to masz bardzo drastyczne metody wychowawcze jak nie
          przymierzajac
          >
          > polonus;)
          Stawiając mnie na równi z polonusem - obrażasz mnie, facet bardzo swobodnie
          żongluje pojęciami, w tym humanista itd. Są to prymitywne sposoby kreowania
          wizerunku na "yntelygenta", choć i takim, w mniemaniu polonusa, epitetem
          próbował mnie obrazić. A co do metod - chyba nie czytałeś moich postów, albo
          mylisz mnie z kimś, polonus dziwi się że inni sie dziwią że ojciec o mało nie
          zakatował dzieciaka. Ja jestem w szoku - i na temat tego ojca, i na temat
          polonusa i jego poglądów. Ale gość cienki jest jak dupa węża.
          • Gość: Ted® Re: Polonus, ty żonglerze pojęć IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 13:07
            lukins napisał:

> > no jesli tak to masz bardzo drastyczne metody wychowawcze jak nie
            > przymierzajac
            > >
            > > polonus;)
            > Stawiając mnie na równi z polonusem - obrażasz mnie, facet bardzo swobodnie
            > żongluje pojęciami, w tym humanista itd. Są to prymitywne sposoby kreowania
            > wizerunku na "yntelygenta", choć i takim, w mniemaniu polonusa, epitetem
            > próbował mnie obrazić. A co do metod - chyba nie czytałeś moich postów, albo
            > mylisz mnie z kimś, polonus dziwi się że inni sie dziwią że ojciec o mało nie
            > zakatował dzieciaka. Ja jestem w szoku - i na temat tego ojca, i na temat
            > polonusa i jego poglądów. Ale gość cienki jest jak dupa węża.

alez czytalem twoje posty i podtrzymuje, ze masz drastyczne metody wychowawcze
            (pomijam ocene polonusa, mowie o tobie)
            poniewaz polonus byl tylko nauczycielem a ty jawisz sie jako pedagog to w
            waszym zwiazku;) on jest uczniem a ty nauczasz
            i jako pedagog o wydawaloby sie liberalnych pogladach traktujesz swojego ucznia
            bardzo niepedagogicznie (wyzwiska,ponizanie itp)

ale oczywiscie moge sie mylic, to opinia laika (nie mam wyksztalcenia
            pedagogicznego), i byc moze tak sie teraz uczy;)
            a ten wtret to nie wyzwanie na ring;), bedac po kilku dysputach z polonusem w
            ktorych mimo roznicy zdan nie zeszlismy do parteru wydalo mi sie prawdopodobne
            ze wina jest gdzies posrodku, a nawet jesli nie posrodku to i tak pomiedzy a
            nie przy
            a co do dupy weza nie mam zdania
            • Gość: ochman Re: Polonus, ty żonglerze pojęć IP: *.ipt.aol.com 03.10.02, 13:19
              Gość portalu: Ted® napisał(a):

> bedac po kilku dysputach z polonusem w ktorych mimo roznicy zdan nie
              > zeszlismy do parteru (...)

ja mialem to samo, pomimo tego ze jestem "humanista" i "liberalem" ;-)))
              • Gość: polonus pedagog czy uzurpator IP: 198.138.227.* 03.10.02, 15:20
                Gość portalu: ochman napisał(a):

> Gość portalu: Ted® napisał(a):
                mialem sie juz w tej sprawie nie wypowiadac ale mile (sorry ale tak je odbieram)
                listy moich poprzednich dyskutanow mnie sklonily do malej refleksji:

> > bedac po kilku dysputach z polonusem w ktorych mimo roznicy zdan nie
                > > zeszlismy do parteru (...)
                >
                > ja mialem to samo, pomimo tego ze jestem "humanista" i "liberalem" ;-)))
                wiemy obaj ze te okraslenia nie sa dla ciebie obrazliwe ty mnie nazwales
                techokrata i mimo ze mialo byc mi przykro bylo przyjemnie :)
                wiec przez analogie mam nadzieje ze tak samo odebrales "obrazliwego" humaniste,
                a do parteru nie udalo mi sie zejsc jeszcze nigdy w zadnej dyskusji z rozmowca
                na poziomie, a juz nigdy z "humanista" oni sa bardzo opanowiani i prawie nigdy
                prymitywni, choc ich poglady czesto sa nie do przyjecia dla mnie, nie spotkalem
                tez pedagoga (a znam paru) ktory lzy, wypacza itp itd.

• lukins Re: pedagog czy uzurpator 03.10.02, 19:40

> > > bedac po kilku dysputach z polonusem w ktorych mimo roznicy zdan nie
                  > > > zeszlismy do parteru (...)
                  > >
                  > > ja mialem to samo, pomimo tego ze jestem "humanista" i "liberalem" ;-)))
                  > wiemy obaj ze te okraslenia nie sa dla ciebie obrazliwe ty mnie nazwales
                  > techokrata i mimo ze mialo byc mi przykro bylo przyjemnie :)
                  > wiec przez analogie mam nadzieje ze tak samo odebrales "obrazliwego"
                  humaniste,
                  > a do parteru nie udalo mi sie zejsc jeszcze nigdy w zadnej dyskusji z
                  rozmowca
                  > na poziomie, a juz nigdy z "humanista" oni sa bardzo opanowiani i prawie
                  nigdy
                  > prymitywni,

No, nie musisz maślić, chyba, że bardzo chcesz. Zasiałeś wiatr, zebrałeś burzę -
                  norma. Wyzywasz innych od pedałów, przygłupów - nie dziw się, że inni traktują
                  cię gorzej.

choc ich poglady czesto sa nie do przyjecia dla mnie, nie spotkalem
                  >
                  > tez pedagoga (a znam paru) ktory lzy, wypacza itp itd.
                  >

To mało osób spotkałeś. Ja spotkałem księdza który rżnie laski, innego który
                  oszukuje i kradnie a jeszcze innego który jest fantastycznym człowiekiem i
                  zachowuje się zgodnie z zasadami którym ślubował. Znam polonusów bardzo fajnych
                  którzy wyjechali z różnych powodów i znam polonusów takich przypałów, że szkoda
                  gadać - manipulantów, niechlujów, laików w tematach o których starają się
                  mówić, opętanych sexem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka