Gość: torunianka Re: olej kupujcie olej IP: *.petrus.com.pl 06.11.05, 23:05 czy to apel do "panien głupich", trondzie;)? Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: olej kupujcie olej 06.11.05, 23:07 no wlaśnie - butelki to wiem że się tłucze ale olej? Taki do smażenia rozumiem? A zdrdzić możesz kto się w inny staan cywilny wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: olej kupujcie olej IP: *.petrus.com.pl 06.11.05, 23:14 Nie mogę zdradzić bo tylko trond wie co chciał powiedzieć. Ale trond zmył się na "czwartą szychtę" i nas zostawił z zagadką. A olej chyba nie do smażenia tylko do lampek oliwnych:) A cóż to za barbarzyński zwyczaj tłuczenia butelek??? Toż to albo ryżem się obrzuca albo grosikami, ale butelki tłuczone? Pełne są potrzebne nie tłuczone Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: olej kupujcie olej 06.11.05, 23:17 Odpowiadasz na : Gość portalu: torunianka napisał(a): > Nie mogę zdradzić bo tylko trond wie co chciał powiedzieć. Ale trond zmył się > na "czwartą szychtę" i nas zostawił z zagadką. > A olej chyba nie do smażenia tylko do lampek oliwnych:) jeszcze sie nie zmył,ale już czuje oddech obowiązku na plecach;(p.s.olej dla przezornych,najlepsze zabezpieczenie.mądry to wie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: olej kupujcie olej 06.11.05, 23:20 Odpowiadasz na : friedmar napisał: > no wlaśnie - butelki to wiem że się tłucze ale olej? Taki do smażenia rozumiem? > > A zdrdzić możesz kto się w inny staan cywilny wybiera? pytaj premiera;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: olej kupujcie olej 06.11.05, 23:19 Odpowiadasz na : Gość portalu: torunianka napisał(a): > czy to apel do "panien głupich", trondzie;)? apel?nie.to hołd złożony mądrości.m.in.Twojej. łączę serdeczne ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś