Dodaj do ulubionych

MŁODZI KONSERWATYSCI w Bydgoszczy

20.11.05, 19:45
Od niedawna w Bydgoszczy działa STOWARZYSZENIE MŁODZI KONSERWASTYSCI, które
skupia młodych ludzi różnych opcjii politycznych o pogladach konserwatywnych ,
do tej pory Bydgoszcz oraz całe nasze województwo było jedynym regionem w
kraju gdzie organizacja ta nie miala struktur.

Bydgoski odział Młodych Konserwatystów działa przy biurze senatora PiS Kosmy
Złotowskiego

----------------------
Obserwuj wątek
    • Gość: SZOK CZY MŁODZI KONSERWATYSCI POPARLI TUSKA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 20:20
      CZY CZASEM MŁODZI KONSERWATYŚCI NIE POPARLI CZASEM TUSKA ?
      • Gość: Rohoo Tylko FM PiS IP: *.chello.pl 20.11.05, 20:23
        W Bydgoszczy tylko Forum Młodych PiS!!!
        • Gość: józwa To kogo poparli ??? A gdzie jest biuro Kosmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 20:32
          kogo poparli?gdzie biuro kosmy?
          • Gość: Bromberg Re: To kogo poparli ??? A gdzie jest biuro Kosmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 20:46
            Z tego co wiem to senator Kosma Złotowski będzie otwierał biuro bodajże na
            początku Gdańskiej.
            Młodzi Konserwatyści ?! Fajnie. Witajcie w Bydgoszczy. Wreszcie jakieś porządne
            stowarzyszenie dla aktywnej młodzieży. Miałem styczność z MK, gdy swego czasu
            przebywałem w W-wie. Naprawdę fajni ludzie. Na pewno wstąpię do tego
            stowarzyszenia w Bydgoszczy. Zróbcie jakąś stronę www i propagujcie swoje idee.
    • Gość: józwa Ze strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 20:37
      Członkowie honorowi Mlodych Konserwatystów(z ich strony) m.in
      Henning Tewes
      Bronisław Komorowski
      Jan Maria Rokita
      Aleksander Hall
      Jacek Bendykowski
      • Gość: ja Re: Ze strony IP: *.tvgawex.pl 20.11.05, 21:33
        jak juz wymieniasz honorowych członków to wymień wszystkich :

Jacek Bendykowski
        Wiesław Walendziak
        Maciej Płażyński
        Aleksander Hall
        Jan Maria Rokita
        Jacek Bartyzel
        Marcin Libicki
        Kazimerz M. Ujazdowski
        Marek Jurek
        Bronisław Komorowski
        Henning Tewes

www.mk.org.pl

mam nadzieje ze MK bedą pewna konkurencja dla FM PIS i SDM , a jak wiadomo
        zdrowa konkurencja zawsze wychodzi na dobre
    • Gość: maciej Re: MŁODZI KONSERWATYSCI w Bydgoszczy IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 20.11.05, 20:58
      I niech ze Złotowski pobudują sobie taki mały Biskupin!
      • Gość: ciekawe jajo młody Schreiber z kolegami tez :D ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:34
        Ciekawe czy młody Schreiber z kolegami też sie zapisali.

hahahaha :D
        • Gość: jo anna Re: młody Schreiber z kolegami tez :D ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:59
          młody schreiber? ale o jakiego pisarza tutaj chodzi? Wyraz sie jasniej.
          Pewnie to jest jakies nazwisko. Jesli juz chcesz jechac bezposrednio to sam
          ujawnij swoje nazwisko. Tak wlasnie jest na forach - jakis smarkacz czuje sie
          jak ryba w wodzie, bo wie, ze ma zapewniona anonimowosc (chociaz nie do
          konca ;)), i jedzie z koksem na innych. No coz, tak juz jest w tej Polsce.
          Internet jest bardzo rozpowszechniony m.in. dzieki TePSie i moge go juz miec
          kazdy smarkacz.
          • Gość: konserwatysta Młodzi Konserwatyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:22
            Młodzi Konserwatyści zamierzają aktywnie działać w naszym mieście. Na pewno
            usłyszycie o nas już w grudniu.
            Strona internetowa będzie na pewno w najbliższym czasie, biuro tak jak pisał
            Benedykt przy biurze senatora PiS Kosmy Złotowskiego.
            Nie zamierzamy budować swojej pozycji na organizowaniu mityngów nienawiści,
            albo wewnątrznymi sporami o władzę, jak to niestety wygląda w wielu innych
            młodzieżowych organizacjach. No i MK nie są przybudówką żadnej z partii
            politycznych, stowarzyszenia jest na otwarte na całą pluralistycznę prawicę.
    • Gość: TS Niech rozlicza choc 1 aferę to pogadamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:24
      Niech rozlicza choc 1 aferę to pogadamy!
      • Gość: Aneta Re: Niech rozlicza choc 1 aferę to pogadamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:31
        Nie przesadzasz trochę TS? STowarzyszenie młodzieżowe, czy tam młodzieżówka,
        czy co to chyba nie urząd antyaferalne, tak mnie się wydaje.
        Dobrze będzie jakby coś robili oprócz banałów typu znaczki na 11 listopada i
        takie tam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka