puchab 23.11.05, 11:30 "Wszystkiego, czego chcesz O czym tylko marzysz Dzisiaj życzę Ci Wszystkiego, co już jest O czym jeszcze nie wiesz Byś zawsze sobą był" ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piekna zuza Re: Do tytt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 12:00 najlepszego moj mily. Odpowiedz Link Zgłoś
alla100 Re: Do tytt 23.11.05, 15:03 happy birthday to You... happy birthday to You... Odpowiedz Link Zgłoś
slaww3 Re: Do tytt 26.11.05, 01:22 dołączam się do zyczeń! Zawsze jakoś Twoje riposty mi sie podobają, a z radcą (najnudniejszym forumowiczem) ok, źle Cię zrozumiałem (choć tak jakoś to brzmiało, mniejsza o to), za co przepraszam. I pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
puchab Re: Do tytt 26.11.05, 07:40 Oooo, wątek ponadczasowy, widzę. Fajnie. Na zajęcia biegnę. Pozdr. dla alli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Do tytt 26.11.05, 10:29 slaww3 napisał: > dołączam się do zyczeń! Zawsze jakoś Twoje riposty mi sie podobają, a z radcą > (najnudniejszym forumowiczem) ok, źle Cię zrozumiałem (choć tak jakoś to > brzmiało, mniejsza o to), za co przepraszam. > I pozdrawiam. gratulacje za 'dołączam' :) to takie rzadkie..co do owej odpowiedzi w tamtym wątku przyznaje ze moglem byc zle zrozumiany bo w sumie namotałem dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś