Dodaj do ulubionych

KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM

23.11.05, 20:29
Myślę, że to byłyby cenne wypowiedzi, króre by uświadomiły niektórym
notorycznym spamowiczom ich mizerotę.
Obserwuj wątek
    • slaww3 Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 23.11.05, 20:32
      Mam swój typ nr 1.

radca

Człowiek, który w kółko pisze to samo o starych rzeczach, nie mających żadnego
      związku z prowadzonymi dyskusjami.

Do tego musi popracować wiele nad ortografią - zwłaszcza nad tym, co pisze się
      łącznie, a co oddzielnie (głównie przedrostki), z tym ma wyraźny kłopot.

Udaje prawnika (nick radca), a robi błędy, które się nie powinny zdarzać
      uczniom gimnazjum. I tym się też ośmiesza.

• tytt Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 24.11.05, 07:12
        slaww3 napisał:

> Mam swój typ nr 1.
        >
        > radca
        >
        > Człowiek, który w kółko pisze to samo o starych rzeczach, nie mających
        żadnego
        > związku z prowadzonymi dyskusjami.
        >
        > Do tego musi popracować wiele nad ortografią - zwłaszcza nad tym, co pisze
        się
        > łącznie, a co oddzielnie (głównie przedrostki), z tym ma wyraźny kłopot.
        >
        > Udaje prawnika (nick radca), a robi błędy, które się nie powinny zdarzać
        > uczniom gimnazjum. I tym się też ośmiesza.
        >

hmm nie wiem kto jest najnudniejszy ale dzieki temu wątkowi śmiem przypuszczac
        kto jest dziecinny niepowazny i smieszny! ;)

zwroc uwage ze brakuje kilku przecinkow-mysle ze warto zrobic na ten temat
        jakis osobny wątek! ;)

pzdr
        • slaww3 Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 24.11.05, 11:33
          to z pośpiechu w pisaniu, nie z braku znajomości zasad interpunkcji, zapewniam.

A ciągłe opluwanie wszystkich przez niego jest już nie do zniesienia.

Może jeszcze opluje, to w jego stylu, policję i w tym wątku?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=32449406
        • slaww3 Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 24.11.05, 11:36
          tytt w twoim poście też brakuje kilku przecinków. Ale ty wszystkich nie
          obrażasz jak radca, więc nie ma sprawy.

Pozdrawiam.
          • tytt Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 24.11.05, 15:30
            hmm nie wiem kto jest najnudniejszy ale dzieki temu wątkowi śmiem przypuszczac
            kto jest dziecinny niepowazny i smieszny! ;)

zwroc uwage ze brakuje kilku przecinkow-mysle ze warto zrobic na ten temat
            jakis osobny wątek! ;)

pzdr

-piszac to mialem zupelnie co innego, odwrotnego wrecz na mysli! :) matko no
            nawet nie wiem jak mialbym sie zabrac za wyjasnianie
            szok :)

pzdr
    • Gość: dawidzmyj RADCA IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.11.05, 00:44
      Radca najwięcej przynudza. Powinni go dawno zablokować admini.
      • Gość: andrew golota Re: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 01:30
        radca.

nudziarz spamer.
        • Gość: oblesna_swinia ja jestem najnugniejsza i najpiekniejsza IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 24.11.05, 05:32
          • Gość: KOŁO Re: ja jestem najnugniejsza i najpiekniejsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 06:14
            najnudniejszy to piter
            chłopak tylko o oraniu ziemi piszę :)
    • makbrajd ja jestem najnudniejeszy 24.11.05, 10:29

• alla100 zdecydowanie radca 24.11.05, 10:49
      za jego nudnawe i "płaczliwe" posty.. oraz hipokryzje w kwestiach polityczno -
      światopoglądowych.
    • Gość: izunia radca IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.11.05, 11:46
      on wciąż pisze o tym samym bez ładu i składu
    • Gość: Policjant Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.11.05, 13:40
      Radca za jego nieskrywaną nienawiść do policji.
      • Gość: greg Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 15:12
        zatem publiczny stos badz ukamieniowanie
        • Gość: tony.soprano Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:18
          Największa świnią jednak jest Ethanak.Forumowicz kanalia.
          • alla100 Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 25.11.05, 09:16
            Odpowiadasz na :
            Gość portalu: tony.soprano napisał(a):

> Największa świnią jednak jest Ethanak.Forumowicz kanalia.

Musisz tak wyzywać ludzi?
            Akurat Ethanak jest super..
            • letalin Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 25.11.05, 12:39
              Forum jest nudne...I pecha mają ci co tego nie widzą. Przed 4-5 laty było chyba
              trochę ciekawiej, a może to działał urok nowości ? W późniejszym czasie
              powstało mnóstwo innych miejsc, bardziej pasujacych mi do moich zainteresowań i
              lepiej funkcjonujących. Tu bywam już przez pomyłkę tylko...i zawsze dawka
              chamstwa i głupoty wypluta na ekran przez wielu niezbyt zrównoważonych
              uczestników zniechęca mnie do powrotu.
              • alla100 Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 25.11.05, 13:17
                Odpowiadasz na :
                letalin napisał:

> Forum jest nudne...I pecha mają ci co tego nie widzą. Przed 4-5 laty było
                chyba
                >
                > trochę ciekawiej, a może to działał urok nowości ? W późniejszym czasie
                > powstało mnóstwo innych miejsc, bardziej pasujacych mi do moich zainteresowań
                i
                >
                > lepiej funkcjonujących. Tu bywam już przez pomyłkę tylko...i zawsze dawka
                > chamstwa i głupoty wypluta na ekran przez wielu niezbyt zrównoważonych
                > uczestników zniechęca mnie do powrotu.

Masz dużo racji.. Ja naprzykład bardzo bym chciała żeby powstał na bydgoskim
                forum link "po godzinach" taki jak w poznaniu, gdzie można by sobie pogadać tak
                swobodnie na tematy troszke mniej poważne.. :)
    • coooler1 nautile, wilman 25.11.05, 14:46
      wklejają zawsze jedno krzywe zdanie do wielu wątków.
      • Gość: wxc Re: nautile, wilman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:19
        burki z sasiedztwa.
        • Gość: tony.soprano Re: nautile, wilman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:32
          Sa super bo dostajecie grypy jak ich widzicie,burki?
          • Gość: wxc Re: nautile, wilman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:35
            o jednego ktos juz spuscil ze smyczy. przebyl 40 km i szczeka pod drzwiami.
            • Gość: tony.soprano Re: nautile, wilman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:45
              uwazaj kundelku bo ci doopke pogryzą.
              A pozniej pozostanie ci juz tylko popiskiwanie i podkulony ogon
              • Gość: wxc Re: nautile, wilman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:49
                zdechl pies!
                • Gość: xxx radca jest nie do zniesienia IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.11.05, 01:20
                  to najbardziej zajadły ze szczekających bez sensu.
    • t.king Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 27.11.05, 15:18
      bezapelacyjnie zinek;
      • Gość: zona.ethanaka Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 15:21
        Dokładnie,Zinek to pacan.
    • Gość: prv a weirdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:53
      ten gosc wali takie smuty ze glowa mala
    • Gość: tytt niejaki wiecznie nieusatysfakcjonowany.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 23:20
      jest dosyc nudny, ma podobne zaciecie do radcy,tez mu sie wydaje ze swiat mozna
      rozrysowac na kartce papieru i ze on (i tylko on) wie doskonale jak..

<zygi>
      • Gość: Historyk Zdecydowanie radca IP: *.localdomain / *.man.bydgoszcz.pl 04.12.05, 00:56
        radca bije wszystkich na głowę. Nikt nie produkuje takiej ilości spamu co on.
        Pisze wciąż to samo, co nikogo tu nie obchodzi, a swoje racje innym chce
        wciskac do głowy. Nudziarz i histeryk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka