slaww3 23.11.05, 20:29 Myślę, że to byłyby cenne wypowiedzi, króre by uświadomiły niektórym notorycznym spamowiczom ich mizerotę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slaww3 Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 23.11.05, 20:32 Mam swój typ nr 1. radca Człowiek, który w kółko pisze to samo o starych rzeczach, nie mających żadnego związku z prowadzonymi dyskusjami. Do tego musi popracować wiele nad ortografią - zwłaszcza nad tym, co pisze się łącznie, a co oddzielnie (głównie przedrostki), z tym ma wyraźny kłopot. Udaje prawnika (nick radca), a robi błędy, które się nie powinny zdarzać uczniom gimnazjum. I tym się też ośmiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 24.11.05, 07:12 slaww3 napisał: > Mam swój typ nr 1. > > radca > > Człowiek, który w kółko pisze to samo o starych rzeczach, nie mających żadnego > związku z prowadzonymi dyskusjami. > > Do tego musi popracować wiele nad ortografią - zwłaszcza nad tym, co pisze się > łącznie, a co oddzielnie (głównie przedrostki), z tym ma wyraźny kłopot. > > Udaje prawnika (nick radca), a robi błędy, które się nie powinny zdarzać > uczniom gimnazjum. I tym się też ośmiesza. > hmm nie wiem kto jest najnudniejszy ale dzieki temu wątkowi śmiem przypuszczac kto jest dziecinny niepowazny i smieszny! ;) zwroc uwage ze brakuje kilku przecinkow-mysle ze warto zrobic na ten temat jakis osobny wątek! ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
slaww3 Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 24.11.05, 11:33 to z pośpiechu w pisaniu, nie z braku znajomości zasad interpunkcji, zapewniam. A ciągłe opluwanie wszystkich przez niego jest już nie do zniesienia. Może jeszcze opluje, to w jego stylu, policję i w tym wątku? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=32449406 Odpowiedz Link Zgłoś
slaww3 Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 24.11.05, 11:36 tytt w twoim poście też brakuje kilku przecinków. Ale ty wszystkich nie obrażasz jak radca, więc nie ma sprawy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 24.11.05, 15:30 hmm nie wiem kto jest najnudniejszy ale dzieki temu wątkowi śmiem przypuszczac kto jest dziecinny niepowazny i smieszny! ;) zwroc uwage ze brakuje kilku przecinkow-mysle ze warto zrobic na ten temat jakis osobny wątek! ;) pzdr -piszac to mialem zupelnie co innego, odwrotnego wrecz na mysli! :) matko no nawet nie wiem jak mialbym sie zabrac za wyjasnianie szok :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawidzmyj RADCA IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.11.05, 00:44 Radca najwięcej przynudza. Powinni go dawno zablokować admini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew golota Re: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 01:30 radca. nudziarz spamer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oblesna_swinia ja jestem najnugniejsza i najpiekniejsza IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 24.11.05, 05:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŁO Re: ja jestem najnugniejsza i najpiekniejsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 06:14 najnudniejszy to piter chłopak tylko o oraniu ziemi piszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
alla100 zdecydowanie radca 24.11.05, 10:49 za jego nudnawe i "płaczliwe" posty.. oraz hipokryzje w kwestiach polityczno - światopoglądowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izunia radca IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.11.05, 11:46 on wciąż pisze o tym samym bez ładu i składu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.11.05, 13:40 Radca za jego nieskrywaną nienawiść do policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 15:12 zatem publiczny stos badz ukamieniowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony.soprano Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:18 Największa świnią jednak jest Ethanak.Forumowicz kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
alla100 Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 25.11.05, 09:16 Odpowiadasz na : Gość portalu: tony.soprano napisał(a): > Największa świnią jednak jest Ethanak.Forumowicz kanalia. Musisz tak wyzywać ludzi? Akurat Ethanak jest super.. Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 25.11.05, 12:39 Forum jest nudne...I pecha mają ci co tego nie widzą. Przed 4-5 laty było chyba trochę ciekawiej, a może to działał urok nowości ? W późniejszym czasie powstało mnóstwo innych miejsc, bardziej pasujacych mi do moich zainteresowań i lepiej funkcjonujących. Tu bywam już przez pomyłkę tylko...i zawsze dawka chamstwa i głupoty wypluta na ekran przez wielu niezbyt zrównoważonych uczestników zniechęca mnie do powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
alla100 Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 25.11.05, 13:17 Odpowiadasz na : letalin napisał: > Forum jest nudne...I pecha mają ci co tego nie widzą. Przed 4-5 laty było chyba > > trochę ciekawiej, a może to działał urok nowości ? W późniejszym czasie > powstało mnóstwo innych miejsc, bardziej pasujacych mi do moich zainteresowań i > > lepiej funkcjonujących. Tu bywam już przez pomyłkę tylko...i zawsze dawka > chamstwa i głupoty wypluta na ekran przez wielu niezbyt zrównoważonych > uczestników zniechęca mnie do powrotu. Masz dużo racji.. Ja naprzykład bardzo bym chciała żeby powstał na bydgoskim forum link "po godzinach" taki jak w poznaniu, gdzie można by sobie pogadać tak swobodnie na tematy troszke mniej poważne.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 nautile, wilman 25.11.05, 14:46 wklejają zawsze jedno krzywe zdanie do wielu wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wxc Re: nautile, wilman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:19 burki z sasiedztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony.soprano Re: nautile, wilman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:32 Sa super bo dostajecie grypy jak ich widzicie,burki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wxc Re: nautile, wilman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:35 o jednego ktos juz spuscil ze smyczy. przebyl 40 km i szczeka pod drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony.soprano Re: nautile, wilman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:45 uwazaj kundelku bo ci doopke pogryzą. A pozniej pozostanie ci juz tylko popiskiwanie i podkulony ogon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wxc Re: nautile, wilman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:49 zdechl pies! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx radca jest nie do zniesienia IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.11.05, 01:20 to najbardziej zajadły ze szczekających bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM 27.11.05, 15:18 bezapelacyjnie zinek; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.ethanaka Re: KTO JEST NAJNUDNIEJSZYM FORUMOWICZEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 15:21 Dokładnie,Zinek to pacan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prv a weirdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:53 ten gosc wali takie smuty ze glowa mala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytt niejaki wiecznie nieusatysfakcjonowany.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 23:20 jest dosyc nudny, ma podobne zaciecie do radcy,tez mu sie wydaje ze swiat mozna rozrysowac na kartce papieru i ze on (i tylko on) wie doskonale jak.. <zygi> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Historyk Zdecydowanie radca IP: *.localdomain / *.man.bydgoszcz.pl 04.12.05, 00:56 radca bije wszystkich na głowę. Nikt nie produkuje takiej ilości spamu co on. Pisze wciąż to samo, co nikogo tu nie obchodzi, a swoje racje innym chce wciskac do głowy. Nudziarz i histeryk. Odpowiedz Link Zgłoś