Dodaj do ulubionych

Stara karkówka z nową datą

• Gość: częstochowianin WÓZKI W TESCO IP: *.ajd.czest.pl 26.11.05, 20:19
      W częstochowskim TESCO są koszmarne wózki, którymi nie dość, że trudno jeździć,
      to jeszcze mocno "kopią" (wyładowania elektrostyczne) - zobacz watek:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=32287880&a=32507586
      Ciekaw jestem, czy tak jest też w innych miastach?
    • Gość: Heraldek Artykul sponsorowany przez pania minister.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 20:23
      ...to musialo byc to polskie mieso wyrzucone z Danii...
    • Gość: gonzo Re: Stara karkówka z nową datą IP: *.gl.digi.pl 26.11.05, 20:35
      Ja ostatnio kupiłem w Tesco w Gliwicach żółty ser z popchniętą o rok datą ważności! Banda łobuzów! To nasi rodacy , krajanie czy jak ich tam zwał ten los nam gotują!
    • Gość: K******** Re: Stara karkówka z nową datą IP: *.acn.waw.pl 26.11.05, 20:45
      Jak inspektor dostal w lapke to jak ma robic kontrole,przeciez to nie wypada...
    • architekt6 fałszerstwo 26.11.05, 20:49
      Czy nie jest tak, że fałszerstwo, jako przestępstwo, jest ścigane przez
      prokuraturę? Jeśli nie, to zaraz idę do sklepu poprzeklejać metki z cenami :)
    • Gość: tstein Re: Stara karkówka z nową datą IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 26.11.05, 20:52
      Te angielsko -polskie łobuzy z Tesco łżą jak psy!!!
    • bbastek13 Re: Stara karkówka z nową datą 26.11.05, 21:07
      Ja w TESCO w PIASTOWIE kupiłem chleb z firmy NOWAKOWSKI zapakowany w drugą
      torebkę foliową z nową datą - po otwarciu tej torebki była jeszcze jedna
      torebka z naklejką z datą przydatności 3 dni wstecz - napisałem do nich maila
      ale nie raczyli nawet odpisać.
    • claudio1 Re: Stara karkówka z nową datą 26.11.05, 21:10
      OD UPADKU KOMMUNY klient jest oszukiwany a gdzie jest
      NIK?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      ????????????????????????????????????????????????: KAZDY ZAKLAD TO ROBI :CO
      POLACY ZJEDLI ;ALE ZYJA
    • callafior ZA TAKIE PRZEKRETY 26.11.05, 22:16
      powinny byc kary jak cholera! Eliminacja z rynku na 20 lat! W latach 60tych za
      tzw aferę mięsną Gomułka nawet karę śmierci zafundował. Może to i przesada, ale
      karać za przekręty z żywnością powinno się bardzo surowo i dotkliwie. Takie
      tesco powinno być obsmarowane we wszystkich mediach, zapłacić karę (nie 500 zł)
      zależną od dochodów (np. równowartość rocznego obrotu) i dostać zakaz sprzedazy
      żywnmości na rok.
      • gehoo Re: ZA TAKIE PRZEKRETY 27.11.05, 12:45
        No nie do końca się zgadzam, zwierzęta wyczuwają świństwo i go nie ruszą, chyba
        że nie mają innego wyjścia :p
        • callafior Re: ZA TAKIE PRZEKRETY 27.11.05, 15:29
          tylko, że człowiek nie świnia i wszystko zeżre ;)
    • Gość: szyderca Tesco-nie dla idiotów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:26
      A kto normalny kupuje mięso w hipermarkecie?
      • Gość: wylkot Re: Tesco-nie dla idiotów! IP: 80.48.254.* 26.11.05, 23:44
        Dzwoniła do mnie kuzynka z Bydgoszcy, że widziano, jak Marsjanie zamieniali
        nalepki.
        TESCO JEST NIEWINNE!!!!!!!!!
        Tak, jak i niewinni byli Krzyżacy anektując Ziemię Dobrzyńską.
    • Gość: drogba666 ZA KOMUNY NIE BYŁO TAKICH PROBLEMÓW TAKŻE Z MIĘSEM IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.11.05, 23:17
      ZA KOMUNY POPYT BYŁ WIĘKSZY OD PODAZY I Z TEGO POWODU ZAWSZE SPRZEDAWANE BYŁO
      MIĘSKO ŚWIEŻE BO INNEGO NIE BYŁO.A DZIŚ SYF SPRZEDAJĄ W CAŁEJ EUROPIE I NAS TEŻ
      Z POWODU NADWYŻKI PODAŻY NAD POPYTEM.
      • Gość: gość Re: ZA KOMUNY NIE BYŁO TAKICH PROBLEMÓW TAKŻE Z M IP: *.drama.pl 27.11.05, 10:42
        jeśli tak bardzo lubisz komunę, to jestem w stanie zafundować Tobie bilet do
        korei, tylko podaj mi jakiś adres, a załatwimy to!
      • michnix2 Za to za komuny byl w ogole problem z miesem 27.11.05, 11:09
        Gość portalu: drogba666 napisał(a):

> ZA KOMUNY POPYT BYŁ WIĘKSZY OD PODAZY I Z TEGO POWODU ZAWSZE SPRZEDAWANE BYŁO
        > MIĘSKO ŚWIEŻE BO INNEGO NIE BYŁO.A DZIŚ SYF SPRZEDAJĄ W CAŁEJ EUROPIE I NAS TEŻ
        > Z POWODU NADWYŻKI PODAŻY NAD POPYTEM.

Ile masz lat chlopczyku? Bo ja pamietam czasy komuny i wiem, ze mieso z reguly bylo zdecydowanie gorszej jakosci niz obecnie...
    • brynk Kupuj w Tesco - szybciej umrzesz ! 26.11.05, 23:54
      W Tesco na stoisku miesnym wszystko jest oślizgłe i smierdzi . Polacy ! Dajcie
      sobie spokój z tą zatruwalnią .
    • zwierz.alpuhary Re: Stara karkówka z nową datą 26.11.05, 23:56
      w hipermarketach w ogóle nie należy kupować mięsa, ryb, owoców ani warzyw i
      innych łatwo psujących się rzeczy. Do takich zakupów lepiej mieć w ogóle swój
      stały sprawdzony sklep.
    • Gość: malinowy Re: Stara karkówka z nową datą IP: *.toya.net.pl 27.11.05, 00:16
      >To był prawdopodobnie jednostkowy przypadek, który najpewniej wystąpił z winy naszego pracownika..

Tia , a ja ostatnio w tesco kupilem zoltego sera i tez w domu mi sie udalo odkryc ze byl przeklejany, toz to normalka a tych obibokow co to powinni kontrolowac takie sklepy to bym na kopach wywalil.
    • nicram112 dziwnym trafem jedna reklamacja a syf na calosc 27.11.05, 00:20
      ciekawe ile u Pana Redaktora kosztuje taki artykul - moze warto zainwestowac i
      zalatwic glownego konkuurenta. Proponuje w dalszej kolejnosci:
      - w Pepsi-Cola znaleziono szkodliwy dla zdrowia karmel siarczanowy
      - w batonach Mars klient znalazl stara czekolade
      - w sokach Fortuna zamiast cukru dodaja sacharoze
      - Mietek ze szwagrem zatruli sie szprotkami z firmy XYX podczas libacji
      ...
      Tfu, napluc w morde i kopem poslac ze schodow do piwnicy
    • Gość: lolek Re: Stara karkówka z nową datą IP: 82.160.123.* 27.11.05, 00:24
      Zdarza sie tez, ze przy kasie cena jest wyzsza niz na polce. Na szczescie mozna
      sprawdzic czytnikiem, ale nie kazdemu sie chce i pare osob zawsze sie nabierze.
    • isa.stern i teraz minister Lubańska pozamyka 27.11.05, 00:52
      wszystkie supermarkety :D
      w końcu znalazł się dobry powód
    • Gość: P.S. Re: Stara karkówka z nową datą IP: *.dip.t-dialin.net 27.11.05, 01:11
      W Berlinie jest podobnie. Tylko po interwencji to maja chyba wiekszego stracha
      niz w PL.Ale dlaczego wlasciwie"
    • Gość: oblesna_swinia [...] IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.11.05, 01:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: j-23 TES(sa) CO(hen) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.05, 02:19
      TESsa COhen, zona zalozyciela firmy, kobieta oszczedna bylaby dumna z takiej
      gospodarnosci w jej sklepie.
    • Gość: Jureczek Tak sie dzialo w 99' w HITcie IP: *.aster.pl 27.11.05, 02:43
      jak pracowalem na miesie. sam zrywalem opakowania ze stara data waznosci i
      wrzucalem na tasme, zeby maszyna nakleila nowa date..hehe...juz wtedy mowilem
      starszym, zeby miesa w supermarketach nie kupowac. Dodam tylko, ze sklep HIT w
      którym pracowalem teraz nazywa sie TESCO
    • fpitt Re: Stara karkówka z nową datą 27.11.05, 02:56
      no, coz, zegnaj TESCO- nie mam ochoty byc robiony w balona. Stac mnie na "
      osiedlowy" sklepik. Poprostu - daliscie du..y. Wasza wina - najgorsze, ze nie
      umiecie mowic "przepraszam" - i liczycie, ze macie do czynienia z IDIOTAMI. No
      wiec ja juz przestalem. Pa.
    • Gość: murzynowo Bo Polacy to murzyni i wszystko zjedzą ,bo tanio . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 06:20
    • Gość: ep przypadek :) IP: *.media4.pl 27.11.05, 08:22
      przychylnosc sanpidu kupuje sie.
    • Gość: krzywuj Jakie k...a złe prawo?art.306kk IP: 213.76.172.* 27.11.05, 08:38
      Głupie urzędasy w tym PiHu a nie złe prawo. Art. 306 k.k. Kto usuwa, podrabia lub przerabia znaki identyfikacyjne, datę produkcji lub datę przydatności towaru lub urządzenia,podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Bezczelne sprzedawczyki + głupie (albo skorumpowane) urzędniki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka